4
februar

7-tedensko arhetipsko popotovanje za ženske - brezplačno

Kdaj: 4. februarja ob 0:00 do
18. marca 2021 ob 0:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Alkimija Ženske Energije
Kontakt:mojca.vellacher@gmail com ali FB Mojca Vellacher

698 ogledov

Spoznavanje svojih arhetipov nam pomaga spremeniti in dvigniti kvaliteto našega življenja. Izboljšamo  si osebne in poslovne odnose, partnerske odnose, zdravstveno stanje, s spremenjenim odnosom do denarja si izboljšamo finančno stanje. Lažje razumemo družinsko dinamiko in odnose z otoki.. Pomagajo nam najti naše bistvo, našo pot .

Arhetipi so  vzorci obnašanja

So naše vloge, ki jih igramo v družbi. Te univerzalne starodavne strukture oz. gradniki zavesti so veliki koncepti, ki so skupni prav vsem ljudem. Ob utelešenju v življenje duša iz te ogromne knjižnice zavesti izbere tiste arhetipske strukture, ki ji bodo v prihajajoči inkarnaciji najbolj koristile. Seveda so vsi arhetipi na nek način prisotni v vsaki osebi. V vsakem človeku je potencial prav za vse. Odvisno pa je od dušnega poslanstva oz. namena in aktivnosti človeka, kateri potenciali se izrazijo in na kak način. 

Ko duša izbere dominantne arhetipske energije, v resnici ustvarja arhitekturo svoje osebnosti. Arhitektura osebnosti pa temelji na arhitekturi naše duše, na njenih naravnih darovih, danostih in kvalitetah. 

Spoznavanje svojih arhetipskih energij nam ponudi jasen uvid v razumevanje nas samih, naše duše in poslanstva, ki si ga je naša duša zadala za to življenje. 

Ljudje sami sebe lahko definiramo na osebnostni in duhovni ravni

Kot duhovna bitja smo čista svetloba, zavest in vibracija. Smo zvok in smo modrost. Smo kapljica v morju neskončne zavesti. Kot zemeljska bitja imamo svoje osebnosti, značilnosti in fizična telesa. Naša duhovna esenca se preko fizičnega izraža in deluje v materialnem svetu. 

V preteklosti smo verjeli, da so nam vloge vnaprej določene, saj smo verjeli, da obstaja višja sila, ki upravlja z našimi življenji. Z razvojem zavesti vedno bolj razumemo, da imamo sami veliko izbiro ne le pri tem, katere vloge bomo igrali, temveč predvsem, kako jih bomo odigrali. Moderni svet je prinesel priložnost veliko večje svobodne izbire, kar pa lahko prinese kaos, če ne poznamo svojih možnosti. Študij arhetipov nam bo tako pokazal naše možnosti, nato pa bomo imeli priložnost sami izbrati svojo življenjsko pot. 

Bistvo našega 10 tedenskega arhetipskega  potovanja  je, da sebe najprej prepoznamo na osebnostni ravni in da ozavestimo , da lahko  zgradimo celovito osebnost. Ko resnično razumemo arhitekturo naše osebnosti in naš zemeljski namen, lahko s pomočjo svetlobe in modrosti naše duše to tudi udejanjimo. Naša naloga je spoznati, kdo smo, od kod prihajamo in kam potujemo. Prav vsakdo izmed nas ima svojo posebno nalogo. 

ORGANIZATOR

Pridružite se skupini opolnomočenih žensk,  na poglobljenem potovanju do osebne sreče, svobode in predvsem ljubezni do sebe.Bodimo učiteljice, sopotnice in zaveznice na naši skupni poti pri odkrivanju Alkimije...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...