Renata Damiš

Tarot energijska napoved tedna (27. 11. - 3. 12. 2023)

27. november 2023    313 ogledov

Dogajanje, romantika in nova ljubezenska doživetja v zraku! 

Pred nami je zanimiv teden potovanj, romanc, ljubezenskih občutkov, navdihov, ustvarjalnosti, posebnih, lahko celo novih doživetij ter potencial za nove priložnosti.

Poudarjeni bodo ženski aspekti, veliko bo delovanja v ženski energiji

Povabljeni smo k novim doživetjem, drznim podvigom, ki bodo ponujale priložnosti za nova raziskovanja, načine rasti in učenja. Tir in rutina nam sicer dajeta varnost in udobje, tokrat pa je čas, da splavamo iz cone svojega udobja, da si upamo, da tvegamo in raziskujemo nove načine življenja, da zaživimo in da smo v stiku z drugimi. 

V tem tednu bi se lahko naučili veliko novih stvari, ki bodo v prihodnosti, ko se bomo ponovno vrnili k starim in preverjenim načinom delovanja, oplemenili naše pristope ter jih spremenili na bolje. 

Ta teden sledite intuiciji!

Karte potrjujejo, da je zlasti v tem tednu vaša intuicija pravilna in da ji lahko popolnoma sledite in zaupate, zato se ravnajte po njej in se ne bojte življenjskih sprememb, saj ste podprti in vodeni s strani Univerzuma. Pokažite se, zasijte v svoji luči in v svoji energiji.

Univerzum sporoča, da nadaljujete v smeri, ki ste si jo zadali

Čeprav bi morda kdaj raje obupali in menite, da vam ne gre najbolje od rok, je glavno sporočilo tega tedna, da zaupajte in spravite procese na višje nivoje in sicer z nadaljevanjem svojega dela in izogibanjem negativnosti, saj s tem čistite skrite blokade ter pospešujete hitrejše uresničitve v realnem svetu. 

V zraku bo veliko romantike, spontanosti in romantičnega dogajanja

Lahko bi odpotovali na poseben kraj, se dogovorili za nova zmenkovanja, spoznali nove ljudi ter odkrivali še neizkoriščene in neomejene potenciale, ki so bodo pokazali v novih priložnostih,  za katere smo morda do sedaj menili, da niso možne. 

Nove zamisli, novi navdihi, ustvarjalnost, ustvarjanje nečesa novega. Univerzum nas vabi, da se prepustimo in na življenje pogledamo v novi luči. 

Meditativna zvočna kopel z uravnovešanjem čaker

3. december 2023, Malečnik

Z meditativno zvočno kopeljo se bomo globinsko sprostili, saj zvok tibetanskih posod dokazano v nas prebuja meditativno alfa možgansko stanje, prečistili naše telo, uravnovesili naš energijski sistem, se osvobajali morebitnih blokad, ki so lahko vzrok različnih bolezenskih stanj ter se ponovno uglasili na naše lastne prvotne frekvence ter stikom s samimi sabo, kar je pa osnova vsakega zdravilnega procesa.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...