15
avgust

Access bars® delavnica

Organizira: Barbara Mali
Kdaj: 15. avgusta ob 9:00 do
15. avgusta 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:240 € (če ponavljate 120 €), za podrobnosti glejte opis dogodka
Organizira:Barbara Mali
Kontakt:barbara@uresnicisvojesanje.si, 051 815 999

34 ogledov

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati vaš potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto - odnose, kariero,denar, telo...? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotno in sproščeno? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Ali veste, da vam vse to lahko prinese preprost, nežen in negovalen tretman, imenovan Access Bars®? Pri Access Bars® tretmanu z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

 V barsih, ki se jih tekom tretmana dotaknemo, je shranjen električni naboj, ki se je tekom tisočletij nabral v našem energetskem sistemu v zvezi z našimi razmišljanji in prepričanji o denarju, zdravljenju, miru, umirjenosti, kreativnosti, kontroli, staranju, telesu, seksualnosti, sanjah in upanju, obliki in strukturi, času in prostoru, radosti in žalosti, manifestiranju in skrivnostih vesolja. Ta naboj nam preprečuje, da bi videli več možnosti zase in za svoje življenje. En Access Bars® tretman lahko odpravi od 5.000 – 10.000 let omejitev povezanih z določenim barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

 Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmanu se začnemo bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju, naša preteklost pa se v prihodnost ne projecira na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

 Access Bars® je prva stopnja v Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje.

 Spodaj si lahko ogledate tudi video, v katerem povem več o barsih: 

 

 

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consiousness, pravi: "Po Access Bars® tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar bili na izvrstni masaži. V najboljšem pa se bo vaše življenje spremenilo v nekaj veliko večjega od tega, kar ste si kdaj predstavljali."

 

Delavnica Access Bars® je namenjena VSEM, ki želijo vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Vsem, ki vedo, da je v življenju mogoče nekaj več. Zavedanje vključuje vse in ne izključuje nikogar.

 

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretma.

 

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmaje. Kakšen doprinos je to lahko vam, vašim bližnjim in svetu?

 

Vodja delavnice: Barbara Mali, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa in trenerka zavestnega ustvarjanja

Datum delavnice:  četrtek, 15. avgusta 2019

Lokacija delavnice: zasebni vrtec Zvezdnato nebo, Klanec 17a, Komenda

 

Cena delavnice: 240 EUR 

Otroci do 15. leta se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)

Otroci, stari 16. in 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 120 EUR

 V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.

 Udobno se oblecite, zraven prinesite odejo, vzglavnik, copate in prenosno masažno mizo, če jo imate.

Obvezne prijave na barbara@uresnicisvojesanje.si. Za več informacij o delavnici pišite na moj e-mail ali pokličite 051 815 999.

Veselim se srečanja z vami in spremembe, ki jo bomo skupaj ustvarili,

 Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo želijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe.


Nalagam...