Renata ReaDana

Sporočilo za November

5. november 2019    41 ogledov

Približuje se mesec obilja in Hvaležnosti.
 
Hvaležnosti za vse, kar smo se v tem času naučili, spoznali, naredili in ko pogledamo nazaj ugotovimo kako veliko smo naredili na sebi in zase. Velikokrat smo mogoče padli, a vedno znova smo se pobrali in nadaljevali pot s vedno več ljubezni do sebe in vedno manj sovraštva do življenja. Vsak padec nas uči, da smo nežni. Vsak očitek nas uči, da imamo foksu na sebi. Vsak bolečina nas uči, da se vrnemo k sebi. Na svojo pot.
November nas bo crkljal in ujčkal, če le bomo dovolili energiji novembra, da nas ponese. Če si bomo dovolili razpreti dlani, da spustimo niti kontrole in tako bodo dlani odprte za obilje našega dela.
 
Obenem pa bomo čutili potrebo biti tukaj in zdaj. Misli – um bo iskal izgovore, da obrnemo fokus drugam, a čutili bomo da je potrebno usmeriti fokus na trenutek. Na malenkosti, ki se bodo dogajale v nas samih. Opozarjalo nas bo tudi telo z bolečinami želodca, črevesja, požiralnik - predel sončne čakre se bodo dogajali preboji. Rumena barva bo v tem času zdravilna in dobra podpora pri spremembah in zdravilnemu procesu. V procesu spoznavanja sebe, svojih želja in potreb.
 
Mesec bo prinašal premike, ki jih niti ne pričakujemo. Sodelovanja, ki so v preteklosti delovala in so se nekje na poti izgubila. Komunikacija bo mehka in pozitivna. Zdravljenje bo uspešno.
 
Premiki se bodo dogajali na vseh ravneh. Duša se odpira in na plan prihajajo zanimivi odgovori. Potenciali. Ustvarjalnost bo na višku. Nove ideje in neverjetni izumi.
 
Ljubezen bo v zraku. Samski bodo našli tisto pravo ljubezen. Zaroke in datumi za poroke. Nosečnost in novi člani družine.
 
Dovolite si obilje koliko pač zmorete…zaupanje in predaja naj bo vodilo na »repu« leta 2019. Srečno

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...