Nataša Kos Križmančič

Prevzemi nadzor nad svojim preobremenjenim umom!

26. marec 2024    453 ogledov

Imate cilje, ki jih želite doseči, pa ne najdete prave motivacije ali niste dovolj samozavestni, da bi naredili prvi korak? Vas zanima, kako lahko usmerite in uravnovesite svoje možgane ter s tem obvladujete svoje vedenje in odzive na situacije? Ste kdaj razmišljali o tem, kako postati bolj pozorni, sprejemati boljše odločitve oziroma prevzeti nadzor nad svojim preobremenjenim umom? Zagotovo si želite spremeniti tudi svoje negativne misli v pozitivne. Vse to in še več je mogoče doseči z obrazno refleksoterapijo, zlasti z novo metodo Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo, ki odpira nove dimenzije zavesti.

V vrvežu vsakodnevnih obveznosti in rutine včasih izgubimo stik s svojo pristno naravo, zato je odkrivanje novih plasti zavesti ključnega pomena za izpopolnjeno življenje, polno radosti in lahkotnosti. 

Zavest in zavedanje sta pomembna gradnika v našem doživljanju sveta in nas samih

Razumevanje sebe in svojih občutkov je ključ, ki odklene vrata osebne rasti in razvoja. Ko smo bolj pozorni na svoje misli, čustva in dejanja, postajamo bolj zavedni svojega življenja in ga zavestno kreiramo. Tako bolje razumemo, zakaj delamo stvari, kot jih, ter sprejemamo drugačne odločitve, ki resnično odražajo naše želje in cilje. 

Ko bolje razumemo sebe, lažje obvladujemo tudi stres in premagujemo življenjske ovire, saj smo bolj osredotočeni in prilagodljivi. 

To pa ne velja samo za nas same, ampak tudi za naše odnose z drugimi. Ko bolje razumemo svoje občutke, lažje razumemo tudi občutke drugih, jih sprejemamo in tako gradimo boljše odnose.

Ko dvigujemo svojo zavest, zaustavimo um, ki nenehno utrjuje naša stara prepričanja

Človeški um je namreč omejen na pridobljena prepričanja ter izkušnje, ki smo jih pridobili skozi življenje. Razširjena zavest nam pomaga preseči te omejitve ter nam omogoča širše videnje in boljše razumevanje ter odpira dostop do idej, ki niso mogoče v okviru obstoječega uma.

Razvijanje globljega zavedanja ne omogoča le preoblikovanja lastnih vzorcev in vedenja, temveč tudi uravnovešenje frekvence delovanja možganov. 

Znanstveniki so ugotovili, da lahko nežno spodbujanje določenih točk na obrazu in glavi vpliva na različna področja možganov, kar nam omogoča, da spreminjamo naše navade, vedenje in način razmišljanja. Ko postanemo bolj pozorni na svoje misli, čustva in dejanja, lahko prepoznamo vzorce, ki morda zavirajo naš napredek in srečo, kar pa lahko prinese ključne koristi za naše dobro počutje.

Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo

Obrazna refleksoterapija ponuja izjemno orodje za doseganje notranjega ravnovesja in preobrazbe. S seminarjem Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo boste odkrili novo dimenzijo svoje zavesti, kjer boste dobili odgovore na mnoga vprašanja, ki se vam danes morda zdijo nedostopni. S tem znanjem pa boste lahko v izjemno pomoč tudi svojim strankam. Metoda se lahko kombinira s tradicionalno refleksologijo, primerna pa je tudi za kombinacijo s psihoterapijo in wellness coachingom. 

Seminar Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo

Seminar Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo temelji na izjemni metodi, ki jo je razvila avtorica Lone Sorensen, v Sloveniji pa ga vodi Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem™ v Sloveniji. 

Seminar odpira vrata v svet zavesti, kjer se prepletajo starodavne modrosti tibetanske medicine in filozofije meditacije z naprednimi spoznanji nevroznanosti.

Kolikor več ljudi je pripravljenih prevzeti odgovornost in aktivno delati na svojem razvoju zavesti, toliko večja je možnost, da se dvigne kolektivna zavest, kar vodi v duhovno bolj razvito družbo.

Vabim vas, da se mi pridružite na seminarju Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo, ki bo potekal 20. in 21. aprila v Ljubljani. Rok prijave je 8. april. Pridružite se potovanju k odkrivanju novih dimenzij zavesti in spoznajte, kako lahko z metodo obrazne refleksoterapije dvignete tudi zavedanje svojih strank na višjo raven.

Prisrčno dobrodošli, da skupaj odkrijemo pot k bolj izpolnjenemu in radostnemu življenju.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!


Seminar: Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo, 20. aprila

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...