Barbara Köveš

Kako prosite angele, da vam pomagajo?

9. maj 2020    4969 ogledov

Nadangel Rafael je dobro znan kot nadangel, ki nadzira zdravljenje. Vendar so angeli na splošno lahko močni zavezniki na vašem energijskem potovanju zdravljenja.

  • Prvi ključ pri uporabi angelske pomoči za ozdravitev je prositi za pomoč. Angeli spoštujejo vašo svobodno voljo in bodo le redko posegali v vaše življenje brez vašega dovoljenja.
  • Drugi ključ je, da morate biti odprti za zdravilno angelsko energijo.

V nekaterih primerih se zgodi direktno angelsko posredovanje. Neposredna intervencija je, ko angeli čudežno zdravijo bolezni, tegobe in energetske blokade, ki se lahko kažejo kot bolečina ali razbremenitev.

Angeli služijo po Božji volji, in čeprav je možen neposreden poseg, vas bodo morda še pogosteje angeli spodbudili, da preusmerite svoje razmišljanje, spremenite način prehrane ali življenjskega sloga in učinkovito ukrepate, da se zdravite.

Angeli in vsi božji pomočniki lahko dojemajo vaše sedanje izzive in zdravstvene razmere s povsem drugega vidika in vam bodo pomagali na način, ki vam bo najbolj služil. Način, ki ga izberejo, pa ne bo nujno tak, kot si želite.

Za vsakim dogodkom in situacijo, ki se vam zgodi, stoji temeljni Božanski načrt, zato če se za vas ne zgodi takojšnje ozdravljenje, se ne jezite na Boga ali angele, ampak bodite pozorni na dejanja.

Na koncu ima vaše telo-duh vse, kar potrebuje, da se ozdravi. Ko ste v stanju, da dovolite, da božanska ljubezen teče skozi vas, se prav tako usklajujete z ozdravljenjem. Z drugimi besedami, ko se boste povezali z Božansko ljubeznijo, se bo za vas seveda zgodilo zdravljenje in obnavljanje na fizični ravni.

Ko ste popolnoma usklajeni z Božanskim, lahko izbire zdravega življenjskega sloga in pozitivne energijske navade pomagajo vašemu počutju.

Kako torej prosite angele, da vam pomagajo?

Ko prosite angele za ozdravitev, vam bodo pomagali, da se vrnete v tok Božanske ljubezni, ki je najmočnejša zdravilna sila v obstoju. 

1. Samo prosite jih

Tiho ali v mislih prosite angele, da vam pomagajo pri ozdravitvi. Ni vam treba uporabljati določenih besed ali določenega klica. Enostavno morate obvestiti angele, da imajo vaše dovoljenje za pomoč, saj spoštujejo vašo svobodno voljo in brez nje ne bodo posegali.

 2. Odprite svoje srce

Odprite svoje srce tako, da ste iskreni do sebe in angelov. Ne poskušajte pokopati svoje bolečine, strahu ali bolečine ... Bodite iskreni do angelov o tem, kje potrebujete njihovo pomoč, nato pa jih povabite, da vam pomagajo na način, ki vam bo najbolje služil.

 3. Bodite pozorni in ravnajte v skladu s prejetimi navodili

Zdravljenje in pomoč angelov lahko prideta v drugačni obliki, kot ste pričakovali. Vadite zavedanje, kaj se dogaja okoli vas. To vas bo odprlo za sprejemanje znamenj in napotkov vaših angelov. Potem ko se počutite navdihnjeni za spremembo ali korak, to storite! Vaše ukrepanje bo verjetno zahtevalo vašo popolno ozdravitev in s tem, ko se zavedate in poslušate, lahko zagotovite, da boste sprejeli ukrepe, ki bodo resnično pomagali.

 4. Meditirajte z angeli

Meditacija je močno zdravilno sredstvo. Znanost to dokazuje in podkrepijo jo nauki angelov. Umirite um in odprite svoje srce, da božji ljubezni omogoči, da teče skozi vaše bitje.

 5. Prosite jih za pomoč na vsakem koraku

Vaši angeli se ne naveličajo slišati od vas, zato prosite za pomoč! Preden greste zvečer spat, prosite angele, naj vam prinesejo zdravilne sanje. Čez dan prosite angele, da vas obkrožijo z zdravilno svetlobo. Kar naprej prosite angele, da vam pomagajo pri ozdravitvi, in pomagali vam bodo na poti zdravljenja.

Upoštevajte smernice, ki jih prejmete, obkrožite se z ljubeznijo in svetlobo in dovolite božanskemu ozdravljenju iz angelov, da se pretakajo v vaše telo, um in življenje.

Deli svoje izkušnje! 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Milica
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala, trenutno zelo dobrodošlo.
ivo
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Vera repse
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Postalo mi je precej vroče, tako mi je, kot da bi bilo napisano prav zame! Hvala!
Nalagam...