Romana Črček

Tebi, ki iščeš mene

27. julij 2017    3574 ogledov

Verjamem v ljubezen, a ne verjamem v kupovanje ljubezni. Ljubezen mora biti dana svobodno, brez kalkulacij in manipulacij. Čista in iskrena ljubezen iz srca, dana prostovoljno in brez pričakovanj.

Za ljubezen ne iščem kogarkoli. Iščem TEBE, ki iščeš MENE

Če mi je sam ne moreš dati, ker si ti tako želiš, je nočem. Želim si te, a ne za vsako ceno. Želim si te, a le pod pogojem, da si tudi ti želiš mene. Le takrat bo ta ljubezen lahko žarela. Le takrat bova oba lahko cvetela.

Ne bojim se biti sama

Bolj se bojim biti v odnosu, kjer bi eden od naju izgubil sebe ali šel prek sebe, da ugodi drugemu. Želim si tebe takšnega, kot si, nepopolno popolnega in popolno nepopolnega. Želim si tebe, ne tvojega denarja. Res je, da denar olajša življenje, a če se v odnosu počutiš neviden in osamljen, ti ves denar ne pomaga. Če pa se v odnosu počutiš videnega in sprejetega, lahko dosežeš vse. Še posebej, ko imaš ob sebi nekoga, ki te ljubi in podpira.

Zato si bolj kot karkoli želim, da si v odnosu z menoj srečen. Da si dovoliš biti ljubljen in odpreti srce. Da zaupaš ponovno v ljubezen in ji dovoliš, da napolni tvoje srce in življenje.

Ne pričakuj popolnosti, ker je ni

Pričakuj nepričakovano, odpri srce in si dovoli čutiti. Ne obljubim, da ne bo prepirov ali nesoglasij, obljubim lahko le, da bom naredila vse, da jih premagava skupaj. Obljubim, da se bom v odnosu trudila za harmonijo in spoštovanje. Bolj kot prav mi je pomembno, da se razumeva in sva srečna oba.

Želim si rasti in se razvijati skupaj s teboj, želim odkrivati svet s teboj in uživati življenje v dvoje. Želim raziskovati novosti in doživljati avanture s teboj. Želim te videti veselega in srečnega. Hrepenim po tvojem dotiku, objemu in poljubu. Želim se zjutraj zbuditi v tvojem objemu in najprej uzreti tebe.

Čutim te vedno bolj

Vem, da prihajaš. Kdaj? Kje? Kdo ve. Mogoče se že poznava, mogoče še ne. Vem le, da ko se srečava, bova vedela oba. Mogoče pot na začetku ne bo lahka, a bova oba vedela, da je vredno.

Ker tiste iskrene in prave ljubezni včasih potrebujejo čas. Včasih mi sami potrebujemo čas, da spoznamo. Zato daj strah in pretekle izkušnje na stran in se odpri nečemu novemu, neznanemu. Dovoli si doživeti nekaj, po čemer si hrepenel vse življenje.

Dovoli si biti ljubljen in občudovan. Dovoli si biti ranljiv in v tej ranljivosti boš našel moč. Dovoli si občutiti vse, kar čutiš, in se tako osvoboditi vseh ran preteklosti. Dovoli, da ti stojim ob strani in te podpiram, ko boš gradil sebe. Dovoli, da ti pomagam videti sebe skozi moje oči. Da vidiš to, kar vidim jaz v tebi. Popolnost v vsej svoji nepopolnosti. Dovoli le, da te ljubim ...

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...