Renata ReaDana

Sporočilce - Objem Duše

23. februar 2020    35 ogledov

Energije naslednjega tedna nas bodo spodbujale, da zaključimo in razčistimo stvari do konca na nežen način. Ne bomo imeli moči za boj in sojenje. Želeli si bomo obnove in zaključiti stvar na nežen in enostaven način.

Čutila se bo energija "mame" - energija, ki sprejema stvari takšne kot so. Želja po spremembi v domu, sprememba v odnosih ali sprememba videza nas bo premaknila v akcijo in aktivno gibanje skozi dan. Počitka ne bo veliko, a vseeno ne bomo čutili utrujenost in napetost pri opravilih.

Osvobajali se bodo "starih" energij povezani z žensko energijo, energijo prednic. Komunikacija z mamo ali babico bo v nekaterih trenutkih zdravilna in dobili bomo zanimive odgovore.

Konec tedna nosi presenečenje, ki obrne energijo v drugo smer od "pričakovanj". Potovanja prinašajo veselje.

Finančno bo teden dober, a vseeno razmislite kako boste denar porabili in ali potrebujete vse to, kar želite. Nekaj denarja boste namenili tudi ljudem, ki potrebujejo denarno podporo.

Teden, ko se bomo, če je to naš namen z "lahkoto" lotili izziva osvobajanja preteklosti, odnosov iz preteklosti in zamer, strahu, jeze, ki nas držijo na mestu.

Vsak dan je nov začetek, kreirajte si ga sami.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...