29
november

3-dnevna delavnica Bio-preboj “Iz omejitev v osvoboditev” z Isabelle Benarous

Organizira: Sandra Lamut
Kdaj: 29. novembra ob 9:30 do
1. decembra 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:390€
Organizira:Sandra Lamut
Kontakt:sandra.lamut@gmail.com | +386 31 767 545

1104 ogledov

S tehniko Bio-Preboja® boste prejeli vrhunsko orodje, ki lahko ustvari globoko preobrazbo v vašem življenju.

Bio-preboj “Iz omejitev v osvoboditev” z Isabelle Benarous ponuja rešitve tistim, ki iščejo zdravo, namensko in izpolnjujoče življenje. Namen metode BioReprogramiranja® je ponuditi trajne rešitve za čustvene konflikte, preprečiti potencialne bolezni in omogočiti proces preoblikovanj a od znotraj navzven.

Sodobna znanost vse bolj ugotavlja, da so vzroki za težja neravnovesja v telesu nerazrešeni čustveni konflikti. Lahko so odraz našega osebnega odziva na življenje ali “podedovani”. V obeh primerih jih je možno spremeniti. Ali si želite stopiti iz začaranega kroga in spremeniti življenje?

Isabellin izreden dar je sposobnost pomagati udeležencem priti do korenin bioloških programov, ki so jim ustvarili neprijetne navade ali fizična neravnovesja, celo težje oblike bolezni. Spoznanja, ki se ob tem porajajo, posameznikom spreminjajo življenje.

Isabelle Benarous v času delavnice razkriva korake za reprogramiranje celičnih spominov in osvobajanje od neželenih podzavestnih odtisov in travm prednikov. Skozi razumevanje prelomnih idej nove paradigme boste odkrili, kakšni v resnici smo kot ljudje z vidika biološke pogojenosti.

Spoznali boste, kako se lahko odnosi, kariera, življenjska smer in čustveno počutje izjemno izboljšajo, ko razkrijete prave razloge za svoje življenjske izzive. Pridobili boste ključne veščine za obvladovanje svojega zdravja in življenja. Vsebina delavnice je zasnovana kot preplet teoretičnih informacij in praktičnih aplikacij, kar vam bo omogočilo, da boste delali na sebi, premagali številne izzive in resnično spremenili svoje življenje.

  • Ustvarite razumevanje neposredne povezave med čustvenimi stiskami in zdravstvenimi težavami
  •  Prevzemite nadzor nad svojim čustvenim počutjem
  • Osvobodite se neželenih vplivov prednikov in prenatalnih vplivov
  • Opustite strah in pridobite orodja za obvladovanje svojega zdravja
  •  Premagajte življenjske izzive z reprogramiranjem omejujočih podzavestnih odtisov
  • Doživite svobodo ustvarjanja najvišjega potenciala svoje življenjske poti

 Isabelle o svojih odkritjih v vlogi trenerke na področju biološkega dekodiranja in nevro-lingvističnega programiranja (s certifikatom INLPTA):

Isabelle Benarous je ustanoviteljica Inštituta BioReprogramiranje®. Njeno znanje kot trenerke na področju biološkega dekodiranja in nevro lingvističnega programiranja (certificirana izvajalka INLPTA) je vodilo k razvoju praktične tehnologije BioReprogramiranja®.

BioReprogramiranje® je napredno orodje, ki omogoča reševanje konfliktov, povezanih z zdravstvenimi motnjami, in odpravljanje podzavestnih programov, povezanih z življenjskimi izzivi. Omogoča tudi preprečevanje bolezni in osvoboditev na življenjski poti. 

Isabelle je znana po svojih jasnih razlagah, ustvarjalnosti in strateškem intelektu med izvajanjem intervencij v živo med svojimi seminarji. Pri številnih organizacijah zdravstvenih storitev po vsem svetu si je ustvarila izjemen ugled.

