Simona Vrhovec

Vse je energija

2. december 2016    539 ogledov

Vse je energija..in to mi je bilo jasno že od otroštva. Da nismo samo telo, nismo samo naša čustva, misli..smo energija, ki ne pozna časa in prostora. Je večna.

In mislim, da tako čuti vsak otrok. Ne pozna besed, ki mu govorimo, nima še razumskega znanja o svetu, pa se nam vseeno nasmehne, ker začuti naše toplo srce. Njemu besede nič ne pomenijo, pomeni pa mu energija ljubezni.

V odrasli dobi pa me vsakič znova preseneti koliko ljudi misli, da je energija nekaj larifari. Nekaj super spiritualnega. Si mogoče celo zmešan, če rečeš, da ti ne paše od nekoga energija. Kaj za vraga naj bi to pomenilo, aaa?! Kako misliš, da čutiš energijo?!

Hehehe, racio seveda tukaj takoj odpade. In naš um ima tako pomembno vlogo, da vse lepo analizira, tuhta, premleva, sprejema odločitve, kar je seveda vse lepo in prav. Ima super nalogo, zato lahko pišemo, razmišljamo, ustvarjamo in še kaj.

Vendar pa smo ljudje mnogo več kot le naš um, mnogo več kot le naše telo in naša čustva. Mi smo odraz naše energije, ta pa se potem odraža v našem umu, telesu, dejanjih in karakterju.

Potrebujete dokaz?

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste pomislili na nekoga, pa vas je kmalu zatem poklical ali ste ga srečali “naključno” v mestu in je rekel, da je ravno razmišljal o vas.

Kolikokrat se je zgodilo, da ste nekako začutili, intuicija, da ne greste na nek dogodek, ker ste začutili, da nekaj ni prav..Potem pa ste dobili še dokaz, kaj pa vem, da se je zgodila nesreča morda.

Kolikokrat se vam je zgodilo, da nekomu enostavno niste zaupali, kljub super sladkim besedam in super prijaznim dejanjem? In ste čez čas ugotovili, da bi drugače drago plačali kakšno drago zavarovanje.

In kolikokrat se vam je zgodilo, da ste nekomu pogledali v oči in začutili njegovo energijo, dušo? Brez besed. Vedeli ste. Vajina energija se je povezala.

In spet kako je to mogoče? Saj to je čisto nelogično!

In imate prav. Ni logično. Energija ni logična. Energija samo je.

In tako kot vam lahko kdo ” izpije ” energijo, vam jo prava družba da in se polnite tudi vi.

Zato najprej začnite razmišljati “outside the box”in dovolite, da začutite svojo energijo.

Polnite jo s prijaznimi mislimi, prijaznimi dejanji, povežite se ponovno s sabo.

Morda v meditaciji, dihu, plesu, naravi..

Pošiljam vam topel objem. Ste ga začutili?

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...