Tjasa Marin

Prazna luna v Devici (7. 9. ob 2:52)

piše: Tjasa Marin
6. september 2021    271 ogledov

Naši predniki so bili že od nekdaj povezani z luno, luninimi cikli (28 dni), čemur so bila prilagojena njihovo delovanje in vsakodnevna opravila. Luni so bili posvečeni številni rituali in z njo povezani številni običaji.    

Energija lune nam razkriva vse skrito, nevidno, tisto pred čemer morda bežimo. To je čas uvidov, ko je naša intuicija bolj aktivna, čas ko so vrata do naše podzavesti, nezavednega, do nevidh svetov široko odprta kar vpliva tudi na naše spanje, na naše sanje. V tem obdobju so sanje lahko bolj žive, intenzivne... in ob odkrivanju simbolike le teh, se nam lahko marsikaj v našem notranjem in zunanjem svetu razjasni, postane bolj smiselno. Luna lahko vpliva tudi na ritem spanja in nam nekaterim ne pusti spati. 

Tokrat vstopamo v čas prazne lune v znamenju device, in sicer bo to natanko v torek 7.9.2021 ob 2:52 zjutraj.

Smo v letu 2021, letu 5-ke, letu sprememb, zdravljenja, inicijacij, učenja... letu, ki nam osmislja našo pot, naš namen in misijo. Letu v katerem imamo vso podporo pri stopanju v svojo moč, na svojo začrtano pot in da utelesimo vse kar smo. September pa je mesec 9-ke, mesec v katerem imamo priložnost prepisati, na novo postaviti vse kar smo se (v tem letu) do sedaj naučili, prestopiti staro, iztopiti iz vzorcev naših prednikov, zaključiti z vsem kar nam ne služi in ni v skladu s tem kar želimo ustvariti, postati, biti, tem kako želimo živeti. 

Tokratna luna, je v znamenju jasnosti

Tokratna luna, je v znamenju jasnosti: razbijanja iluzij, omejitev, omejujočih prepričanj, navezav, blokad, obrambnih mehanizmov... Dovolite si videti in si priznati na katerem področju v vašem življenju se morda počutite ujetega, brez izhoda, kje ste morda nepremakljivi, so vaša mnenja in prepričanja toga in ni prostora za nove perspektive, videnja drugih plasti, nivojov... kar je tudi razlog, da se vrtite v enem in istem krogu, ciklu. 

Lahko vam bo prinesla tudi številne upore, občutek zamere, izdaje...

Lahko se boste ujeli v obtoževanju in krivdi, sramu ali boste za vse te občutke morda obtoževali druge. Vedite, da se ti vse to razkriva z namenom, da je luna to za vas pritegnila na površje, da se lahko vsega tega osvobodite, da tega ne nosite več v sebi in da namesto, da ostajate v preteklosti, v starih zamerah, dogodkih, izkušnjah... da lahko raje naredite prostor in se odprete novemu. 

Luna v devici vam bo pokazala vse blokade na vašem mentalu, kje niste odprti v umu, za nove priložnosti in čudeže, čudežne rešitve (na katere sam, s starim mindsetom nikoli ne bi pomislil- intuitivni utrinki); Kje se oglasi vaš 'perfekcionizm', kje ustvarjate pritisk sami nad sabo in nad drugimi, kje pričakujete, da bo vse teklo po vaših pričakovanjih, tako kot ste si sam zamislilli. Pokazane vam bodo lahko tudi mnoge nepotrebne misli (miselni vzorci), misli zaradi katerih ste na miljonih mestih hkrati in so razlog da vam odteka energija, da niste osrediščeni, prizemljeni in prisotni. Podprti boste pri odkrivanju in postavljanju vaših prioritet, ustvarjanju reda,  pri organizaciji in pri sprejemanju odločitev. Razjasnila se vam bo lahko vaša smer, kaj je tisto česar si srčno želite.


Aktivnost boste lahko čutili predvsem na (čakre):

  • tretjem očesu (videnje, vizija)
  • solarnem pleksusu (moč)

Predlagam vam, da si vzamete čas za:

  • odmik: (self-care rituals); počitek, motrenje
  • Sajenje semen; sanjanje, ustvarjanje
  • post, čiščenje

Zdravljenje ob tej prazni luni bo prineslo več sočutja, ljubezni; mir, jasnosti, resnico...


Za vas sem pripravila tudi nekaj vprašanj za notranje potovanje:

  • Česa se oklepaš? (navezanost, navezave; zgodbe ...)
  • Česa se bojiš?
  • Kaj še niste prebavili/predelali? (Nedokončano)
  • Čemu se izogibate? Od česa bežite? (motnje; česa ne vidite, slišite, ne čutite- od česa ste odrezani)

 

Za več informacij pa si lahko ogledate tudi naslednji video:

Naj vam tokratna prazna luna prinese mnogo blagoslovov, zdravljenje in številne uvide <3 Vse dobro,

Tjasa

 

Priporočam ti, da se mi pridružiš tudi v moji FB skupini, kjer vsak črtek v FB-livu govorimo o različnih tematikah, stvareh, ki se dogajajo na kolektivni ravni. 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...