mentor Uroš

Tobias Lars - brez dlake na jeziku o duhovnosti

piše: mentor Uroš
19. april 2017    414 ogledov

Tobias Lars je po rodu ┼áved, ki ┼że 30 let ┼żivi in deluje v ZDA. Je izredno zanimiv sogovornik, ki svoje izku┼ínje in znanje po vsem svetu deli s pomo─Źjo predavanj, delavnic in osebnega svetovanja. Po pogovoru, ki me ni pustil ravnodu┼ínega ┼íe nekaj dni, ga lahko opi┼íem kot odkritega, brez dlake na jeziku, spontanega in izredno zabavnega ─Źloveka. Ima zelo zanimiv pogled na ┼żivljenje, ki te ali pritegne ali pa odbije. Del najinega pogovora si lahko preberete spodaj.

Njegovo duhovno prebujanje se je za─Źelo pri 19 letih, ko se je spontano za─Źel zanimati za duhovno literaturo. Tako je nekega ve─Źera odprl knjigo o jogi, v kateri so ga sli─Źice jogijskih polo┼żajev tako prevzele, da se je odlo─Źil polo┼żaje preizkusiti. Pravi, da je joga kot klju─Ź v klju─Źavnici. V njem je odklenila spe─Źe znanje o tej starodavni tradiciji in kot je kasneje izvedel, to znanje izvira iz njegovega ukvarjanja z jogo v preteklih ┼żivljenjih.

Drugi val prebujanja, kot ga sam imenuje, se mu je za─Źel v zgodnjih 30-tih letih, ko je pre┼żivel poletje v naravi, na obmo─Źju hribovja Superstition mountains v Arizoni. To podro─Źje je med-dimenzionalni portal in podobno kot nad bermudskim trikotnikom, je tudi tukaj prihajalo do skrivnostnega izginjanja letal. Izkoristil je portal in se poleg povezovanja z naravo povezoval tudi z bitji drugih dimenzij in NLP-ji. Povedal je, da lahko vidimo to podro─Źje oz. sveto jamo iz tega gorovja tudi v uvodnih prizorih filma John Carter (2012). Film je posnet po romanu Princess of Mars avtorja E. Rice Burroughs in naj bi prikazoval veliko realnej┼ío sliko o ┼żivljenju na Marsu, kot je tista, ki je znana nam.

Po izku┼ínji povezovanja z bitji iz drugih dimenzij je dobil notranje vodstvo, da je ─Źas, da svojo pot podeli s svetom. Tako je nastala knjiga z naslovom Listening to the Sun, oz. po novem Awakening Souls, kjer govori o seksualnosti, ─Źustvih, sre─Źanju z angelom smrti, eksperimentu, ki se dogaja na zemlji, itd.

Pravi, da so du┼íe, ki so ta trenutek na Zemlji izredno pogumne in da pribli┼żno 50% vseh du┼í prihaja iz vseh mo┼żnih koncev galaksije. To kar dela ljudi tako unikatne in zanimive so ─Źustva. Za ponazoritev potenciala na┼íih ─Źustev je uporabil analogijo barv. Na┼ía ─Źustva naj bi bila kot neskon─Źno ┼ítevilo odtenkov barvne palete. Verjetno si vsi lahko predstavljamo zadovoljstvo umetnika, ki ima za ustvarjanje na izbiro tolik┼íno ┼ítevilo barv v nasprotju z zgolj tremi barvami. V tem vesolju s ─Źustvi ┼íe ni bilo izku┼íenj, zaradi ─Źesar so tukaj le du┼íe, ki so pripravljene stopiti v neznano in se nau─Źiti uporabe neskon─Źne palete ─Źustev.

V pogovoru sva se dotaknila tudi nezemeljskih bitji Gray-ev (Sivih), s katerimi je imel tudi sam izku┼ínje. Bili naj bi slepa ulica ene izmed ─Źasovnih premic v katero gre majhen del ─Źlove┼ítva. To je ─Źasovna premica v kateri zavr┼żemo svoja ─Źustva, seksualnost in uporabljamo kloniranje. V bilijonih let so nezemeljska bitja iz ozvezdja Zeta Reticulit pri┼íla do mrtve to─Źke. Zaradi razmno┼żevanja s pomo─Źjo kloniranja je njihova ┼żivljenjska energija o┼íibela, zaradi odsotnosti ─Źustev pa se ne morejo premakniti preko ─Źetrte dimenzije. Stvarstvo jim je ponudilo prilo┼żnost, da pridejo nazaj v to─Źko, kjer se je vse skupaj za─Źelo in pridobijo svoj izvorni DNK. Dejansko naj bi bilo 80% njihovih ugrabitev ugrabljanje samih sebe v preteklosti.

Dotaknila sva se tudi umetne inteligence (UI), ki trenutno bije boj z organskim ┼żivljenjem. ┼áibka to─Źko UI naj bi bila hitrost potovanja informacij. V nasprotju z organskim ┼żivljenjem, kjer zvezde med seboj komunicirajo brez ─Źasovnega zamika, se pravi v trenutku, je UI omejena na zelo po─Źasno svetlobno hitrost. Ta omejitev je posledica njene ujetosti znotraj materialnega vesolja katerega prva manifestacija je bila prav svetloba.

Tobias pravi, da ┼żivimo v ─Źasih, ko se prebuja pribli┼żno 20% svetovnega prebivalstva. Dotaknil se je tudi na┼íega dela Evrope in omenil, da so prav vojne in razpad Jugoslavije odstranile nekatere stare vzorce, ki jih ne potrebujemo ve─Ź, ter naredile prostor za nekaj novega, za nove energije. Ru┼íenje starih sistemov nam je oz. nam omogo─Źa hitrej┼íe prebujanje kot v ostalih delih sveta. Na splo┼íno pa je glede prebujanja dejal ┼íe, da se dogaja po korakih, zato je treba ljudem dati informacije, ki so primerne za njihovo trenutno stanje. Kot primer dobrega dokumentarca za za─Źetnike na poti prebujanja je omenil dokumentarni film Thrive.

Celoten pogovor z Tobiasom si lahko ogledate tukaj:

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...