24
september

48 urni odmik

Organizira: Theta.si
Kdaj: 24. septembra ob 17:00 do
26. septembra 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:197 eur (+ddv)
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša, 040 744 471, info@theta.si

177 ogledov

Kadar ti življenje prinese limone, si naredi limonado :)

 

Vsi izzivi, ki nam jih prinaša Življenje niso prekletstvo in nesreča, kot običajno mislimo, temveč velik blagoslov.

Namenjeni so naši osebni rasti, razvoju in napredovanju, predvsem pa temu, da ozdravimo sebe, svoje srce, svoj duh in dušo.

 

Ko na izzive ali čisto preprosto vse probleme, ki jih imamo, pogledamo iz enega drugega zornega kota, ko poiščemo in se dokopljemo do pravega vzroka in prepoznamo dobrobit le-tega na naše življenje, se zgodi magija.

In v to magičnost te želim v teh dveh intenzivnih dnevih popeljati. Saj se vse najprej zgodi na energijskem nivoju in šele nato se manifestira ali uresniči v fizičnem svetu.

Spoznala te bom s hitrimi in enostavnimi tehnikami za razreševanje strahov, globokih skrbi, za razreševanje izzivov v medčloveških odnosih in vzrokov zanje ... In vse, kar bomo v teh dveh dnevih delale (na sebi), se bo povezovalo v skupni imenovalec - to je, kako delovati z brezpogojno ljubeznijo, milino, gracioznostjo in visokim zavedanjem iz svoje notranje moči, kako to moč odkleniti in kako jo uporabljati.

In ker je to program, ki povezuje telo, dušo in duha, bomo imele priložnost izkusiti tudi QiGong vadbo in vadbo 5 zdravilnih zvokov.

Namenjen je vsem krasnim ženskam, ki čutite, da bi vam prav prišla podpora in imate v sebi željo, vedenje, da je mogoče živeti drugače. Z več obilja vseh vrst, več ljubezni in v bolj harmoničnem in prijaznem svetu. In da je absolutno čas, da ponovno ali končno spet živiš tisto, kar v resnici si.

Zatočišče za naš odmik nam bo nudila zasebna posest v okolici Postojne.

Petkov večer je namenjen spoznavanju, pogovoru in čudoviti zvočni kopeli, ki nas bo energijsko pripravila na preboje in nova spoznanja, sobota in nedelja pa poglobljenemu delu na sebi.

V ceni je vključena nastanitev v dvo in troposteljnih sobah in odlična veganska/vegetarijanska hrana iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava.

 

Če te vleče, a še nisi prepričana, da je to tisto, kar v tem trenutku potrebuješ, me prosim pokliči ali piši. V naslednjih tednih bom vsako sredo podrobneje razlagala vsebino programa in njegove dobrobiti na našem fb profilu.

https://www.facebook.com/Theta.si

Se vidimo,

Anita Ana

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...