Tjasa Marin

Trenutno energijsko dogajanje

piše: Tjasa Marin
14. april 2020    2096 ogledov

Trenutno se zelo veliko dogaja na ┼ítevilnih plasteh in nivojih. Soo─Źamo se z razli─Źnimi skrajnostmi, kar nas u─Źi nevtralnosti, da pogledamo na stvari z razdalje in preverimo, kaj v povezavi s tem ─Źutimo znotraj sebe. Glede na to, da imamo zdaj ve─Ź ─Źasa, je to idealna prilo┼żnost, da se ustavimo in poglobimo vase, pogledamo, kaj trenutna situacija na dr┼żavni in svetovni ravni odpira, vzbuja znotraj nas.

Lahko obuja razli─Źne spomine, zapise, ─Źustva ...

... vse z namenom uravnove┼íanja, zdravljenja, da bomo lahko iz vseh teh situacij pridobili nazaj vso izgubljeno mo─Ź in energijo, da bomo ┼íe bolj jasno videli, kaj si ┼żelimo in ─Źesa ne, in bomo preprosto lahko ┼íe bolj to, kar smo.

To je tudi ─Źas padanja vseh mask, vseh nalepk, ki smo si jih nadeli sami ali so nam jih nadeli drugi. ─îas, ko prihaja na dan vsa resnica, vse tisto, od ─Źesar smo v preteklosti be┼żali ali preprosto pogledali v drugo smer, kot da se ni ni─Ź zgodilo. Zdaj imamo prilo┼żnost prepisati vzorce svojih prednikov, se prepustiti karmi─Źnemu ─Źi┼í─Źenju in narediti stvari druga─Źe, se nehati vrteti v enem in istem krogu. Dovoli si sprostiti vso bole─Źino, ki jo nosi┼í, in pritegniti v svoje ┼żivljenje ljubezen. Dovoli si znotraj sebe najti mir.

Zelo veliko se dogaja na kolektivnem nivoju, in to lahko zaznavamo vsi, a hkrati je pot vsakega posameznika druga─Źna, edinstvena in na tej poti ni ni─Ź prav in ni─Ź narobe. Prisluhni si, sledi si in si v vsakem trenutku daj to, kar potrebuje┼í; ne primerjaj se z drugimi in zavedaj se, da imamo vsi svoje darove in namen, poslanstvo, ki smo ga pri┼íli izpolnit na Zemljo. Vedi, da s tem, da stopi┼í v svojo mo─Ź in na pot svojega poslanstva, lahko najbolj podpre┼í Zemljo in globoko zdravljenje, transformacijo, tranzicijo, v kateri trenutno smo.

Hkrati vedi, da ko bo┼í stopil na to pot, te bo Zemlja brezpogojno podprla in dano ti bo vse, kar potrebuje┼í za uresni─Źevanje sebe in svojih ┼żelja. Zatorej zaupaj vase in v svoje darove, ┼íe posebej v ─Źasu sprememb. Dovoli si biti do sebe bolj ljube─Ź in ne┼żen, se sprejeti celega. Poi┼í─Źi ve─Ź na─Źinov, da samemu sebi izka┼że┼í ljubezen, se podpre┼í, ─Źasti┼í sebe, svojo posebnost in svojo lepoto. Dovoli si spustiti sliko sebe, ki si jo ustvaril za druge, in preprosto biti to, kar si. Dovoli si pokazati svetu resni─Źnega sebe, se postaviti za to, v kar verjame┼í, za svojo resnico. Imej se rad, saj bo┼í s tem pritegnil v svoje ┼żivljenje ljudi, ki te bodo imeli radi zaradi tega to, kar si. Spoznaj, kaj┬á je resni─Źna mo─Ź, ki je ne┼żna, saj prihaja iz srca, in ne iz agresije.

Kateri centri mo─Źi so izjemno aktivni?

