Sandra Lamut

Stargate – struktura svete geometrije, ki omogoča sidranje višje zavesti v nas

piše: Sandra Lamut
11. februar 2019    1470 ogledov

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka. Odkrijte izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, ki so mogoče že samo tako, da se sprostite v energijsko polje visokih vibracij Zvezdnih vrat.

Kaj so Stargate oz. Zvezdna vrata in komu so namenjena?

Zvezdna vrata oz. Stargate so večdimenzionalni prehod, katerega fizična izgradnja je bila v kanaliziranem sporočilu zaupana Prageetu Harrisu leta 1989 kot pomoč človeštvu pri širjenju zavesti. Vodnik Zvezdnih vrat, Alcazar, je podal pojasnilo, da se Zvezdna vrata pojavijo na določenem planetu takrat, ko civilizacija na planetu doseže takšen razvoj zavesti, da obstaja potencial za t. i. kolektivno razsvetljenje. Naloga Zvezdnih vrat je omogočiti sidranje višje zavesti v materialno raven bivanja in s tem pospešiti vibracijo tako posameznikov kot planeta samega.

Zvezdna vrata so na voljo tistim iskalcem, ki želijo spoznati, kdo v resnici so, in ki se želijo ponovno povezati s svojim notranjim in zunanjim prostranstvom, univerzumom. Omogočajo večdimenzionalne izkušnje vsem, ki se preprosto sprostijo v močno energijsko polje, ki ga ustvarjajo Zvezdna vrata. Živimo namreč v času, ko se kot posamezniki znova lahko začnemo zavedati, da smo veliko več kot le fizično telo. Čas je, da se spomnimo tistih razsežnosti, ki nam jih skozi zgodovino poskušajo približati različni mojstri.

Kdo sta Prageet Harris in Julieanne Conard?

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan medij, ki že trideset let ljudem pomaga pri duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vplivajo nezavedni um in čustva ter v to, kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo.

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati začela sodelovati leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja z visokimi vibracijskimi frekvencami Zvedznih vrat. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po svetu.

Prageet Harris in Julieanne Conard s strukturo Zvezdnih vrat potujeta po vsem svetu in leta 2014 smo tudi v Sloveniji prvič imeli priložnost izkusiti, kako delujejo. Po dvodnevni delavnici je skoraj vsak udeleženec prejel tisto, kar je v danem trenutku najbolj potreboval, od konkretnega fizičnega zdravljenja, spremembe zavesti, opustitve močno zakoreninjenih programov, zaradi katerih živimo manj srečno in manj obilja polno življenje, do srečanja s svojo zvezdno družino in še več. Skupni imenovalec pa je bil vsem enak. Sprememba na bolje. In to je vse, kar šteje! Zvezdna vrata so izkušnja, ki jo je težko ubesediti, treba jo je doživeti.

V aprilu se nam v Portorožu obeta globalni Stargate dogodek na temo Koda za novo človeštvo, na katerem lahko še pobliže spoznate Zvezdna vrata in delo z njimi.

Več informacij najdete tukaj  

Kako delujejo Zvezdna vrata? Kako delamo z njimi?

Večplastna struktura svete geometrije z lastno zavestjo ustvarja močno večdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje na zelo edinstven način. Vsakemu posamezniku posreduje pomoč na njemu najbolj primeren način v danem trenutku.

To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizično telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuščanje stresa za čutno (čustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja življenja …

Številni udeleženci svoje vodnike, mojstre, zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih ob stiku z energijami Zvezdnih vrat začutijo, slišijo ali celo vidijo prvič. Najbolj pa udeležence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto le tako, da je človek prisoten v tem energijskem polju.

Nič ni treba 'narediti'. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.

Brezplačne audio meditacije lahko izkusite TUKAJ, sicer meditacije fizično izvajamo tudi v Sloveniji dvakrat na mesec.

Več informacij najdete tukaj  

Moja osebna izkušnja z Zvezdnimi vrati

Tudi zame je srečanje z Zvezdnimi vrati pomenilo življenjsko prelomnico. S pomočjo delavnic, kjer je poudarek na posebnih vodenih meditacijah, sem zamenjala življenjsko paradigmo, s katero se mi je začel odpirati nov svet dojemanja sebe, sveta, v katerem živimo, in tudi drugih svetov onkraj našega uma.

V vsakdanjem življenju sem naredila korenite spremembe, pustila redno in varno zaposlitev, zamenjala življenjski prostor, in kar je najbolj pomembno, začela sem opuščati stare vzorce in programe, ki so mi prej onemogočali, da bi živela notranje svobodno, radostno življenje, v obilju na vseh nivojih obstoja. Odločila sem se, da bom zaupala sebi in življenju!

Kot bi rekel Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat in mojster mojstrov Univerzuma: “Tja, kamor usmerjaš svojo pozornost, tja usmerjaš energijo in to si ustvarjaš!” Še kako drži!

Kaj so drugi povedali o izkušnji z Zvezdnimi vrati?

“Prečudovito potovanje zavesti. Celotna izkušnja z Zvezdnimi vrati me je prevzela!” - Robin, Kalifornija, ZDA

“To je bila najlepša meditacija v mojem življenju. Tekle so mi solze, ko sem začutila to neskončno, brezpogojno ljubezen.” - Marianna, Nizozemska

“Izkušnja je bila zelo močna. Pri meditiranju še nikoli nisem imela tako močnih občutkov.” - Adrianne, ZDA

“Moja duša srka ljubezen in modrost Alcazarja in vseh drugih bitij svetlobe.” - Yamini, Nemčija

Mednarodni dogodek Stargate experience v Sloveniji!

Od 18. do 21. aprila 2019 se nam v Portorožu obeta globalni štiridnevni dogodek Stargate na temo Koda za novo človeštvo ob podpori treh velikih struktur Stargate.

VIZIJA kode za novo človeštvo:

  • svetovno srečanje za povezovanje in soustvarjanje kode za novo človeštvo;
  • vrhunec popotovanja Zvezdnih vrat;
  • povezovanje z višjimi svetovi s pomočjo kanalizirane glasbe v živo (Robert Coxon) in jezika svetlobe (Lilly Wong);
  • katalitična energija bo podkrepila osebne in kolektivne spremembe;
  • nova stopnja evolucije, ki predstavlja popolno nadgradnjo vaše biti;
  • kode in modeli iz višjih svetov;
  • zavestno ustvarjanje iz kvantnega polja;
  • planetarni trenutek, ki ga doslej še nismo doživeli;
  • pridite in se vključite v to novo kreacijo, novo energijo, ki prihaja na naš planet.

Preberite več o dogodku tukaj  

Pomembno: PRIJAVA JE MOŽNA LE PREK URADNE STRANI STARGATE, zato ste z našega portala preusmerjeni naravnost na uradno stran STARGATE Slovenija.

PRIJAVITE SE tukaj  

Za vse dodatne informacije v zvezi z dogodkom in če na dogodku potrebujete simultani prevod, kontaktirajte Sandro Lamut na sandra.lamut@gmail.com.

Vir: soavtor Prageet Harris, The Stargate Experience International, https://www.youtube.com/watch?v=AhrjHvs1KO4&t=86s
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...