Aleksandra Rehar

Sledi srcu - sledi sebi ...

29. junij 2017    475 ogledov

Moje srčne želje so dvigniti zavest ljudem na višji nivo zavedanja. Zato sem današnjo temo zapisala, da bi se pričeli zavedati sebe in kako malo je potrebno, da bi pričeli živeti svoje življenje v skladu z vašim srcem. Ko sem sama iskala odgovor na vprašanje: "Kaj je tisto kar me zavira in ustavlja?" Sem dobila jasen odgovor svojih vodnikov: "Beta blokatorji. Ti si alfa energija in kot neskončno bitje imaš "višje zavedanje" in zato beta blokatorji ustavljajo tvoj razvoj." To je moje opozorilo vodnikov, kot preventiva in do kam lahko tako stanje v katerem se trenutno nahajam pripelje.

Ne morete si misliti kako sem se počutila, kot da bi padla s tepke. Nič mi ni bilo jasno, ampak sem nekako razumela. Pojmi alfa, beta in gama so vsem jasni, če ne drugega s področja fizike. Nato sem si rekla ali sem bila v preteklem življenju astrofizik, da vedno dobivam odgovore skozi razne fizikalne ali numerične ali simbolne "uganke", ki jih moram kasneje razvozlati. Pri svojem delu na sebi, vedno sebe nagovarjam z vprašanji, kajti tako sem ves čas v stanju zavedanja.

Malce kasneje sem šla raziskovati pojem "beta blokatorjev", ker mi preprosto ni dalo miru. Prišla sem do naslednjih ugotovitev: da gre za zdravilo, ki pomaga pri  lajšanju simptomov pri popuščanju srca (a če bere tu kakšen zdravnik ali farmacevt, lahko pojasni širši pojem). In seveda, kaj ima to veze s talenti in darovi? Ogromno. Zato sem želela danes to deliti z vami, ker ne želim sebično držati informacij samo zase, ki lahko prinesejo marsikomu zelo jasen odgovor. Jasno je, da imajo naša čutenja veliko opraviti z našo dnevno energijo, ki so lahko odraz in posledica naših zdravstvenih in duševnih stanj. In skupaj gre naše počutje z roko v roki z našim zdravstvenim stanjem.

Če je vas strah, ali pa nimate poguma in seveda ustavljate vse srčne darove in želje, je to enako, kot če vam začne srce popuščati in izgubi vse kar ste bili. Popusti vse. Srce je v našem telesu ena izmed glavnih funkcij. Če ni srca, življenja ni. In tako je z nami. Če ne živite srčno svojega življenja in v skladu z vašo vibracijo (občutki), z vašimi željami začnete popuščati in hodite v svoje globoko brezno, dokler ne postanete brezvoljni, brez energije, brez cilja, vidite samo še črne scenarije in iz dneva v dan se vrtite v še večjih in globljih problemih in ker temu dajete preveč fokusa odnosno pozornosti, zato ne vidimo svetle lučke, ki bi vas pripeljala do vaše srčne poti. Kaj šele, da bi dali možnost videti. Hodite okoli kot v nekem "transu" svoje iluzije in si ne priznate na glas, da ljubite nekaj v tem, da še vedno vztrajate v tej situaciji. Na koncu se zgodi to, da končate svoje življenje ne da bi ga živeli. Lahko opešate na svojem srcu ali pa doživite druge zdravstvene simptome, ki so kot opozorila, da nekaj ne delate prav v skladu z vašimi občutki oz. vibracijo. Telo ves čas komunicira z vami in ko vam, da jasne znake, jih ne preslišite.

Životarjenje ali preživljanje je nizka vibracija in je energija, ki je v svoji coni udobja. Zaviralec vaših talentov in srčnih darov je samo v vas. In vi ste edini "beta blokatorji" svojega srca. Vi ste tisti, ki sebi ne privoščite boljše kakovosti življenja. Ja sedaj že slišim kolektivno zavest: "Ja lahko je biti pameten, a še težje je to živeti." Pa res? Koliko sami potrebujete za svojo srečo? To, da hodite nasmejani iz dneva v dan, ali pa nekomu z nasmehom in dobro voljo polepšate svoj in njegov/njen dan. Zato ne potrebujete veliko denarja.  Pozitivna energija privlači pozitivno. In bolj, ko boste tako naravnani, več vrat si boste odprli.

Ljudje so obremenjeni samo še okoli položnic in denarja (kar kreira slabo voljo in zadirčnost => vodi v nizko vibracijo). To je velika blokada in omejujoče prepričanje mnogih, ki vas ustavlja, na poti vaših srčnih darov in želja. Namesto, da se samo vrtite v svojem začaranem krogu, si odgovorite raje na nekaj preprostih vprašanj. Občutite vsa vprašanja in počakajte na spontan odgovor. Ne odgovarjajte na njih iz uma, temveč iz občutka odnosno zavedanja, ki ga imate. Morda odgovora ne bo takoj. Ampak sprašujte se vedno znova in znova. Vse dokler ne pride tisti pravi občutek v vas, ki je intuitivno voden odgovor.

1. Ali resnično živim svoje življenje v skladu s svojimi občutki?

2. Kaj lahko danes naredim za svoje dobro počutje/sanje?

3. Koga lahko pokličem, ki mi bo pomagal pri uresničevanju svojih želja?

4. Kdo so ljudje, ki mi lahko pomagajo pridobiti informacije, ki jih potrebujem, da živim svoje srčne darove?

5. Kaj je potrebno, da se vse skupaj uresniči na najboljši možen način, še bolje kot sem pričakoval/a?

6. Kako je lahko še boljše in bolj kreativno moje življenje?

7. Kakšen je najbolj lahkoten način, da pridem do novih znanj?

To je le nekaj vprašanj, ki vam odpirajo zavest. In sledite energiji, ki vas bo pripeljala na srčno pot.

Namreč, kot energija, prostor in zavest lahko ustvarite zelo veliko. Vi ste kreator svoje sreče. In denar sledi "višji" vibraciji, višjemu zavedanju in ko ste srečni znotraj sebe, in nimate skrbi, temveč vsako skrb predate v transformacijo v vesolje (to pomeni, ali prosite vaše vodnike in jim predate svoje trenutne skrbi, ali pa skozi vašo misel pošljete v vesolje, kar vas muči in date ukaz, da se pretvori energija v pozitivno), takrat se kreacija v resnici prične. Pri tem uporabite vaš način komuniciranja - ta je edini pravi način in kot je vam lahkotno.

Bolj, ko si boste popestrili vaše dneve z dobro voljo, z lepimi gestami, namesto, da kritizirate sebe in druge, se raje pohvalite. Da ste nekaj dobro storili. Zavedajte se sebe v vsakem trenutku. Fokus ohranjajte v svoji notranji sreči. In zagotavljam vam, da boste presenečeni koliko "čudežnih" sprememb se bo zgodilo okoli vas. Ne skrivajte se in zasijte svojo srečo. Kajti to si zaslužite, po to ste prišli na ta svet. Vaša rojstna pravica je živeti obilja polno življenje.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...