Zelo aktivno je trenutno delovanje na┼íega tretjega o─Źesa, kar lahko do┼żivljamo na ┼ítevilne razli─Źne na─Źine. Meditacijo in sanje lahko do┼żivljamo popolnoma druga─Źe, na novo in na tem podro─Źju pridobivamo novo znanje in izku┼ínje. Vse skupaj lahko zaznavamo tudi kot potovanje po razli─Źnih ─Źasovnicah (timelinih), podo┼żivljamo lahko stvari iz preteklosti, iz tega ┼żivljenja ali iz prej┼ínjih ┼żivljenj; razkrivajo se nam stvari, ki niso iz te realnosti. ─îe nisi toliko ve┼í─Ź v potovanju po drugih svetovih in v raziskovanju samega sebe, lahko ob vsem skupaj do┼żivlja┼í tudi odpor in strah. Vedi, da je to popolnoma normalno, a hkrati te nagovarjam, da si dovoli┼í vse to 'novo' raziskovati in se temu odpreti, saj se ti bodo prek tretjega o─Źesa razkrili tudi tvoji darovi. Tudi ─Źe zdaj ne razume┼í vsega, si dovoli stopiti na to pot in se zahvali Univerzumu za prilo┼żnost za rast, ki ti jo v tem obdobju omogo─Źa. Vedi, da velike spremembe vedno prinesejo velike nagrade. Dovoli si stopiti v novo paradigmo, iti naprej in dovoliti temu novemu svetu, da postane tvoja nova realnost.

Drugi center mo─Źi, kjer se dogaja veliko sprememb (odpiranje, rast, ┼íirjenje) je srce, sr─Źna ─Źakra. Zaradi tega poglabljamo ljubezen do sebe, se ┼íe bolje spoznavamo. Na Zemljo se sidra in aktivira vi┼íja energija, vi┼íja zavest, angelska zavest. Smo v obdobju sidranja na┼íih svetlobnih teles na Zemljo, v to realnost. Odpira se na┼ía kronska ─Źakra in vse vi┼íje ─Źakre. Odpirajo se sposobnosti telepatije, komunikacije z drugimi nivoji, svetovi, dimenzijami ...

V obdobju sprememb smo najve─Źkrat ranljivi, zato je pomembno, da postavimo meje tam, kjer je to potrebno

Trenutno obdobje pa nam ka┼że tudi, kje smo sami okrog svojega srca zgradili zidove, meje, ki v resnici najbolj ┼íkodijo nam samim. Torej, katere meje v na┼íem ┼żivljenju so zdrave in kje smo jih postavili iz strahu, rane, obrambe ipd. Zdrave meje so tiste, ki nam pomagajo postaviti prioritete in zamejiti, spustiti vse tisto, kar nam ne slu┼żi ve─Ź, in nam hkrati pomagajo okrepiti svojo energijo in svoj steber mo─Źi.

Zaradi globokega ─Źi┼í─Źenja, zdravljenja in preobrazbe, v kateri trenutno smo, so na┼íe ledvice ves ─Źas v pogonu. Ledvice so najve─Źji center za procesiranje, ─Źi┼í─Źenje strupov; so organ, ki ves ─Źas deluje in se nikoli ne ustavi, nikoli ne po─Źiva, tudi takrat ne, ko spimo. Zato je pomembno, da se tega zavedamo in v tem obdobju poskrbimo zase in za svoje telo, ga podpremo s polnovredno prehrano, dovolj vode, si privo┼í─Źimo sprehode v naravi, gibanje ... skratka, ga dodatno ne obremenjujemo.┬á

V tem obdobju pa se lahko podpremo tudi na druge na─Źine. Sama sem zate pripravila
razli─Źne vsebine:

Vodena meditacija za dvig vibracije : 

Vodena meditacija Preporod in Prebujenje:

Seznam (playlista) drugih mojih brezpla─Źnih meditacij:

Razli─Źni videi za podporo in globlje razumevanje sebe in trenutnega dogajanja


Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 7 mesec nazaj
─îudovita razlaga in uvid trenutnega stanja. Res hvala.ÔÖą´ŞĆ
Nalagam...