25
marec

Access Bars delavnica

Kdaj: 25. marca ob 9:00 do
25. marca 2023 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 ÔéČ
Organizira:Magical Life - Sonja Turnšek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com, 041 922 328

30 ogledov

Access Bars tretma nas osvobaja misli, ─Źustev, prepri─Źanj, pogledov, zaklju─Źkov, ki smo jih kadarkoli privzeli in nas omejujejo v vsakdanjem ┼żivljenju. Marsikdaj se jih sploh ne zavedamo.

Tvoj pogled ustvarja tvojo resni─Źnost! Kaj ─Źe ve─Źina tvojih prepri─Źanj in stali┼í─Ź sploh ni resni─Źnih? Pa se ┼íe vedno vrti┼í v krogu zaradi njih?

Access Bars┬« so orodja, ki nam omogo─Źajo druga─Źen na─Źin delovanja na tem pre─Źudovitem planetu. Access Bars┬« je tehnika, ki je nastala pred ve─Ź kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness┬«.

Ne┼żni dotiki 32 to─Źk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepri─Źanj, ki jih za─Źenjamo spreminjati. Vsaka od teh to─Źk je povezana z razli─Źnimi podro─Źji na┼íega ┼żivljenja. Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj bri┼íemo ─Źustva, prepri─Źanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam prepre─Źujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.

Bars tretmaji so tiso─Źim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in ┼żivljenjem, od spanja, zdravja, telesne te┼że, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih te┼żav in veliko ve─Ź.

Access Consciousness┬« je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogo─Źajo ve─Ź zavedanja in s tem ve─Ź mo┼żnosti za doseganje ┼żelenih sprememb na kateremkoli podro─Źju na┼íega ┼żivljenja. Prisoten je v 175-ih dr┼żavah po vsem svetu in je spremenil tiso─Źe ┼żivljenj.

Na delavnici se v osmih urah nau─Źi┼í preprostih orodij Access Consciousness┬« ter Access Bars┬« tehnike.┬á

Po kon─Źani delavnici dobi┼í certifikat in postane┼í Acess Bars praktik.
 
Termin: 25. marec 2023 | 9.00 ÔÇô 17.00h
 
Lokacija delavnice: Celje z okolico
 
Cena: 240,00ÔéČ
 
*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udele┼żite brezpla─Źno v spremstvu svojih star┼íev ali skrbnikov.
 
Mladostniki, stari 16 in 17 let, pla─Źate polovi─Źno ceno.
 
Vsaki─Ź, ko delavnico ponavlja┼í je zate cena polovi─Źna (120,00 ÔéČ).
 
V ceno delavnice so vklju─Źeni prigrizki in gradivo, na koncu prejme┼í tudi certifikat o udele┼żbi.
 
Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.
 

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem certificirana facilitatorka Access Consciousness-CF, Access Bars in Energijski Facelift facilitatorka ter facilitatorka telesnih procesov Access Consciousnessa. Sem SOP praktik. Izvajam delavnice AC, individualne seanse ter osebne facilitacije.

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...