12
oktober

Access Bars delavnica

Kdaj: 12. oktobra ob 9:00 do
12. oktobra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Cena: 240,00ā‚¬. Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih starÅ”ev ali skrbnikov. Mladi, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno. Vsakič, ko delavnico ponavljaÅ” je zate cena polovična in sicer 120,00ā‚¬.
Organizira:Magical Life - Sonja TurnŔek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com, 041 922 328

17 ogledov

Delavnica Acess BarsĀ® je prav posebna. Je prvi korak do več zavedanja in svobodnejÅ”ega življenja.


Kaj če večina tvojih prepričanj in staliŔč sploh ni resničnih? Pa se Ŕe vedno vrtiŔ v krogu zaradi njih?

Access BarsĀ® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access BarsĀ® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access ConsciousnessĀ®.

Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji naŔega življenja.

Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj briŔemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.

Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.

Access ConsciousnessĀ® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju naÅ”ega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.

Na delavnici se v osmih urah naučiÅ” preprostih orodij Access ConsciousnessĀ® ter Access BarsĀ® tehnike. Po končani delavnici dobiÅ” certifikat in postaneÅ” Acess Bars praktik.

Več informacij o Access Bars in Access Consciousnes na: www.sonjaturnsek.comĀ 

Ā 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izvajanje Access Bars delavnic in tretmajev: Access Bars, MTVSS, DMMD, BBM, Celični spomin in Korekcija vida.

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...