Tjasa Marin

VODNIK · 2020

piše: Tjasa Marin
13. november 2019    3132 ogledov

Vas zanima, kaj vam prinaša magično leto 2020? Bi radi vedeli, kaj lahko pričakujete v posameznih mesecih in kako lahko sami vplivate na razvoj dogodkov?

Recept  za srečno ne obstaja, vendar pa se lahko sami dobro pripravite in ustvarite najboljše možno izhodišče, da uresničite svoje cilje in želje v prihajajočem letu.

Prvi korak k temu je zagotovo ta, da si jih zapišete in se dobro organizirate. Če ste pa še podkrepljeni z vesoljem in energijami, ki v tistem obdobju vladajo, je uspeh zagotovljen. Ravno to pa boste dosegli z vodnikom, ki je delo treh izjemnih žensk, ki so združile svoje moči.

Nastal je Vodnik 2020

Vodnik_web_size_6_crop.jpg

Čeprav so se na poti ustvarjanja soočile z različnimi izzivi, jih je delo in ustvarjanje samo, še bolj zbližalo. Naučile so se podpirati druga drugo in ugotovile, kakšno moč kreiranja in manifestacije nosijo v sebi ter da so skupaj še močnejše.

Tjaša Marin, avtorica napisanega besedila je zdravilka. Svoje poslanstvo je odkrila skozi življenjske izkušnje in prišla do spoznanja da je njen namen pomagati ljudem. Jih usmeriti na pravo pot in jih na različne načine podpreti v iskanju svojega bistva in odkrivanju resnice o njih samih. 

Nina Ninuri je svojo resnico odkrila v risanju z namero. Odkrila je, da imajo njene risbe čisto drugačno vibracijo, če jih ustavi z namenom. Umetnica, skozi risbe v vodniku zbuja speče delčke podzavesti vsakega posameznika.

Z oblikovanjem zunanjosti vodnika pa je v celoto, risbe in besedilo, združila ustvarjalka Ana Baraga. Čutna ženska, mama dveh fantkov, ki jo srce in duša vodita po poti osebnostne rasti.

Naj bo leto 2020 tudi vaše leto osebnostne rasti!

Zdaj je čas, da začnete Živeti svoje Sanje in svojo resnico. Da se prepustite toku prihajajočega leta, ki bo v znamenju stopanja v svojo lastno moč.

Vzemite življenje v svoje roke in bodite njegov kreator. Zapišite si svoje misli, svoja čutenja, svoje načrte v Vodnik 2020 in vesolje vam bo pomagalo, da se zgodi tisto, kar je za vas najboljše.

Pred vami je tedenski planer Vodnik, ki vas bo povedel po poti novega leta

S pregledno tedensko razpredelnico, si lahko organizirate svoje obveznosti in prosti čas.

Poleg so zabeleženi in opisani posamezni pomembni dogodki leta kot so:

  • Lunine mene,
  • enakonočje,
  • solsticij,
  • obdobja retrogradnega Merkurja
  • ter sončevi in lunini mrki.

Za vsako obdobje so navedeni konkretni napotki, kaj lahko naredite, da boste še bolj mogočno in lažje stopili v vlogo kreatorja svoje Resnice.

 

Motivacija in manifestacija vam pomembnih dogodkov v letu 2020 sta glavni vodili Vodnika. Besedilo in risbe, ki služijo kot aktivatorji, bodo v vas zbudili speče pozabljene delčke podzavesti ter vam vrnili moč.

Iz meseca v mesec iz tedna v teden in iz dneva v dan boste postopoma bližje svoji uresničitvi.

NAROČI GA TUKAJ  

Mnenja zadovoljnih uporabnic

Lanskoletni vodnik je bil velik uspeh. Dokaz da se lahko premaknemo iz cone udobja in napredujemo vsak dan vse bolj so pozitivni odzivi uporabnikov.

"Kot novinarka je zame izrednega pomena, da sem dobro organizirana. Tako da vodnik uporabljam vsakodnevno, da si zapišem svoje dejavnosti in obveznosti ter tako lažje usklajujem potek svojega dneva. Poleg tega pa ostanem v stiku sama s sabo, ker me napotki in citati znotraj Vodnika motivirajo. Vsak mesec si večkrat preberem besedilo na začetku ter podzavestno spreminjam svoje misli tekom določenega obdobja. Naučila sem se tudi nekaj novih ritualov, ki mi pomagajo dojeti moč, katero nosi vsak posameznik v sebi. Prav tako mi je všeč velikost in kvaliteta papirja." Aida

"Zaupanje Vodniku iz meseca v mesec raste, ko spoznavam, da se zapisi skladajo z dogajanjem v mojem življenju. Slike podpirajo to izkušnjo in kljub temu, da ga kot planer ne uporabljam, ga z veseljem vedno znova odprem in prebiram v njem skrite modrosti." Nina

"V sami uporabi Vodnika sem resnično uživala, saj mi ni omogočil le organizacijo mojih dni kot katerikoli drug organizator, ampak me je peljal na popotovanje skozi to leto na zelo edinstven način. Vsak mesec posebej sem uživala ob prebiranju vodstva in povezovanju z ilustracijo. Hvala za to čudovito kreacijo, se že veselim naslednje."  Katja

Leto 2020 prinaša spremembe

Kot vsako leto do zdaj, vendar pa naj bodo spremembe v tvojo korist. Naučite se prevzeti odgovornost za svoje misli, svoja dejanja in besede. Zapišite si jih v Vodnik, ker napisana beseda podkrepljena s sliko v možganih ustvari novo realnost. Ta pa se preslika v naše življenje.

Vodnik vam bo v pomoč, da si ustvarite okoliščine, ki ste si jih vedno želeli. Naj bo Vodnik vaše orodje do izpolnitve vseh področij življenja, ki je lahko čudovito.

Ne skrivajte se več, čas je!

Tehnični/Ostali podatki:

  • Format: 13,3 cm x 19,9 cm
  • Digitalni tisk na kvalitetnem debelejšem papirju
  • 196 strani, od tega: 160 strani vsebine, pregled leta in celoletni tedenski planer + na koncu 36 praznih strani za zapiske 
  • trda vezava platno + papir

Redna cena: 33€

NAROČI GA TUKAJ  

 

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tanja
  komentiral 2 leto nazaj
Smi smo odgovorni za svoje misli,dejanja in besede,...HVALA
Nalagam...