Mojca Debelak

Skrita dinamika duš

13. januar 2017    2202 ogledov

Skrivnostnost – je kvaliteta duše. Se kdaj zamislite, kako slabo v resnici poznate samega sebe? Samo pomislite, ali res dodobra poznate in se zavedate zmožnosti svojih možganov, samozdravilnih sposobnosti? Se zavedate in razumete povezave z ljudmi, ki vam prekrižajo pot? Dojemate določena srečanja kot naključja ali 'usodo'? Kaj na to poreče kvantna znanost?

Predstavljajte si … Srečate neznanega človeka in ga takoj vzljubite. Blizu vam je. Začutite toplino, da ste povezani z njim. Ali pa – ravno obratno. Zmrazite se, kako vam je antipatičen. Zakaj? Ko čutite do človeka, ki ste ga spoznali, kar pač čutite, navadno tega ne rečete, zadržite zase. A če se boste s tem človekom usodno srečevali, bodo prav ti občutki vodili vajin odnos. Tako dobite v svoje življenje najboljšo prijateljico ali pa morda 'sovražnika' …

Toda kaj je tisto, kar v stotinkah sekunde velikokrat odloča o naših odnosih z drugimi ljudmi?

Celo o prihodnosti, ki jo tkemo skozi nezavedno, kajti neka oseba, ki jo danes srečate in je vaš tujec, bo morda čez leto dni vaš mož! Kako skrivnostno, kajne?

Ameriški znanstvenik Bohm je odkril, da vse, kar nas obkroža, od stvari do ljudi, z nami resonira v skrivnostnem božanskem redu

Gre za povezave, ki so kompleksnejše, kot bi človek presodil na prvo žogo. Vse stvari, je nadalje odkril, ki se nam zdijo ločene, so v resnici del večje celote, ki jo je imenoval implicitni red. Bohm je s svojimi raziskovalnimi primeri želel ponazoriti, da je vesolje in vse v njem, vključno z nami, del velikega kozmičnega vzorca. Tako tudi mi sami, z ljudmi, ki nas obkrožajo, živimo (če se tega zavedamo ali ne) v odnosih vzorce, ki nas pripeljejo do bolezni, ovir, travm ali pa sreče. In vendar, dolgoročno gledano, kozmični vzorec od človeštva očitno želi, da v vsakem odnosu dojamemo 'pravila igre'. Sicer se nam morda ne piše dobro.

Gotovo ste kdaj na malih zaslonih videli, kako je hipnotizer sugestivno vplival na prostovoljce, ki so želeli okusiti svet hipnoze. Theta možgansko valovanje je barvit svet, kjer se ne igramo s človekovimi prepričanji, v resnici gre bolj za edini most zavesti s podzavestjo. In prav ta kroji skrivnostne vezi z ljudmi. Z mamo, babico, sestrično. Nekaterih ne prenesemo, druge ljubimo. V obeh primerih včasih ni preprosto živeti sveta odnosov … v miru. Lahko ljubimo tako zelo, da čutimo ljubosumje. To pa boli in nas razkraja.

Toda kako to rešiti? Lahko ljubimo, da nas boli srce, ko določena oseba ni z nami. Ali se prepiramo za vsako figo. Če ne razumemo vzorca, ki nas povezuje z osebo, ne moremo nikoli iz začaranega kroga občutkov in čustev, kar vodi k stresu, bolezni, odtujenosti, napadalnosti itd.

Takoj pa, ko sami to dojamemo, se naučimo vstopati v makrokozmos svojega bitja, aktiviramo zdravilne procese v sebi in začnemo iskati intuitivne rešitve, ki jih potrebujemo v odnosih, da bi lahko rasli in zaživeli svobodno, zdravo in uravnoteženo.

V ta namen Mojca Debelak, celostna intuitivna terapevtka, ki dela s podzavestjo, prejšnjimi življenji, reiki zdravljenjem, ponuja čudovit seminar, ki vam bo celostno razkril številna duhovna znanja; ta so plod njenega skoraj osemletnega dela z ljudmi. Vodila vas bo po poti podzavesti, da bi le segli k modrosti in dešifrirali kodo duše, poslanstva, skrivnih vezi v odnosih. Seminar bo temeljil na izkustvu in praksi, vsak dobi tudi potrdilo, da ga je opravil.

Dobrodošli v svet kvantne teorije, ki pravi, da vsa starodavna besedila implicirajo, da na nevidnih ravneh ustvarjamo sheme za odnose, službo, kariero, uspehe in neuspehe v vidnem svetu. Če jih ne razumemo, jih ne moremo zavestno spreminjati. Mojca kot medij vas bo naučila videti energijski odsev vas samih, ga spreminjati in vas prek pridobljenih znanj popeljati na vibracijo ljubezni. Dobrodošli. KDAJ? 22. januarja, od 9.15 do 15.00. KJE: City joga center, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana. PRIJAVE: info@mojchi.com 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...