Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Pripoved tantrične svečenice: starodavna skrivnost spolnosti, ki oživlja duha

piše: Neznan
5. september 2019    3068 ogledov

Po mesecih čakanja in prehojenih puščav, pragozdov, širnih dolin in nepreglednih višav je prispel pred tempelj. Živčno je postal pred mogočnimi vrati. Prišel je tako daleč, da bi osebno povprašal veliko tantrično svečenico o njenih modrostih in jo prosil za nasvet. Vedela je, da prihaja, čakala ga je.

Ponižno je prestopil prag in odšel do nje, da mu razkrije skrivnost, kako postati boljši ljubimec.

"Kaj moram narediti, da bom osrečil svojo ženo?" je vprašal. "Prosim, nauči me tehnik, razkrij mi svoje skrivnosti, kako postati najboljši ljubimec tega sveta."

"Obstaja veliko tehnik, a nobena izmed njih ne bo naredila iz tebe najboljšega ljubimca na svetu," je odgovorila, medtem ko je nežno položila posušena zelišča v glinene čajne skodelice. "Nobena tehnika namreč ni tako mogočna, kot je razumevanje pomembnosti odnosa ljubimca." Globoko je vdihnila in prelila zelišča z vrelo vodo. Po sobi se je razširil prijeten, nežen in čuten vonj.

"In kaj točno naj bi pomenil ta odnos? Kakšen odnos naj bi imel ljubimec?" je vprašal vidno razočaran nad njenim odgovorom.

Nežno je premešala čaj, kakor da prebuja liste v vodi. S polnim zavedanjem je položila skodelico čaja predenj, ga iskrivo in nagajivo pogledala v oči ter odvrnila:

"S temi rokami – med govorom jih je elegantno dvignila – se te dotikam na mestih, kjer si bil ranjen in si se zakrčil, kakor se skrčijo listi ob ostrem vetru."

Dotaknila se je njegovih lic in zdelo se mu je, da je z nežnostjo prodrla globoko vanj. V trenutku se je počutil ranljivega, videnega, izpostavljenega.

Še vedno z rokami nežno na njegovih licih in pogledom, usmerjenim naravnost v oči, je nadaljevala: "Svoje roke uporabljam za to, da mehčam dele tebe, ki so bili ranjeni in so se zakrčili, tiste dele, ki so bili zasmehovani, ponižani, ki se jim je zgodila krivica." Bilo je, kot da vliva ljubezen vanj, naravnost v njegovo telo in srce. Bilo je strašljivo, a tega ne bi zamenjal za nič na svetu. Celo njegovo telo je klicalo po tem.

Prijela je njegov obraz, kot bi ga želela objeti, in mu nežno zašepetala: "Te roke uporabljam za to, da te držim na vseh mestih, kjer so te spustili ali zavrgli, zato da boš počasi spet začel graditi zaupanje v življenje. In ko te pogledam, te vidim celega. Vidim oba aspekta tvojega bitja. Vidim tvojo dušo. Prostrano, celovito in popolno. Življenjska sila v polnosti teče skozi tebe. Vidim božanskost, ki si.  

Vidim tudi tvojo človeškost. Vse tvoje rane in brazgotine, ki si jih nabral. Vse tvoje pomanjkljivosti in zakrčenosti, ki ti onemogočajo, da bi življenjska sila in ljubezen tekli skozi. Vidim vse obrambe in oklep. 

Vidim vse to, brez sodbe. Kajti razumem, da so tam, da so te zaščitile. In do njih čutim ljubezen in sočutje. Vem, da te je strah biti ranljiv, saj te je življenje prizadelo, ko si bil ranljiv.

In darujem svoje roke, da se dotaknejo teh mest na tebi. Ponudim ti jih z ljubeznijo in predanostjo, da mehčajo tvoj oklep in božajo tvoje brazgotine. Da zaplešejo skupaj z življenjsko silo in ti morda za trenutek dovolijo, da se počutiš varnega, da znova čutiš, da znova vdihneš, da oživiš.

S svojim dotikom nežno sproščam zakrčenosti, ki so skrčile to telo, da je postalo premajhno za takšno sijočo dušo. Ne popravljam, ne skušam izboljšati – samo ljubim te dele. Vidim jih in sem tu – s svojim dotikom. Ljubim dele, ki bi se jim najraje izognil."

Položila je svojo roko na njegovo za trenutek, preden je posegla po čaju. Nežna gesta, a počutil se je dotaknjenega.

Po nekaj požirkih je s svojo levo roko začela božati svojo desno roko. Z enako nežnostjo, ljubeznijo in zavedanjem kot prej njegov obraz. Nekako je bilo njeno gibanje dih jemajoče, čeprav ni počela nič posebnega.

"Moje roke so tukaj zato, da celijo skozi užitek. Nisem jaz tista, ki izvaja užitek. Užitek je lahko le tvoj. Jaz sem mu zgolj priča s svojimi rokami. Plešem z njim. Praznujem ga s svojim dotikom. Nežno gladim najprej svoje boleče telo in šele nato tvoje. In če lahko tak odnos sprejmeva, se zgodi magija," pove z nasmeškom.

Preden spijeta zadnje požirke čaja, mu namigne: "Ne oziraj se na tehnike. Za zdaj samo razvij takšen odnos, odnos visokega ljubimca, in posledično te bo ta naučil pravih tehnik. Posveti se svojemu bolečemu telesu in ga mehčaj z dotiki. Zgradi odnos z njim, tukaj se začne magija tantre."

Po tem obisku je za vedno spremenjen. V tempelj se je odpravil po nekaj trikov, da bi zadovoljil svojo ženo, a je izstopil pripravljen, da se dotakne ne le njene, ampak predvsem svoje duše.

Preberi še:

Vir: https://www.facebook.com/DivineYoniverseSource/posts/2180582815565745
Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
DARJA
  komentiral 2 leto nazaj
Zanimivo. Mislim, da bi ta zapis moral prebrati marsikateri moški.
Irena
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala. Noro.❤️
Nalagam...