Andrej Pešec

Premagaj stres, strah in tesnobo

piše: Andrej Pešec
20. februar 2017    2022 ogledov

Vsi i┼í─Źemo sre─Źo in u┼żitek, razlikujemo pa se v metodah, s katerimi to po─Źnemo, in v znanju ter sposobnostih, ki jih trenutno imamo, resni─Źno redki pa so tisti, ki danes ┼żivijo mirno, uspe┼íno in zares zadovoljno.

Nau─Źili smo se graditi neboti─Źnike, pozabili pa smo postaviti dobre temelje, kar se nam ma┼í─Źuje v vse ve─Ź stresa, strahu in zelo skrb vzbujajo─Źem stanju posameznikov, dru┼żin in planeta.

Ljudje pogosto i┼í─Źemo izgovore

Ljudje pogosto i┼í─Źemo izgovore za slabe razmere v ravnanju politikov, star┼íev in elit, ki pogosto prav res ni ob─Źudovanja vredno, dejstvo pa je, da vsi hkrati soustvarjamo svet. Miselni in proaktivni ljudje vedno i┼í─Źejo vzroke in re┼íitve za napredek predvsem pri sebi, saj le tako lahko tako sebi kot drugim pomagajo ┼żiveti bolje. Ker kapitalu in trgovcem pogosto ni ravno v interesu, da smo mirni, zadovoljni in zdravi, smo nekatera klju─Źna znanja za ┼żivljenje dol┼żni osvojiti sami. Nekaterim od nas je dano malo la┼żje, drugim malo te┼żje ┼żivljenje, na nas pa je, da iz njega naredimo najve─Ź, kar lahko. ┬á

Vsak od nas ima izjemen potencial, ki pa ga je treba osvoboditi s pomo─Źjo znanja in pravilnega razumevanja ┼żivljenja

Ko nas je strah, ne moremo razmi┼íljati, zato je zelo pomembno, da poskrbimo za dobro pripravo za ┼żivljenje in razvoj zdravih predpostavk. Samo pomislite, kako smo v ┼íolskih letih na dan izpita ali ko smo bili vpra┼íani pred tablo, zaradi strahu v─Źasih povsem odpovedali, ─Źeprav smo to znanje ┼íe nekaj ur prej v spro┼í─Źenem okolju na ─Źaju s prijatelji poznali na pamet.

Zelo pomembno je poznati in razumeti vse, s ─Źimer se utegne┼í kadarkoli soo─Źiti, ter vedeti, kaj lahko pri─Źakuje┼í od sebe in drugih.

┼átevilni se u─Źijo samo na svojih napakah, kar pa ni najbolj modro, saj imamo tako vedno test prej in lekcijo kasneje. Vedno je dobro usvojiti znanje z dolo─Źenega podro─Źja in ┼íele nato delovati.

Dobra priprava je klju─Ź do dobre izvedbe: kdor se bolj znoji na treningu, manj krvavi v bitki.

Inteligentni te┼żave re┼íujejo, geniji pa jih prepre─Źujejo, ena na┼íih najpogostej┼íih napak pa je prepri─Źanje, da so dose┼żki pomembnej┼íi od odnosov.

Nadaljuj branje z naslednjimi deli ─Źlanka, ki te pritegnejo:┬á

Ne obstaja negativno ─Źustvo, obstajajo le neprijetna ─Źustva ┬╗

V prvih letih ┼żivljenja se oblikuje ve─Źina na┼íih nerazlo┼żljivih strahov in travm ┬╗

Ne nosite ─Źevljev drugih, saj se boste spotaknili in padli ┬╗

Najve─Źje travme in strahove je te┼żko odpraviti, ni─Ź pa ni nemogo─Źe ┬╗

Pride ─Źas, ko misli┼í, da je vsega konec ... ┬╗

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...