Alenka Šironjič

Prejšnja življenja in njihov pomen

30. marec 2017    1394 ogledov

Prejšnja življenja so energijski zapisi, ki vsebujejo neskončne informacije in so v našem duhu, umu, podzavesti in notranjosti.
Prejšnja življenja predstavljajo dediščino naše duše in zakladnico neskončne modrosti.

Zakaj bi si želel videti v prejšnja življenja?

Ko vidimo, kaj smo doživeli ali storili pred to inkarnacijo, nam pridobljeno znanje in izkušnje služijo pri sprejemanju boljših odločitev v tem življenju. V tem življenju tako ne dovolimo več, da negativni spomini preteklosti negativno posegajo v naše sedanje življenje.

Kaj vse nakazuje, da smo že živeli v preteklosti?

- Čarobna privlačnost ali pa naporni/'magnetni' odnos med določenimi osebami.
- Situacije, kjer se počutite nemočni in prestrašeni; lahko doživljate nevidne blokade, da se ne smete ali ne zmorete postaviti zase; močne občutke, da morate nekoga zaščititi, ali pa imate neustavljivo željo poiskati si prostor pod soncem …
- Občutki krivde in sramote, ko pomislite na denar, ali pa vam ta čudežno 'odteka'?
- Neverjetno domačnost ob obisku nekega kraja ali države ali pa vam je neka kultura, jezik še posebej blizu …
- Morda se vas določene situacije še posebej dotaknejo (revščina, krivica, blišč). 
- Naravni talenti brez posebnega šolanja (izredno lepo rišete, plešete ali pojete, kiparite, pišete ...).
- Ste po srcu zdravilec, želite služiti ljudem, imate prirojen dar jasnovidnosti, medijstva, so vam kristali zelo blizu?
- Nepojasnjene fizične bolečine ali travme (strah pred višino, utesnjenostjo, vodo, zaprtimi prostori …).

Vse to in še več nakazuje na to, da nosite spomine, občutja ali darove iz daljne preteklosti, iz življenj, ki so se končala daleč nazaj v času.

Kako se pretekla življenja kažejo v sedanjem življenju?

Znanje naše duše je resnično izjemno, unikatno in predvsem nesmrtno.
Tako prijetne kot neprijetne izkušnje, ki smo si jih nabrali v prejšnjih, pa tudi v sedanjem življenju, tako ali drugače vplivajo na naše sedanje zemeljsko življenje, a se največkrat povezav niti ne zavedamo.

Nezavedni spomini preteklosti, močna čustva in prepričanja imajo močan energijski naboj, ki prek prostora in časa še vedno zelo močno vplivajo na našo sedanjost oziroma našo srečno prihodnost. Ustvarjajo nezavedne čustvene in umske blokade ter močne strahove. V praksi se kaže kot situacija, za katero nikakor ne najdemo vzroka. Lahko občutimo nevidne blokade, npr. pred nastopanjem, izstopanjem, samozavestjo, zaupanjem vase, predvsem pa imajo močan vpliv na nas stari strahovi, povezani z določenimi situacijami (zavrnitvijo, nesprejemanjem, uničenjem, odvzetjem nečesa …).

Energija, ki je poškodovana ali ni pozdravljena, ne izgine. Ne glede na to, da zapustimo neko življenje, energijski naboj še vedno obstaja.

Temelji sedanjega življenja tako vedno predstavljajo del oziroma konec preteklega. Z namenom se nam v tem življenju dogajajo različne situacije in odnosi, cilj pa je, da tokrat svojo lekcijo, situacijo pravilno razumemo, presežemo in opravimo z njo ter napredujemo v duhovnem razumevanju.

Zdravilni učinek spomina

Potovanje prek prostora in časa nam odpre oči ter ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja, sprejmemo takšne, kot v resnici smo.

Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja.

Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki  smo odgovorni za to, ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne.

»Smo duhovna bitja s človeško izkušnjo, in ne človek z duhovno izkušnjo.« 

Živimo v dobi, kjer nam je dano, da uravnovesimo vsa dejanja in končamo lekcije, ki jih obdelujemo že več življenj. Dano nam je, da ponovno najdemo sebe, svojo resnico, svojo svetlobo. Da prebudimo svoje talente in darove ter najdemo svoj mir in radost.
Zdaj je čas, da končno ozdravite negativne vplive preteklosti in najdete svojo že dolgo tega izgubljeno moč!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...