MojChi
energijski center

Energijski center MojChi

3000 Celje

7 zahval     2611 ogledov

MojChi smatramo za topel dom, kjer se lahko srečate sami s seboj na ljubeč način. Z mnogimi sprostitvenimi tehnikami se lahko naučite obvladovati stres in na splošno poskrbeti za boljše počutje. Tekom popotovanja po sebi boste spoznali nove koncepte in poglede na življenje, se spreminjali in si drznili živeti svoje sanje.

Na razpotju pogumni iščejo pomoč, ki je prava samo za njih. Včasih je potrebno, da nam nekdo drug osvetli lastno življenje, saj smo sami preveč vpleteni v čustvene situacije in ne znamo videti rešitve.  Intuitivni vpogledi so takrat dober način, da najdete odgovor na vsa vaša vprašanja, osvetlimo vam preteklost in možno prihodnost. Z vašim soglasjem terapevt preuči kakšne odnose imate, kako živite, kako vam delujejo čakre, pregleda se lahko tudi zdravstvenego stanje in vašo podzavest. Po želji vam izdelamo karto podzavestnih vzorcev, kjer vam konkretno za vaš primer razdelamo podzavestne vzorce, ki jih nosite v sebi vse tja do vaših starih staršev, da boste bolje razumeli zakaj se vam dogajajo prav določene situacije.

Miselni koncepti in vzorci delovanja kot so srahovi, žalost, pomanjkanje, ljubosumje, nesrečna ljubezen, bolezen itd so navadno globoko zakoreninjeni v nas. Skozi njih navadno delujemo skozi celo življenje, kar nas pahne v tragične življenjske situacije.

 


Odvisnosti, negativnih vzorcev in načinov delovanja, strahov, razvad se lahko znebite s pomočjo hipnoterapije oz. hipnoterapije, nadgrajene z intuitivno-diagnostičnim posvetom.

 


Holistično zdravljenje zajema reiki, znanja iz tradicionalne kitajske medicine, biorgonomije, hipnoterapije, družinske dinamike.

 

Pregledamo vam čakre, avro, energijske zastoje, predvsem pa vzroke za vse vaše težave in bolezni, ki jih preko razumevanja in različnih postopkov odpravimo.

 

Mediumship in pomoč ob žalovanju: za vse, ki greste skozi težka obdobja prebolevanja izgube svojih najdražjih, nudimo pomoč ob žalovanju. Naj smrt v naši družbi ne bo tabu, prav je, da se o njej pogovarjamo odkrito in jo sprejmemo za del življenja. Mnogim se ob izgubah porajajo vprašanja o življenju po smrti. Mnogokrat bi se tudi o tem radi s kom pogovorili, a nimamo nikogar. Odprtih src v našem toplem domu sprejmemo vsakega, ki išče  tovrstne odgovore.  Ljubezen odpira vrata upanju, da se nekoč z ljubimi spet snidemo.

 

Organiziramo meditacije, kjer se družimo in spoznamo moč mirnega uma, pripravljamo tudi različne delavnice in izobraževanja s področja alternative in ezoterike (sistemska postavitev družine, reiki, urjenje intuicije ...).
 

Pozornost namenjamo tudi skrbi za fizično telo. Nudimo različne celostne manualne tretmaje, s katerimi odpravljamo energijske zastoje (blokade) vzdolž energijskih kanalov - meridianov, hkrati odpravljamo bolečine in napetost v mišicah, vozle, zatrdine.


Več o storitvah in o ekipi si lahko ogledate na spletnem naslovu www.mojchi.com ali nam pišete na info@mojchi.com.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Energijski center MojChi

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...