Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: sprejmite preobrazbo in delujte!

12. januar 2020    689 ogledov

Teden, ki je pred vami, bodo podpirale izjemno racionalne, strukturne, praktične, delovne energije. Na začetki tedna bo ključna rutina, natančnost, ustrežljivost, ustvarjanje reda, skrb za svoje zdravje. Proti koncu tedna pa se bo vse skupaj prelevilo bolj v ravnovesje, čutiti bo več optimizma, lažje se boste predali optimisičnim korakom.

Vsekakor pa boste teden začeli z energijami, ki vam bodo omogočale resno in zbrano delo. Pred vami se znajo odvijati nenavadni pripetljaji. Dogodki, situacije se bodo odvijale zelo hitro, poskrbljeno bo za prijetna presenečenja in šlo bo vsekakor za bolj živahtno izražanje, komunikacijo. Umirjenost v tednu, ki je pred vami, bo prinesla harmonijo in skladna sodelovanja.

Da pa boste lahko na vaš vsakdanjik gledali bolj pozitivno, bo super če boste ozavestili svojo neodločnost, nesamostojnost in omahljvost. Torej, odprite srce, soočite se s pravimi občutki, saj so vam dani z namenom. Pred vami so dejanja, ki imajo izkušnje preteklih življenj in obljub, ki ste si jih zadali. Prisluhnite svojim vodnikom, zavedajte se svobode, ki vam je dana, vsekakor tudi zaščite. Ljubeče sprejmite navdihe in prepoznajte njihov namen.

Zaupanje vase, igrivost, lahkotnost in neomejenost vam bo odpirala povsem nova obzorja na vseh področjih. Dobro si organizrajte svoj vsakdanj, sledite ciklom in ritmom narave ter zaupajte v božanski načrt. Pred vami se zna pojaviti še kakšna iluzija, za katero stoji resnica. Se pravi odpirajo se vam nove možnosti, sledenje vašim sanjam. Zaupajte v svojo vizijo in uvide, ki jih premorete ko ste v stiku s seboj, s svojo dušo. Odločite se zase, odločite se za svoja dejanja, prepoznajte kdo v resnici ste in vzemite vajeti ponovno v svoje roke. Teden poln raznovrstnih dogodivščin je pred vami.

Na prvem mestu bo iskrenost do sebe!

Tedna nikakor ne boste mogli začeti srčno in konstruktivno, če se ne boste zavedali svoje resnice, ki jo nosite v sebi oz. če ne bodo povezani in vsekakor v harmoniji vaš um, telo in duša. Duša ima izjemno sposobnost, rada se ravna po intuiciji, razum pa vspodbuja z občutki, ki jih vsak izmed nas zaznava. Dovolite v prvi vrsti sebi, da začutite svojo srčnost, svojo iskrenost, svojo pravo naravo in posledično življenjsko pot v vašem življenju.

Energije bodo od vas zahtevale, da se ji predate in uporavičeno pričakujete obilje, ki vam je dano. Dovolite si, da vaš um ne bodo meglila negativna čustva, vezana na pretekle situacije, vzorce in energije, ki niso imele potenciala, da se razvijejo v pravo smer.

Dovolite svoji duši, da močno potrka na prava vrata in da vaše telo ne hodi “okoli vrele kaše”. Ko ste iskreni do sebe, ste iskreni do svojih občutkov, misli in dejanj. Ko premorete to naravo, potem ste se dotaknili svoje moči, ki je v vas samih. Zaupajte v svojo moč, v moč, ki jo nosite s seboj po vaši življenjski poti. Zavedajte se tudi, da tako kot vaša duša hrepeni po radosti in ljubezni, lahko življenje svoje živite tudi sami vi. Zavedajte se, da je v vašem svetu vse dobro, da ste ljubljeni, ljubeči in vredni ljubezni, predvsem pa to, da ste zdravi in polni energije. Saj lahko le tako izjemno kreativno in učinkovito kreirate svoj vsakdanj.

Praktičnosti in delovni dinamiki se ne boste mogli opreti!

Ste popolnoma zakorakali s poti, ste spustili nadzor nad svojim telesom v smislu, da mu nudite najboljše, pa ne v materialnem smislu, ampak da ga hranite s pozitivno energijo, pozitivnim miselnim tokom in dejanji. Zavedajte se. Zavedanje, da vzamete na to pot sebe s  seboj je najpomebnejše, saj speča življenjska energija čaka na vašo odločitev in tektonski premik, da se aktivira.

