Andrej Pešec

»Svet je poln fantov … Bodi moški.«

31. maj 2022    412 ogledov

Nič ni privlačnejšega od moškega s smiselnim ciljem in vizijo.

Ena najpomembnejših lastnosti moškega je v življenju imeti jasen, vzvišen cilj.

Zakaj? Moški, ki ima jasno definirano, za kaj in čemu živi, bo imel razum stalno osredotočen na doseganje tega cilja.

Ni privlačnejšega moškega kot takšnega, ki zvesto, odločno in predano sledi smiselnemu, višjemu cilju v življenju.

Bral sem, da Sokrat ni bil posebej fizično lep, no bil naj bi ženskam vseeno izjemno privlačen. Zakaj? Ker je bil zelo zrel, razvit, nevezan, napreden in plemenit. Ženske obožujejo zrele moške, njihov videz jim niti ni pomemben. Podobno ni nič bolj žalostnega in dolgočasnega kot zdrav in sposoben moški, ki pa je nedejaven, depresiven, odvisen in stalno potrt. 

»Noben psiholog ne more pomagati moškemu, ki nima svoje misije.« Dr. O. G. Gadetsky 

Prepričan sem, da je zelo preprosta rešitev za vse moške, ki so nesrečni in nezadovoljni, v tem, da najdejo nekaj smiselnega, koristnega, čemur se bodo lahko polno predali – in za kar bodo pripravljeni umreti. 

»Moški se razvija zunaj, na terenu. Ne sprašujte ga, kam gre. Tako se razvija. Podpirajte ga. To potrebuje. Hodil bo okrog, četudi ga ne boste podpirale.« Dr. O. G. Gadetsky

Kar naenkrat bodo čudežno pridobili na svoji samopodobi, samozavesti, odločnosti, zdravju, šarmu in karizmi. To hkrati postavi platformo, ki bo tudi ženskam omogočila, da lahko postanete to, kar zares ste.

Ženska ljubi junaka, pravega moškega, ki zna živeti. Zato dame rade ˝živijo˝ v raznih romanih in filmih, ki opisujejo takšne moške … Ko ženska sreča pravega moškega, ji ni treba ničesar govoriti, naj mu asistira in sledi. 

Zelo mi je všeč misel, ki jo je na enem od predavanj izrekel Aleksandr Hakimov: »Še, ko spiš, razmišljaj o tem, kako boš pomagal drugim.«

Moški bomo zares postali moški šele, ko bomo s takšno vnemo kot danes preganjamo ženske, preganjali smisel in višji cilj v življenju. 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...