7
julij

Access Bars delavnica s Sonjo Turnšek CF in Marjo Zapušek, CF

Kdaj: 7. julij ob 9:30 do
7. julij 2022 ob 17:30
Kje:
Prispevek:240,00 €
Organizira:Magical Life - Sonja Turnšek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com ali marjazapusek@gmail.com

19 ogledov

Access Bars tretma nas osvobaja misli, čustev, prepričanj, pogledov, zaključkov, ki smo jih kadarkoli privzeli in nas omejujejo v vsakdanjem življenju. Marsikdaj se jih sploh ne zavedamo.
Tvoj pogled ustvarja tvojo resničnost! Kaj, če večina tvojih prepričanj in stališč sploh ni resničnih? Pa se še vedno vrtiš v krogu zaradi njih?
Access Bars® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access Bars® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness®.
Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji našega življenja. Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj brišemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.
Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.
Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.
Na delavnici se v osmih urah naučiš preprostih orodij Access Consciousness® ter Access Bars® tehnike. Po končani delavnici dobiš certifikat in postaneš Acess Bars praktik.
Termin: 7. julij 2022 | 9.30 – 17.30h
Lokacija delavnice: Bohinj
Cena: 240,00€
*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.
Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.
Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (120,00 €).
V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.
Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali marjazapusek@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem certificirana facilitatorka Access Consciousness-CF, Access Bars in Energijski Facelift facilitatorka ter facilitatorka telesnih procesov Access Consciousnessa. Sem SOP praktik. Izvajam delavnice AC, individualne seanse ter osebne facilitacije.

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...