Pogumno srce
pot prebujenega moškega, osebna in duhovna rast za moške

Pogumno srce - pot prebujenega moškega, osebna in duhovna rast za moške

Vodnikova cesta 8
1000 Ljubljana

0 zahval     83 ogledov

Pogumno srce - Pot prebujenega moškega je projekt namenjen vzajemni podpori moških, ki se prebujajo iz sna avtomatizma in nezavednega delovanja in stopajo na pot samospoznavanja in samorefleksije. Cilj je utelešenje svojega pristnega jaza tukaj in zdaj, na tej čudoviti prelomnici v zgodovini prebujanja človeške zavesti.

Prebujen moški je pripravljen spustiti svoj ego, stopiti v svoj strah in ravnati kot mu veli srce. Pripravljen se je odreči svojim navezavam, ker ve, da si zasluži ljubezen. Ve, da si zasluži, da se sprejme takšnega kot je, ker ve, da je dovolj dober takšen kot je. Zaveda se, da je usoda življenja v njegovih rokah, zato opušča staro navado iskanja krivcev za svoje težave v drugih. Prebujeni moški zna spremeniti pristop do problemov tako, da jih prepozna kot izzive, ker zaupa svoji sposobnosti za ljubezen in srečo. Sposoben je zdravega čustvovanja, vendar ne dovoli, da bi se izgubil v svojih čustvih do te mere, da bi to premagalo treznost njegovega razuma. To ga dela stabilnega, sočutnega in prisotnega. Ker je s svojimi koreninami povezan v zemljo je sposoben zdravega partnerstva z žensko od katere ni odvisen. Sposoben je dajanja in služenju ženski. Pa ne zato, ker bi to moral, ker se morda to od njega pričakuje ampak, ker si to želi njegovo srce, ker zna služiti brez ega iz spoštovanja do sebe in ženske. V takšnem partnerskem toku se mu ljubezen samodejno vrača s strani njegove ženske, ki se v takem odnosu lahko odpre in zasije v svoji ljubezni, ker moškemu lahko zaupa. Prebujeni moški zna prepoznati konflikt s partnerko kot priložnost za rast. Ker ve, da bo edino rast ponovno vzpostavila harmonijo in ljubezen nazaj v odnos. Prebujeni moški se zaveda, da je vse kar je resnično trajno, ljubezen. Vse ostalo so samo preizkušnje, lekcije in blagoslovi.

Dario Sever in Dejan Burgar prirejava delavnice, ki moškim pomagajo do bolj harmoničnih odnosov v partnerstvu, družini, s starši in jih podprejo pri izzivih povezanih s službo, financami, motivacijo, poslanstvom in namenom v življenju.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Pogumno srce - pot prebujenega moškega, osebna in duhovna rast za moške

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...