Renata ReaDana

Sporočilo za Avgust

1. avgust 2019    79 ogledov

Pa začnimo…če smo mislili, da je to to. Bomo zdaj videli kako je v resnici.

Celo leto 2019 nas ne pusti pri miru, dviguje preprogo, da pogledamo kaj imamo skrito in kaj smo vztrajno pometali po njo. Nekateri so celo rekli: Zdaj pa padajo okostnjaki ven iz omare.

Se opazili, da ljudi, ki jih »duhovnost« nič ne zanima jih je začela zanimati? Iščejo rešitve v tem. Sprašujejo in tipajo.  Pomagajte jim s tem, da jih razumete.

Zdaj ne potrebujejo besede: Saj sem ti rekla, cel čas ti to govorim, pa ne slišiš. Zdaj so pripravljeni in zdaj lahko sami naredijo veliko. Bodimo podpora.

Na zdravstvenem področju se bo lahko dogajalo veliko in obenem hitro zaključevalo. Odvisno bo od našega pogleda – dojemanja. Ozavestiti vsako bolečino in mišico, zakaj zateguje. Sklepi, kolena, ramena in zapestja bodo v veliki meri zelo »glasi«. Prisluhnite jim.

Mantra: Vsak gib/korak je lahkoten v nov dan in spremembe, ki jih ta dan prinaša.

Na denarnem področju bo močen pritok denarja. Prihodkov. Nakupi večjih vrednosti.

Podpisovanje pogodb.

Spremembe delovnega mesta.

Napredovanje.

Selitev. Premik na vseh nivojih.

Delo bo cvetelo.

Zelo pomembno je kaj bomo zasadili v avgustu, ker to bomo imeli v letu 2020 kot žetev. To velja na vseh področjih in na vseh nivojih. Misli, posel, družina, odnosi, finančno vlaganje, posvečanje naravi, telesu, koži, lasem…visoka ali nizka vibracija. Bomo sadili Ljubezen ali Strah?

Uglavnem….Vsi vemo kje smo in kako smo. Vem pa, da smo Super….tako, da le tako naprej.

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...