Renata ReaDana

Sporočilo za mesec april

3. april 2018    457 ogledov

Pred nami je zelo zanimiv mesec. Od nas bo zahteval pozornost, fokus in igrivost. Najbolje se bodo znašli posamezniki, ki točno vedo kam gredo in kaj si želijo. Začutili bodo notranji nagon, ki jih bo navdihoval in spodbujal v premik naprej.  Zdelo se jim bo, kot da letijo na krilih in da zaznajo svet z višje perspektive. V veliko pomoč bo pogled situacije z višjega nivoja. Takrat vidim veliko več in strasti se umirjajo. Manj je jeze in užaljenosti.

Posamezniki, ki pa živijo v prepričanji, da je dan breme in da ne najdejo izziva v vsakodnevnih opravilih, pa znajo čutiti pomanjkanje na vseh nivojih. Bolje bo da te mesec predihajo – mogoče najdejo sprostitvene dejavnosti ali mogoče kakšno meditacijo ali pa skupino isto mislečih ljudi, ki znajo dvigniti energijo.

Vsak je svoj Kreator in posamezniki, ki iščejo krivce bodo močno »trpeli« ker jih nikjer ne bodo našli. Spoznali bodo, da je čas za spremembe.

April na čustvenem področju prinaša nove ljubezni, spoznali boste osebo ob kateri boste rekli: »Kje si bil/a celo moje življenje?«

Na finančnem področju prinaša padce in vzpone – začetek mesec je bolje  razmišljati v novih investicijah – ali jo potrebujete oz kako lahko privarčujem. Konec meseca pa prinaša dobiček ali pa dodatni zaslužek.

Zdravje v aprilu bo boljše. Gibanje v naravi in dolgi sprehodi, ker lahko v tišini prisluhnete svojem notranjemu glasu. Presenečeni boste kakšen zaklad ste.

Ne glede kje se nahajate je prav. Je vaša resnica in je v tem trenutku pravilna. Kaj pa boste v naslednji minuti in kje boste imeli fokus – v preteklosti, prihodnosti ali tukaj in zdaj je, le vaša odločitev.

Uživajte v aprilu in prebujanju narave.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...