Klavdija

S strtim srcem opazovala njegov odhod

piše: Klavdija
23. september 2019    51 ogledov

Dihanje…začne se sproščati. Sledi izklapljanje stikal z namenom, da se telo umiri…čuti mravljinčenje, telo postaja težko…zavest spusti iz glave v noge…zagleda dvigalo, vstopi. V tem trenutku se poveže s svojim višjim jazom, ki ji pravi naj se odpelje v tretje nadstropje. Dvigalo se ustavi, vrata se odpro. Zunaj je tema, strah jo je, ne upa si ven. Po navodilih terapevtke se poskuša dvigniti. Uspe ji, lahko lebdi. In odlebdi iz dvigala v temo. Še vedno jo je strah. Pogleda svoje roke, zdijo se normalne. Pogleda svoje noge, bosa je, oblečena v nekakšno svetlo dolgo obleko, podobno halji. Še vedno je vse temno okoli nje, samo lebdi skozi to temo. Občutek ima, da jo nekdo spremlja, prijeten ampak skrivnosten. Noče se ji pokazati, pravi da ni še čas. Po navodilih terapevtke ga pošlje stran.
S pomočjo višjega jaza se ji kmalu nato pokaže odprtina v času in kraju njenega prejšnjega življenja. Spusti se na tla. Pred seboj zagleda dokaj razkošno hišo. Vstopi. Zagleda žensko. Začuti, da je to ona. Gospodinja je. Ima dva prekrasna otroka. Mož je v službi. In ko ni v službi, je v svoji pisarni doma. Ona je zato osamljena, žalostna, čuti se zapostavljeno. Počuti se, kot bi živela popolnoma sama. Pokaže se ji še en dogodek v tej hiši, kako sedi na tleh v razkošni dnevni sobi in joče ker je sama. Ne pomaga ji denar in razkošna hiša, ona bi rada le več časa preživela z njim.
Višji jaz jo nato odpelje v naslednji dogodek…z možem sta na neki poslovni večerji. Ona bi rada čimprej odšla od tam, rada bi bila nekaj časa samo z njim. Na poti domov se v avtomobilu skregata. In nato se zgodi…v nepreglednem ovinku jima nasproti pripelje tovornjak, ki trči v njun avtomobil…ona podleže poškodbam. Njena duša zapusti telo. Žalostna je, mlada je bila, ni bil še čas zanjo.
Višji jaz jo nato odpelje na kraj, kjer sreča svojo vodnico. Ta pa ji samo potrdi to, kar je začutila že sama. Da je bil mož iz njenega preteklega življenja tudi mož v zdajšnjem življenju. V prejšnjem življenju je ona mlada umrla, zato sta se morala srečati z nalogo, da ponovno poskusita. A v tem življenju jima tudi ni šlo, razšla sta se, nekaj časa zatem pa si je mož vzel življenje.
Po navodilih terapevtke vpraša vodnico kdo jo je spremljal na začetku regresije. Potrdi ji, da je bil to on. Spremlja jo vse od njegove smrti, kar je seveda tudi sama čutila. Ni odšel v svetlobo. Ko je videl kakšno napako je storil, je ostal pri njej.
S pomočjo vodnice ga pokličeta v svetlobni krog. Občutkov ko ga je zagledala, se ne da opisati z besedami…solze so ji neustavljivo tekle po obrazu. Vprašala ga je zakaj je to storil, zapustil je namreč tudi dva mala otroka, za katera je vedno govoril, da mu pomenita vse na svetu. Odgovoril ji je, da enostavno ni zmogel več, ni videl poti naprej. Opravičil se ji je, dejal da jo bo čuval, da bo z njo in otroki vse v redu, da je močna in da bo zmogla. Opravičila sta se tudi drug drugemu za vse, kar sta si slabega naredila. S tem sta se pomirila, duši sta se spravili, vezi so se pretrgale.
Sledilo je slovo. Prikazala se je bleščeče bela svetloba, polna božanske ljubezni, katero je lahko začutila, čeprav je bila le opazovalka. Pričakala ga je babica in ga pospremila v svetlobo. S strtim srcem je opazovala njegov odhod, ampak pomirjena, da je sedaj tam kjer mora biti. Ni še konec. Še se bosta srečala. Ko bo čas.
Zgodba je seveda moja, zaupala sem vam del moje regresije, del, ki je povezan z njim. Po regresiji sem bila pomirjena, kar je bilo zame v tistem trenutku najbolj pomembno. Da sem lahko sploh živela naprej. Izguba me je namreč dobesedno podrla na tla.
Glede na to, da sem v tistem času začela s študijem astrologije, se mi je to prejšnje življenje, ki mi je bilo pokazano, ujemalo z najinimi natalnimi kartami. Lunina vozla v natalni karti namreč pokažeta kaj je oseba v prejšnjih življenjih že dosegla in na katerem področju se mora truditi v tem življenju.
Lunina vozla v njegovi kažeta na to, da je bil v prejšnjih življenjih podjeten človek, uspešen, zato mu to področje ni bilo tuje niti v tem življenju. Njegova naloga v tem življenju je bila zgraditi dom, se truditi zanj, ga obdržati. V moji karti pa Lunina vozla kažeta, da sem močna oseba, sposobna živeti sama, saj sem se to že naučila v enem (ali več) izmed v prejšnjih življenj, v tem življenju je moja naloga trud za odnose in druge.
Torej, v prejšnjem življenju nama ni uspelo, v tem tudi ne. Najverjetneje se bova zato še srečala…
Sedaj pa k vprašanju kaj pravzaprav je regresija.
Regresija je tesno povezana s pojmoma karma in reinkarnacija. Tehnika nehipnotične regresije nam omogoča vpogled v našo preteklost, zgodnje otroštvo, prenatalno obdobje in pretekla življenja. Med regresijo odkrivamo vzroke travmatičnih dogodkov, pojasnimo povezave med dogodki iz preteklosti in svojo današnjo situacijo ter se spravimo z dušami, s katerimi smo vpleteni v karmične konflikte. V regresiji osveščamo vzroke partnerskih težav, odnosov med starši in otroki, nezavednih strahov in občutkov krivde, ponavljajočih se destruktivnih vedenjskih vzorcev, psihičnega in fizičnega nasilja, spolnih zlorab, psihosomatskih vzrokov bolezni itd. Soočenje s preteklimi travmatičnimi dogodki in njihovo podoživljanje pozitivno vpliva na duševno in čustveno zdravje. Odpre nam drugačen pogled na dogodke in ljudi v našem življenju ter s tem pripomore k boljšemu razumevanju življenja kot takega.
Za regresijo se lahko odloči prav vsakdo, predpogojev ni. Med regresijo vzpostavimo stik z najvišjim delom svoje zavesti, s svojim višjim jazom in omogočen nam je vpogled v osebno karmo. Proces je globok in intenziven. Vsakomur, ki se za regresijo odloči, zato priporočam le, da se na dan regresije v miru posveti sebi in svojim čustvom

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...