Lu Ka

Rdeča ali modra tabletka?

piše: Lu Ka
6. september 2022    76 ogledov

Sigurni smo, da vas večina pozna film “Matrica”, kjer glavno vlogo igra Keanu Reeves. Če pustimo stroje in umetno inteligenco na strani, kako bi lahko razumeli univerzalno matrico? (pravilnejši izraz je pravzaprav matrika, a zaradi splošne uporabe besede “matrica”, jo bomo tudi mi uporabljali tako v temu članku.

Prevedeno iz objave Lu Ka, iz Facebooka izpred nekaj let:

Matrica je večdimenzionalni sistem Enega uma vesolja, ki izkuša samo sebe. Smo fraktali Ene Zavesti. Neo v filmu Matrica je bil posameznik, ki je moral postati slep, da bi videl, umreti, da bi živel, se predati, da bi se prebudil.

Prebujenje je spoznanje posameznika, da ni to telo, ne ta državljan, ne to ime, ne ta identiteta, ne to, kar so jim rekli, da so. Prebujenje je povezovanje z Eno Zavestjo, z Virom, s Stvarnikom, z Neskončnostjo, z Velikim Duhom, z Večno Zavestjo, je spominjanje, kdo v resnici ste.

Metatronova kocka je grška beseda, ki pomeni “Onkraj matrice”. Pokaže nam, kako je zasnovana matrica tega vesolja. Predstavlja 12 osnovnih arhetipov, ki so postavljeni okoli prvotnega arhetipa, ki predstavlja izvor. 12 krogov predstavlja 12 nadangelov in krščanskega misticizma. Predstavlja 12 zodiakalnih znamenj, ki so dodatno razdeljena v 4 skupine: voda (ikozaeder), zemlja (kocka), ogenj (tetraeder), zrak (oktaeder). Dodekaeder, peti element, ki ga najdemo v Metatronovi kocki, predstavlja Vir, Prano, Či, Zavest. To je element, ki združuje vse Zavesti v Eno, v temu Vesolju.

Riba ne ve, da je v vodi. Človek tudi ne ve, da je znotraj matrice. Dokler človek spi, bo verjel v vse, kar je njegov um programiran, da verjame prek televizije in novic. V srcu se človek zaveda, da je notranji svet resničen, zunanji pa sanje.

Žlica ne obstaja. Spomni se, da če spremeniš sebe, spremeniš žlico.

Celotno vesolje je ena oseba, ki ima več izkušenj hkrati, da bi razumela, kdo je. Celotno vesolje so Ene sanje. Vaša identiteta ne obstaja. Kdo v resnici zdaj bere to besedilo? Čigav glas je to? Ali lahko prenehate s tem, kar trenutno počnete, in se zbudite v tem trenutku?

To so sanje. Niste prišli izbirat. Sem ste prišli, da se spomnite, da ste se že odločili, in da razumete, zakaj ste se odločili. Prišel si sem, da bi bil tisti. Ustvarjanje in opazovanje sta isto. Vse je že ustvarjeno. Iz svojega srca manifestirate božanski načrt, ki je istočasno vaša svobodna volja. Program brez namena se izbriše.

Vse je že ustvarjeno in določeno. Tudi zmaga ali poraz sta vnaprej določena. Vse je spomin, ki ga preigravamo skozi individualno izkušnjo. Vse je del božanskega načrta. Ko se tega spomniš, postaneš svoboden. Ko preko svoje svobodne volje pripelješ nebesa na zemljo, si spoznal, da si ti stvarnik. Ti si jaz in jaz sem ti.

Dobrodošli v svetu RDEČIH tabletk.

Z ljubeznijo,
Višja Vibracija

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...