MOJCA GREGORčič

Tedensko astrološko dogajanje: 21. - 27.3.2022

21. marec 2022    329 ogledov

Teden je naokoli in pred vami je nov zapis astronomsko astroloških dejstev in usmeritev za uspešnejše življenje skozi posamičen dan in celoten teden.

V tem tednu bo najbolj aktiven Merkur, planet komunikacije, povezovanja, prometa in še česa. Čeprav je v zanj neustreznem znamenju rib, kjer po astroloških pravilih izredno oslabljen.  Morda bomo imeli občutek, da se mu mudi, saj v petek menja znamenje. Zanimiv teden za osebe, ki imajo močno poudarjene Merkurja – vsi, ki imamo veliko planetov in življenjskih področij v znamenju dvojčkov in device.

Luna bo upadala  v tem tednu od znamenja škorpijona do znamenja vodnarja in v petek sestavila zadnji krajec s Soncem. Energije se umirjajo, vedno bolj smo usmerjeni v sebe, z novostmi počakajmo do mlade Lune 01.04.2022.

Ponedeljek, 21.03.2022

Pred nami je prijetno dopoldne in stresno popoldne. Zjutraj se Merkur poveže z Jupitrom in nam omogoča prijetno komunikacijo in dogovore, po 12.00 pa se energije popolnoma spremenijo,  pojavi se nemir in mi si bomo na vsak način želeli potešiti čustveno lakoto s povsem zemeljskimi kompenzacijami, še posebej ženske. Čokolada in bančne kartice naj bodo nedosegljive.

Torek, 22.03.2022

Nemiren dan se nam obeta, dodatna pozornost ne bo odveč, še posebej v prometu. Merkur in Uran se preizkušata preko kvadrata, pa čeprav ga sestavita šele zvečer, bo vpliv celodneven. Prebudili se bomo v  hladno in naporno jutro, z nelagodnim občutkom, po zaslugi Saturna, a sledi prijetnejše, na trenutke zasanjano dopoldne, ko bomo imeli močno intuicijo in popoldne, ko se bosta povezovala Luna in Pluton, nam pa prinašala nepopustljivost. Zvečer imamo harmonično povezavo Sonca in Lune in opazujmo, kaj bo močneje - harmonija v nas ali nemir, kot posledica nezavednega delovanja Marsa in Urana.

Sreda, 23.03.2022

Zatišje po viharju, edini Lunin aspekt v dnevu bo harmonična povezava z Marsom, glavno pobudo delovanja pa spet prevzame Merkur, ko se poveže z drugim vladarjem Neptunom.

Odličen dan za razmišljanje,  prepuščanje in krepitev intuicije. Dan kot nalašč za sanje, ki lahko postanejo realnost – če dodamo še tisto, kar na planetu Zemlja najbolje deluje – prizemljenost, pa ne danes, v prihajajočih dnevih.

Četrtek, 24.03.2022

Obeta se nam malce več dinamike kot včeraj, intenzivno dopoldne, ko se bodo izmenjevali harmonični in dinamični aspekti, nam pa prinašali priložnosti in preizkuse. Prva dva prespimo, zbudimo se jutro polni načrtov in zagnanosti, a ne odlašajmo predolgo – med 8. in 11.30 bomo najbolj  zagnani in delavni, kasneje nam pade energija, izgubimo fokus in z Luno bomo šli skupaj popoldne in večer v »prazno«, ne bo aspektov in ne bo veliko aktivnosti. Malce miru se vedno prileže.

Petek, 25.03.2022

Danes bo Luna sestavila zadnji krajec, vedno bolj se umikamo v svoj notranji svet, malce nas predrami in spodbudi večerni harmonični aspekt med Luno in Uranom. Morda nam postreže z rešitvijo ali uvidom, katerega smo iskali skozi celoten teden.

Sobota, 26.03.2022

Delaven dan bo sobota, zagnani Luni v kozorogu ni do pohajkovanja in zapravljanja časa, z lahkoto se bomo lotili česar koli, kar bomo naredili bo trajno. Pa tudi intenzivno razmišljujoči bomo skozi celoten dan, Merkurja v ribah seznanja z realnostjo Pluton, nam pa niza odlične zamisli. Sledi umirjeno popoldne in strasten večer, namenjen naj bo regeneraciji – sprehodi, savna, bazen, …

Nedelja, 27.03.2022

Danes Luna in Merkur zamenjata znamenji, Luna v svobodnega vodnarja, Merkur v zaletavega ovna.  Odličen dan za dogovore, povezovanja, druženja in izlete. Popoldan preživimo v prijetni družbi, morda si omislimo prvi piknik v naravi in izmenjamo svoja mnenja in pričakovanja. Presenečeni boste nad kopico novih idej in dovolite si jih vsaj nekatere udejanjiti. Pomlad vstopa na velika vrata.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.

 

 

Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti. 

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 2 leto nazaj
Nalagam...