Dubravka Ober┼żan, AstroHealing in astrolo┼íko svetovanje

Do notranje harmonije z uporabo esenc

9. junij 2016    1094 ogledov

Za uravnote┼żenje in harmonizacijo posameznih ─Źaker v v astroHealingu uporabljamo razli─Źne esence, sama jih uporabljam ve─Ź kot 150, z razli─Źnih delov sveta. Esence so naravne u─Źinkovine, ki vsebujejo energijski zapis in kot vibracija delujejo na energijsko polje (telo) ─Źloveka. Njihova uporaba je popolnoma varna in ne┼íkodljiva, lahko jih u┼żivajo otroci, nose─Źnice in osebe ┼íibkega zdravja.

Planetarne esence

Planetarne esence, kot ┼że ime pove, nosijo v sebi energijski zapis ÔÇô vibracijo, ki predstavlja uravnote┼żeno stanje energije dolo─Źenega energijskega centra oz.┬á─Źakre. Lunino planetarno esenco uporabljamo za delo na sr─Źni ─Źakri, esenco Merkurja za uravnote┼żenje grlene ─Źakre in Marsovo za delo s korensko ─Źakro.

Cvetne esence ÔÇô transformacija izra┼żanja energije jin┬á

Polo┼żaj planetov v astrolo┼íki karti ka┼że na─Źin, kako se energija posameznih ─Źaker primarno izra┼ża. Glede na to planetarnim esencam dodajamo ustrezne cvetne esence, s katerimi pove┼żemo in uravnote┼żimo energijo na nivoju dolo─Źenega elementa ali znamenja in tudi za bolj harmoni─Źno izra┼żanje energije med dvema ─Źakrama:

  • Bachove cvetne esence: za planete v vodnih znamenjih (Rak, ┼ákorpijon, Ribe);

  • avstralske ┬á(Austarlian Bush Flower Essences): za planete v ognjenih znamenjih (Oven, Lev ali Strelec);

  • kalifornijske (FES) za planete v zra─Źnih znamenjih (Dvoj─Źka, Tehtnica, Vodnar);

  • ju┼żnoafri┼íke (Southafrican Flower Essences): za planete v zemeljskih znamenjih (Bik, Devica, Kozorog).┬á

┼Żivalske in prostorske esence ÔÇô aktiviranje energije (nivo┬ájang)

┼Żivalske esence (Wild Earth Animal Essences) uporabljamo v astroHealingu najprej za uravnote┼żenje jang energijskih potencialov dolo─Źene ─Źakre, pa tudi za aktiviranje te energije, ki se potem izrazi kot kreativnost, izra┼żanje ─Źustev, jasno izra┼żanje in komunikacija z drugimi, premagovanje srame┼żljivosti in treme in podobno.

Esence prostora (Environmental Esences) uporabljamo, kadar ┼żelimo narediti prostor za popolno transformacijo na dolo─Źenem ┼żivljenjskem podro─Źju, to v astrologiji predstavljajo hi┼íe natalnega horoskopa: na osebnostnem in duhovnem razvoju, na karierni poti, v vseh vrstah odnosov, v komunikaciji.

Esence dragih in poldragih kamnov (Gem Stone Essences) ÔÇô stabilnost

Z njimi uravnote┼żimo energiji jin in jang posamezne ─Źakre in dose┼żemo njeno dolgoro─Źno stabilnost.

Za vsako ─Źakro uporabimo ustrezno esenco: Smaragd za sr─Źno ─Źakro, Diamant za kronsko, Rubin za korensko, Zlato za solarni pleksus, energijski center, ki ga povezujemo s Soncem.

Kako pripravimo esence za uporabo?

Za vsako osebo individualno izberemo ustrezno kombinacijo esenc in vrstni red jemanja posameznih pripravkov. Vrsto terapije in energijski center (─Źakro), ki je povezana z va┼ío te┼żavo, dolo─Źi terapevtka glede na cilj, ki ga ┼żelite dose─Źi. Pri tem upo┼íteva┬áanalizo natalne astrolo┼íke karte ter analizo tranzitov in progresij za obdobje, ko za─Źenjate terapijo.

 

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Marjeta
  komentiral 5 leto nazaj
dober ─Źlanek in zanimivo novo podro─Źje
Nalagam...