Preberite še več o dogodku tukaj: https://www.gaialit.com/bio-preboj/ 

Kaj so ljudje povedali o bio-reprogramiranju:

"Po letih terapije z možem in nenehnih razočaranjih prvič razumem nezavedne razloge za najine boje. Domov sem prišla drugačna oseba in od takrat se je najin odnos drastično izboljšal. Isabelle mi je pokazala, česar sama nisem mogla videti. Z možem sva zdaj bolj povezana kot kdaj koli prej in v srcu se počutim srečno. Za vedno bom hvaležna." Sonia Van Den Bosch

"Skoraj 30 let sem zdravnica medicine in se več kot 10 let usposabljam v različnih oblikah celostne in vibracijske medicine. Delo, ki ga Isabelle tako elegantno opravlja, je po mojem mnenju in osebnih izkušnjah eden najbolj potrebnih pristopov k zdravju . Prinaša resničen pomen zdravljenja, tistega, ki posega nazaj v generacijske vzroke, zdravi sedanjost in daje osebi povsem novo smer življenja. Isabellina metoda je bila tudi ključni dejavnik mojega osebnega ozdravljenja. Za vedno sem hvaležna, da sta se najini poti srečali. " Andrea Vianna

"Isabelle, ni dovolj besed, da bi opisala globoko zahvalo in hvaležnost za opravljeno delo. Imate takšen dar in vem, kako ponižno pomagate toliko ljudem po vsem svetu. Odprli ste mi oči in spremenili genetsko paradigmo zame. Vrnila se bom domov spremenjena na način, za katerega nisem nikoli mislila, da bi bil možen." Kirstin Shwandt, Doktorica znanosti, biologinja

"Isabelle je mojstrica svojega dela. Njeno zaupanje, vedenje, milina in sposobnost prenosa idej, ki vodijo v razumevanje obravnavane teme, so na zavidanja vredni ravni. Obseg zdravljenja, ki se je zgodilo med delavnico, je bil neverjeten in počutila sem se privilegirano, da sem bil priča trenutkom, ko je toliko ljudi odprlo svoje srce in naredilo premik v sebi. Moram reči, da je bila to daleč najboljša delavnica, kar sem se jih udeležila doslej (in bila sem na številnih)!" Arielle

"Hvala Isabelle, ker ste mi pomagali videti programe, ki so mi preprečevali napredovanje v mojem poslu. Tako sem hvaležen za vaše znanje in radodarnost. Vaša pomoč je neprecenljiva!"

OSNOVNE INFORMACIJE O DELAVNICI:

Delavnica se začne vsak dan ob 9:30 in se zaključi ob 17:30. Vmes sta dva kratka odmora, eden dopoldan in drugi popoldan ter daljši odmor za kosilo eno uro in pol.

LOKACIJA DOGODKA: Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

(GPS: 46.05612, 14.50252), +386 (0)1 308 7000, lev@uhcollection.si

PARKIRNA MESTA: Parkirna mesta so na voljo pred hotelom na označenih parkirnih mestih in so plačljiva preko parkomata. Možnost je tudi parkiranja v garaži hotela. Cena za cel dan je 6 Eur. Priporočeno mesto za parkiranje je tudi park Tivoli.

INFORMACIJE ZA PLAČILO:

Na delavnico se lahko prijavite preko PRIJAVNEGA OBRAZCA SPODAJ ali se prijavite in plačate s klikom TUKAJ.

Če bi želeli plačilo izvesti direktno na bančni račun in ne 'online" ali če se prijavite preko prijavnega obrazca spodaj, kotizacijo nakažite na račun:

CONNECTED, SANDRA LAMUT S.P.
VETRINJSKA ULICA 10, 2000 MARIBOR
IBAN SI56 0510 0801 6571 375 (Abanka),
BIC CODE: ABANSI2X,
Namen: Delavnica Bio-preboj.

Za dodatna vprašanja je na voljo SANDRA LAMUT, sandra.lamut@gmail.com , +386 (0)31 767 545.

Možnost prevoda!!!  Znesek prevoda za vse tri dni je 75 Eur in se plača ločeno od kotizacije. Če potrebujete prevod, pišite na: sandra.lamut@gmail.com .

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka. Odkrijte izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, ki so mogoče že samo tako, da se sprostite v energijsko...


Nalagam...