MojChi
energijski center

Energijski center MojChi

1234 Mengeš

7 zahval     3349 ogledov

MojChi ZVOČNI PREPOROD: 
https://www.mojchi.com/zvočni-preporod


MojChi
smatramo za topel dom, kjer se lahko srečate sami s seboj na ljubeč način. Z mnogimi sprostitvenimi tehnikami se lahko naučite obvladovati stres in na splošno poskrbeti za boljše počutje. Tekom popotovanja po sebi boste spoznali nove koncepte in poglede na življenje, se spreminjali in si drznili živeti svoje sanje.

Na razpotju pogumni iščejo pomoč, ki je prava samo za njih. Včasih je potrebno, da nam nekdo drug osvetli lastno življenje, saj smo sami preveč vpleteni v čustvene situacije in ne znamo videti rešitve.  Intuitivni vpogledi so takrat dober način, da najdete odgovor na vsa vaša vprašanja, osvetlimo vam preteklost in možno prihodnost. Z vašim soglasjem terapevt preuči kakšne odnose imate, kako živite, kako vam delujejo čakre, pregleda se lahko tudi zdravstvenego stanje in vašo podzavest. Po želji vam izdelamo karto podzavestnih vzorcev, kjer vam konkretno za vaš primer razdelamo podzavestne vzorce, ki jih nosite v sebi vse tja do vaših starih staršev, da boste bolje razumeli zakaj se vam dogajajo prav določene situacije.

Miselni koncepti in vzorci delovanja kot so srahovi, žalost, pomanjkanje, ljubosumje, nesrečna ljubezen, bolezen itd so navadno globoko zakoreninjeni v nas. Skozi njih navadno delujemo skozi celo življenje, kar nas pahne v tragične življenjske situacije.

Razrešujemo:
- odvisnosti
- podzavestne vzorce in načine delovanja
- strahove
- odnose (partnerske, družinske, poslovne)
- telesne blokade (bolečine, nesimetrije, zakrčene mišice)


MojChi terapije: https://www.mojchi.com/terapije-mojchi

Pregledamo vam čakre, avro, energijske zastoje, predvsem pa vzroke za vse vaše težave in bolezni, ki jih preko razumevanja in različnih postopkov odpravimo.

Poleg Celostne terapije in Velike konstalacije, ki je nadgradnja Postavitve družine, je naša posebnost še Mediumship in pomoč ob žalovanju:

za vse, ki greste skozi težka obdobja prebolevanja izgube svojih najdražjih, nudimo pomoč ob žalovanju. Naj smrt v naši družbi ne bo tabu, prav je, da se o njej pogovarjamo odkrito in jo sprejmemo za del življenja. Mnogim se ob izgubah porajajo vprašanja o življenju po smrti. Mnogokrat bi se tudi o tem radi s kom pogovorili, a nimamo nikogar. Odprtih src v našem toplem domu sprejmemo vsakega, ki išče tovrstne odgovore. Ljubezen odpira vrata upanju, da se nekoč z ljubimi spet snidemo.

Organiziramo tečaje, seminarje in celostna potovanja, kjer se družimo in potapljamo v globine podzavesti.

Tečaji, seminarji, celostna popotovanja: https://www.mojchi.com/dogodki
 

Pozornost namenjamo tudi skrbi za fizično telo. Nudimo individualno seanso somatike kot tudi tečaj somatike, kjer z nežnimi vajami vstopamo v polje nezavednega s katerimi odpravljamo fizične blokade, bolečine, nesimetrije in mišične zakrečnosti, poglobimo pa se tudi v vzroke za nastanek blokad, čustva, dihanje in odnose.


Več o storitvah in o ekipi si lahko ogledate na spletnem naslovu www.mojchi.com ali nam pišete na info@mojchi.com.

Otroci #1

Otroci #1

Mojca Debelak
Afirmacije za Srečo?!

Afirmacije za Srečo?!

Mojca Debelak
Preroško leto 2018

Preroško leto 2018

Mojca Debelak
Skrita dinamika duš

Skrita dinamika duš

Mojca Debelak
Modri koraki

Modri koraki

Mojca Debelak
Po sivih poteh

Po sivih poteh

Mojca Debelak
Nadzor utesnjuje

Nadzor utesnjuje

Mojca Debelak
Resnica o reikiju

Resnica o reikiju

Mojca Debelak
Natalna karta podzavesti

Natalna karta podzavesti

Blaž Pogačar
Človek, od kod in kam?

Človek, od kod in kam?

Mojca Debelak-MojChi
Transformacija

Transformacija

Mojca Debelak-MojChi
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Energijski center MojChi

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...