Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Pred nami je najmogočnejša polna luna leta 2019

piše: Uredništvo
16. maj 2019    5423 ogledov

Pred nami naj bi bila najmočnejša in magična polna luna v tem letu. Na nebu bo zasijala v noči z 18. na 19. maja. Zasvetila bo v znamenju škorpijona, znamenju čiščenja, opuščanja in globoke preobrazbe. Znamenju, ki vlada smrti, ponovnemu rojstvu in duhovni transformaciji.

Olupi plasti, ki te vodijo do sebe

Vabila nas bo k temu, da kot čebula olupimo plasti, ki nas vodijo do avtentičnega sebe.

Modri žarki polne lune bodo prebodli naše maske, naša težka bremena in nam jih pomagali uvideti ter spustiti. Ni nam jih treba več nositi. Ni se nam treba zadrževati pred tem, da bi bili, kdor smo v resnici.

Globoko vdihni in si daj dovoljenje, da spustiš, kar ti ne služi več

Te dni si vzemi čas za kratek oddih, za spustitev vase, v svojo tišino. V tišino, v svoj dih in izdih, kjer se spuščanje zgodi. Tam si dovoli olupiti plast za plastjo.

Dovoli si spustiti, zaslužiš si spustiti.

Vse polne lune nas izjemno podprejo ob spuščanju, ampak polna luna v znamenju škorpijona nam prinaša varno zavetje, pogum in energijo, da lahko gremo res globoko vase in ugotovimo, kaj je tisto, kaj nas drži nazaj.

  • Katero prepričanje nas ustavlja, kaj nam preprečuje, da bi zaživeli svoj potencial?
  • Kako bi bilo, če bi živel/-a svoj potencial na polno?
  • Kako bi bilo, če bi živel/-a svoje življenje avtentično?
  • Kdo bi postal/-a?

To so vprašanja, ki jih raziskuje tokratna luna. Čeprav najverjetneje ne bodo odgovorjena v tem enem dnevu, lahko izkoristimo energijo in podporo lune in začnemo razmišljati v to smer, si jih iskreno zastavimo in se jim odpremo.

Kako, ne Kaj?

Čeprav nas nagovarja k temu, da razmislimo o svoji smeri, nas v resnici vabi globlje. Energije škorpijona ne zanima, kaj je treba narediti, kaj početi, ampak kako delamo to, kar delamo.

Vsak dan sprejemamo odločitve, kako gledamo na svet. Vsak dan se lahko odločimo, da poskusimo nekaj novega ali ostanemo, kjer smo. Nobena od teh dveh možnosti ni ne boljša ne slabša – je le del avanture življenja. Življenje je polno odločitev, in karkoli izberemo, je del avanture življenja.

Težka energija tokratne polne lune nas bo vabila vase in nas prosila, da prisluhnemo globinam svoje duše. Morali bomo biti izjemno nežni in potrpežljivi s seboj in si dovoliti občutiti sebe.

Vabi nas, da si ta konec tedna vzamemo nekaj mirnih trenutkov zase, da bomo laže občutili sebe ter začutili in videli svoje misli, prepričanja, pričakovanja. Vabi nas k temu, da se obrnemo vase in se začutimo.

Si močnejši/-a, uspešnejši/-a, lepši/-a in čudovitejši/-a, kot si lahko zamisliš. Si bolj v stiku s seboj, kot si lahko zamisliš. Zato zaupaj svoji modrosti, ki se prebuja v tebi. Ves čas je bila tam, samo začuti jo, dovoli, da pokuka na plano.

Ne čakaj na veličastne odgovore ...

Odgovorov, ki jih iščeš, ne boš našel/-a zunaj sebe; ni nujno, da so veliki, veličastni in preobrazbeni. Odgovori, ki jih da srce, so velikokrat preprosti, tako preprosti, da jih zgrešimo.

Preproste in čiste resnice, kdo smo, kaj je naš namen oz. poslanstvo, kaj je naša usoda oziroma dušni načrt, nas srečujejo vsak dan – le tako so preproste, da jih ne opazimo.

Življenja v resnici ne zanimajo veliki trenutki, življenje se zgodi v majhnih vsakodnevnih trenutkih. Takrat, ko smo prezaposleni z drugimi 'velikimi' načrti.

Ko se osredotočimo na majhne stvari, se velike nekako posedejo na pravo mesto. Torej medtem ko iščeš svoj namen oz. poslanstvo, začni z majhnimi trenutki, ki izoblikujejo tvoje življenje.

Kako gledaš na življenje v vsakodnevnih trenutkih, iz trenutka v trenutek?

Začni z vsakodnevnimi stvarmi in dejavnostmi, v katerih preživiš največ svojega časa, in opazuj, kako te bodo preobrazile od znotraj navzven, in ne obratno. Kako gledaš na življenje v vsakodnevnih trenutkih, iz trenutka v trenutek? Kam si usmerjen takrat, kakšna je tvoja zaznava življenja?

V svetu, ki je osredotočen na to, da vsak dan dobi več in več, poseže po več in več, tako hitro spregledamo čarobnost vsakdana, čarobnost preprostih in majhnih trenutkov. Na nas je, da najdemo čarobnost in resnico predvsem v teh trenutkih, da najdemo čudeže in hvaležnost v vsakodnevnih stvareh.

Majska polna luna v znamenju škorpijona je nežna, a izjemno mogočna. To je čas, da raziščemo alkimijo svoje preobrazbe ter se osredotočimo ne na to, KAJ delamo/želimo početi, ampak na to, KAKO to počnemo. Da ozavestimo, da smo VEDNO na pravi poti ter da ne čakamo na velike preobrazbene trenutke, ker bomo morda tako spregledali najmočnejše trenutke – tiste preproste, vsakdanje, ki so polni resnice.

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com
Kako se pa tebi zdi? 12
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Julija
  komentiral 1 leto nazaj
Meni pa se dopade Tomažev komentar. :)) Res je!!
Hvala!
ANDREJA ZRIMŠEK
  komentiral 1 leto nazaj
hvala za močno sporočilo.
Tatjana
  komentiral 1 leto nazaj
Zeli lepo in zanimivo. Hvala.
Tomaž
  komentiral 1 leto nazaj
Ta prispevek v meni zazveni točno tako kot je zapisan. Zapisan je zelo preprosto, zveni pa MOČNO. Hvala!
Nastja
  komentiral 1 leto nazaj
Ljubica, Momirka, Lidija, Matija, Lili, Anita in Anka, hvala vam! <3
Ljubicalazar
  komentiral 1 leto nazaj
Tako lepo in preprosto lahkotno in veličastno je to spoznanje ..
Momirka  acimovic
  komentiral 1 leto nazaj
Odlicno napisano
Hvala da mi pomagate
Lidija
  komentiral 1 leto nazaj
Ja, naše zivljenje gradijo trenutki, tisti drobni, ki jih večkrat opazimo šele, ko so ze mimo, ali pa sploh ne. Kako smo čudno smešni.....
Matija
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Lili
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala za čudovit članek. Hvala da ste. Hvala da sem. Z ljubeznijo in hvaležnostjo
Anita
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Anka
  komentiral 1 leto nazaj
HVALA
Nalagam...