Plemenitenje življenjske energije je izjemnega pomena, velik del dopirnesem z zdravim načinom prehranjevanja in gibanjem. Ko v telesu ustvarimo zdrave energijske poti, odpremo nedelujoče energijske vrtince potem se zavemo, da skozi naše telo teče življenjska enerigja, kin am daje sposobnost, da živimo. Velikokrat ste utrujeni od življenja samega, premalokrat si vzamete čas le zase in premalokrat poskrbite, da delujete po občutku, intuiciji. Vsako bolezensko stanje je odraz kako smo skrbeli za telo, kako smo poskrbeli za svojo življenjsko energijo.

Oplemenitite svoje temelje

Zaupanje v življenje in v naš vsakdanj je  pri večini ljudi nepredstavljivo, saj se vedno najdte nekdo, ki z lahkoto reče, ne tako, se pa to ne naredi, to pa ni prav, to je pa narobe. Kdo je ta sodnik znotraj vas, da opravlja z vašimi mislimi in ne pusti srcu, da z občutkom spodbudi jasno razmičjanje in pravično razrešitev. Še vedno velika želja je delovati iz srce. Dovolite si, dovolite si v svoj vsakdanj sprejeti duhovne darove, ki vam prinašajo notranjo moč in novo pot naprej. Če vam je dano zavedanje in odgovornost v žeijenju, potem vedenje, da si zalužite obilje, naredi čarobnost v vas samih. ZAupanje v vašo domišljijo, v vašo realnost je neprecenljivo in zmeraj nagrajeno. Odprite se, odvržite stara prepričanja in plemenite ljubezen v vašem srcu.

Povabite k sebi resnično ljubezen

Dano vam je, da naredite korake tudi v vašem ljubezenskem življenju.  Če ste na točki, ko se nič več ne da rešiti, vi pa vseeno bi, potem je smiselno, da se poglobite vase in najprej vse razčistite pri sebi. Saj veste, vsak si zasluži svobodo in sprejetost, vsakemu pripada, da je ljubljen in ljubi. Vsekakor pa mora v prvi vrsti pskrbeti zase, da zna vse to z drugim deliti, z družino, partnerjem,…

Morda ste do sedaj na vse pretege iskali svojo sorodno dušo, se zavedali, da je nekje v vaši bližini, pa vendar čas, da se srečata še ni bil pravi. Odločite se in svoja razočaranja dokončno spustite, predajte se in odprite ljubezni, jo negujte in plemenitite. Vaš temelj mora biti trden, odprt za priložnosti, da ga krepite, razvijate in dosegate skupne cilje. Dovolite si, da v tednu, ki je pred vami začutite harmonijo, vašo skupno pot.

Bodite še malo potrpežljivi, poglejte na situacije, dogodke in odnose z višje perspective, saj vaju/vas čakajo skupni blagoslovi. Priložnosti in posledično obilje vam je dano, zato zaupajte v svoje ideje in vsekakor v to, kdo v resnici ste. 

Pot domišljije je zaupanja vredna

Vaša domiščjija vam je dana z namenom. Dana vam je, da lahko zasnujete najlepše sanje in jih uresničite. Zagotovo se vam ni prvič porodila le-ta čuduvita misel, da sledite sebi ravno včeraj. Zagotovo že nekaj časa svojo energijo vlgate v svoje sanje, ki tik pred zdajci rišejo realnost.  za inteligentnost življenja, odločite se originalnost.

Z željo, da uresničite svojo jasno vizijo, se ozrite okoli sebe in videli boste priložnosti, ki so vam dane. Velikorat to jasnino zasenči kakšen črn oblak, in je dana situacija neuresničljiva, ampak globoko v sebi pa veste, da vas je navdih pripeljal na točko, kjer ste svojo dušno nalogo natančno zasnovali. Na vas je, da se vsega le spomnite in zaupate. Kajti pripravljeno, čaka na vas, ob odločitvi, da boste vse skupaj sprejeli in naredili.

Užijte teden, ki je pred vami, obilje pa držite v svojih rokah. Tvegajte, vztrajajte in imejte smisel za ravnovesje. Sprejmite sebe v svoj vsakdanj in se imejte nadvse radi.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ljubicalazar
  komentiral 6 mesec nazaj
Oo to pa je zelo lepo napisano in vse to zdaj prizemljit, vso to dušno nalogo,
Nalagam...