5
junij

Zdravljenje travme in vzorcev s šamanko iz Kanade

Organizira: Kimspirational
Kdaj: 5. junija ob 18:00 do
5. junija 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:15€
Organizira:Kimspirational
Kontakt:support@openupwide.com

358 ogledov

Vsi smo že imeli travme v življenju. Nekdo je rekel kaj narobe, povzdignil glas ali naredil nekaj kar nam ni ugajalo. To je sprožilo v nas neprijetno počutje. Počutili smo se vznemirjeno, razburjeno in celo jezno. Se to sliši znano? Vsi smo imeli v preteklosti travmo, ki se občasno znova prikrade kot sprožilec. Te sprožilce sestavljajo vzorci odzivov in čustvene zanke. Če ne delamo na teh odzivih in zankah, nas prevladajo in prevzamejo naše vsakodnevno delovanje.

Travma ima faze, podobno kot žalovanje, pravzaprav so eno in isto. Če si ne dovolimo, da bi te faze pravilno obravnavali, se bodo sprožilci pojavili v kasnejših točkah našega življenja. Takrat se bomo morali ustrezno spopasti še na globlji ravni kot če bi se sedaj. Če želimo delati na svoji duhovnosti, moramo najprej zaceliti rane iz preteklosti in/ali travme in sprožilce. 

To je ena najpomembnejših tem, če želite iti dlje v svoji duhovnosti oziroma v osebni rasti. Pogosto ne prepoznamo sprožilcev travme, ker niso vedno enaki. Mnogi menijo, da so že ozdravljeni, vendar se preteklost vedno znova vrača v različnih velikostih in oblikah in se sprašujejo, zakaj ne morejo preseči določenih raven v svojem življenju. Npr. najti pravega partnerja ali dobiti pravo službo.

 

Na tem spletnem seminarju bo Kim spregovorila o tem:

·         kdaj pričakovati, da se bodo pojavili sprožilci travm,

·         kako prepoznati znake hiper vzburjenosti, preden se zgodijo velike nove motnje,

·         kako prepoznati vrste sprožilcev travm in da to niso normalne reakcije,

·         kako se umiriti, ne da bi lekcije zatrli in jih potlačili.

 

Pridobite nadzor nad svojim življenjem in čustvi, ter vzemite nazaj svojo moč uma. Pojdite globje v svoji duhovni praksi in postanite vodnik osebne preobrazbe. Pridružite se Kim, ko bo razkrila skrivnosti notranjega vesolja in kako se v prihodnosti soočiti s sprožilci travm.

Naučite se koristnih tehnik za lažje spopadanje s sprožilci in drugimi težavami s preteklimi travmami. Ugotovite, na katerem nivoji ste s travmami, kjer ste obtičali, in kako preiti te stopnje. Naučite se kako s svojim notranjim glasom nastaviti ton za prihajajoče dnevne dogodke, da vam v prihodnje sprožilci travm ne bodo krojili življenja. Pridobite popoln nadzor nad lastno usodo.

KDAJ:

nedelja 5. junij, 2022 ob 18 uri

TRAJANJE:
1-2 uri + vprašanja

JEZIK: Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda v slovenščino.

Webinar bomo posneli, tako da si ga boste lahko kasneje ponovno ogledali.

CENA: 15€.

PRIDRUŽITE SKUPNOSTI OPEN UP WIDE ZA SAMO ZA 9,99€/MESEC IN SE BREZPLAČNO PRIDRUŽITE WEBINARJU. OGLEDATE SI LAHKO TUDI VSE PRETEKLE WEBINARJE IN ŠE VELIKO VEČ.

ŽELITE PRIHRANITI ŠE VEČ?

PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES IN PRIDOBITE 70% POPUSTA

Ta popust velja za Essential Level v OpenUpWide.com (6€/mesec) in vključuje 24-urni dostop do našega spletnega mesta, ki temelji na članstvu in oglejte si različna področja, kot so: mesečni webinarji, mesečne meditacije, mesečna kanalizirana sporočila, mesečni readingi s 3. kartami, mesečna sporočila pokojnih, mesečni video posnetki in ogledate si lahko vse pretekle video posnetke in meditacije. Prav tako si lahko ogledate druge priljubljene razdelke, kot so Orakeljske karte, knjižnica in posebni dogodki – Transformation Update in še veliko več.

 

Pričnite svojo evolucijo, očistite pretekle programe, ki vas zadržujejo in postanite gospodar svoje usode!

Pridružite se Open Up Wide duhovni skupnosti. Postavljajte vprašanja, delite svoj napredek z nami in pomagajte drugim.

Ustvarite si svoj cilj in dnevno, tedensko ali mesečno preverjajte spletno mesto ter beležite svoj napredek pri doseganju ciljev.

Razumite svojo dušo na najgloblji ravni, da se lahko ozdravite kot človek in s tem privabite nove ljudi z novim razumevanjem »Kdo sem jaz«.

Uglasite se in napolnite svojo dušo s svetlobo. Sledite Kim in pomagala vam bo, da se boste izgubite, zato da se boste lahko znova našli in nadaljevali na pravi pot.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kim Doucette, znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli.


Nalagam...