Renata ReaDana

Sporočilo novembra ...

1. november 2017    762 ogledov

Pozdravljen November - mesec, ki nam ne bo pustil spanja na lovorikah. November bo deloval lenobno in s tem energijo odlašanja. Veliko se bomo vračali v preteklost.

Pogovarjali se bomo o starih časih in s tem se bodo prebujale stare energije. Stare zamere ali nekaj, kar še nismo popolnoma odpustili. Veliko zamer ne bo povezano posredno z nami, ampak z našimi predniki in zamerami med njimi.

Nekateri boste čutili dolžnost, da te zamere Odstranite, se soočite s tem in odpustite. Čutili boste olajšanje v svojem življenju.

Na določenih nivojih, kjer se vrtite v krogu, se lahko sprostijo blokade.

Prebudila se bo notranja moč in ustvarjalnost

Ustvarjalnost se bo prebujala hitro in z strastjo. Potrebna bo potrpežljivost in opazovanje, Kdo smo mi, ko ustvarjamo svoje cilje - ko hodimo po poti do cilja. Cilj se lahko realizira šele v letu 2018, ki je leto obilja in prinaša lahko dvojno zadovoljstvo.

V novembru si vzemimo čas za razmislek, vzemimo si čas za prijatelje, vzemimo si čas dolgoročne projekte v letu, ki prihaja. V mesecu novembru zaključite projekte oz jih realizirajte, če se pripravljajo že od začetka leta. Ne odlašajte z njimi. Zaključite z njimi in dajte prostor novim projektom.

Počasi odpuščajte staro in delajte prosto za nekaj novega – za oblije, ki prihaja v vaše življenje.

Uživajte v novembru, kot v barvanju svojega življenja. To prinaša Obilje na vseh nivojih.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...