Mojca Koprivnikar

Sveto orodje za dvig vaše osebne vibracije

15. april 2020    186 ogledov

Če v teh dneh, ali nasploh v življenju, pogosto doživljate energije (misli, čustva) nižjih vibracij, bijete notranje borbe (notranji konflikti), težko sprejemate nove situacije, izzive, se težko spoprijemate s spremembami ali vam je nasploh težko v življenju, je Diamanten vijoličen plamen lahko pri tem vaš dobri »pomočnik« in prijatelj. Vijolični plamen je izjemno orodje, ki nam je bilo dano na voljo za čiščenje energij nižjih vibracij. Nosi precej večjo moč, kot bi mu jo pripisovali. Na srečo pa deluje le pod »pravimi« pogoji – vedno le v najvišje dobro in s čisto ter iskreno srčno namero. Na takšen način lahko transformira praktično karkoli si želimo v višje energije.

S spodnjo vajo bomo tako priklicali Kozmični Diamantni Vijolični Plamen in ga usmerili v tisto področje svojega življenja, za katerega menimo, da v tem trenutku potrebuje razjasnjenje, več svetlobe in pozitivne energije. Lahko gre za konkretno situacijo, v kateri smo se znašli in potrebujemo več jasnih misli in optimizma, lahko gre za čustvo, s katerim se trenutno spoprijemamo in bi ga želeli transformirati v višjo energijo (npr. strah v ljubezen, paniko ali nemir v mir …), lahko si enostavno samo privoščimo čiščenje svoje avre z vijoličnim plamenom, lahko z njim energijsko očistimo svoje bivališče ali ga pošljemo v svet. Vedno imejte v mislih, da s priklicovanjem višjih energij (bodisi angelov, nadangelov ali energije vijoličnega plamena) kličemo to energijo na pomoč in tako ali drugače se bo odzvala.

Pa začnimo:

Najpomembnejša je vaša čista in srčna namera. Zaupajte, da deluje v vaše najvišje dobro in v najvišje dobro vsega in vseh.

1.       V miru in tišini najprej nekaj minut globoko dihajte in se osredotočite na svoje dihanje.

2.       Nato nekaj minut sedite v tišini in razmišljate o plamenu, poskusite ga začutiti, si ga predstavljati …

3.       Ko boste čutili, da ste pripravljeni, pa na glas izrecite: » Jaz sem Kozmični Diamantni Vijolični Plamen, jaz sem plamen usmiljenja, jaz sem plamen veselja, jaz sem plamen enosti, jaz sem St. Germain, Jaz sem Nadangel Zadkiel«.

4.       Ponovite najmanj 3 krat.

5.       Nato si pred seboj vizualizirajte čudoviti diamant, iz katerega iz notranjosti sije vijolični plamen.

6.       Njegovo energijo sedaj lahko usmerite v željeno in z njim očistite, kar ste se namenili. A vedno v Najvišje dobro. Lahko si predstavljate, kako ta čudovita energija iz plamena sedaj teče …

7.       Pred koncem se zahvalite Vijoličnemu plamenu in njegovi »pomoči«.

8.       Ko boste pripravljeni, odprite oči.

Kozmični Diamantni Vijolični plamen je zares čudovito orodje. Bodite pri njegovi uporabi ustvarjalni…

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...