17
januar

5 dni - 5 Izzivov na poti prebujenega moškega

Organizira: Pogumno srce
Kdaj: 17. januarja ob 20:00 do
21. januarja 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Pogumno srce
Kontakt:031669824

19 ogledov

Čas je zame in za vse nas, da se obrnemo vase, in začnemo ustvarjati iz svojega vira. Ta je neskončen in ponuja veliko idej in rešitev, če mu le prisluhnemo. Čas je, da si zaupamo, da zmoremo, da naš glas šteje, pa če se še tako trese. Da smo vredni, četudi se sami sebi zdimo še tako majhni in nepomembni.
Dejan Burgar in Dario Sever pripravljava petdnevni spletni dogodek, čemur bodo sledile delavnice za moške. Iskreno, ranljivo in pogumno.
Več info spodaj:
Moškega sodobni čas peha pred hude preizkušnje, ki jim je vedno težje kos. Najsi bo avtoritativni oče, ki se nikoli ne zmoti ali ustrežljivi sin, ki išče drobtinice ljubezni in priznanja v očeh drugih. Nezavedno surfanje med tema dvema modeloma moškosti prinaša še več zmede v življenje moškega in tistih, ki ga obkrožajo.
Kdo v resnici si, moški? In zakaj se skrivaš, zakaj se umikaš v preračunljivost, zanikanje svojih strahov, udobno neodzivnost in odvisnost od zunanjih dražljajev, medtem ko življenje nemo teče mimo tebe ?
Ali te ni škoda ? Ali se nisi rodil kot cvetoči potencial, raziskovalec notranjega in zunanjega življenja, svetilnik resnice in avtentičnosti ? Se res samo toliko ceniš, da v življenju opraviš le tisto, kar so ti drugi naročili, čutiš, kar so ti drugi zapovedali, in misliš, kar so drugi že namislili ?


Če se želiš podati na nepredvidljivo pot poslušanja svojega bijočega srca, potem se za začetek prijavi na 5 dnevni brezplačni spletni dogodek 5 DNI - 5 IZZIVOV NA POTI PREBUJENEGA MOŠKEGA. Vsak dan bova Dario Sever in Dejan Burgar obravnavala eno od petih tematskih področij, ki odločilno zaznamujejo našo pot:


-TEMELJI PREBUJENEGA MOŠKEGA
-KDO SEM JAZ
-POSLANSTVO
-PARTNERSKI ODNOS
-SPOLNA ENERGIJA IN SPOLNOST


Po pogovoru o dotični temi, bomo naredili tudi meditacijo oz. dihalno ali gibalno vajo, ki bo poglobila in s konkretno izkušnjo osvetlila, na kakšen način si lahko moški pomaga, ko je soočen z določenim izzivom.


Brezplačni dogodki 5 DNI – 5 IZZIVOV NA POTI PREBUJENEGA MOŠKEGA bomo pričeli v ponedeljek 17.1. Ob 20:00 in nadaljevali vsak naslednji večer ob isti uri vse do petka.
Prijaviš se tako, da najprej kopiraš link v iskalnik, ga odpreš in se nato prijaviš s svojimi podatki: https://www.subscribepage.com/w6n2b5

ORGANIZATOR

Pogumno srce – Pot prebujenega moškega je projekt namenjen vzajemni podpori moških, ki se prebujajo iz sna avtomatizma in nezavestnega delovanja in stopajo na pot samospoznavanja in samorefleksije.


Dogodki organizatorja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...