21
oktober

Brezplačni 20 minutni skupinski HeartSpeak tretma

Kdaj: 21. oktobra ob 19:00 do
21. oktobra 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:brezplačno
Organizira:Energijsko ravnovesje BODI TI
Kontakt:tina@energijskoravnovesje.si

15 ogledov

HeartSpeak je globinska metoda za sproščanje zadržanih in potlačenih čustev ter zmanjšanje stresa, ki jo je razvila dr. Anne Jensen. Uporablja predpostavko, da je um ločen na dva dela: logični um in čustveni um. Naš čustveni um je pogosto iskalec »resnice«, ki ga naš logični um tako pogosto »utopi«. Toda ločenost od svoje resnice je eden od klasičnih sprožilcev tesnobe, depresije in gnusa do sebe. Metoda HearSpeak nam omogoča dostop do obeh delov. 

Potlačena in neizživeta čustva so zastala energija, energijske blokade. Ko so te dolgotrajne in jih je preveč, privedejo do bolečin, slabega počutja, tudi bolezni. 

HeartSpeak je:

  • hiter - stranke običajno potrebujejo le en ali dva tretmaja, da dosežejo rezultate;
  • prijazen - HeartSpeak nežno posluša in deluje s srcem in čustvi, ne pa proti njim, ter daje odgovore o ponavljajočih se vzorcih;
  • preganjalec (odganjalec) strahu - HeartSpeak pomaga razbiti stare, strašljive, celo jalove vzorce, tako da se lahko hitro pojavijo bolj zdravi, prijetnejši in podpirajoči vzorci.

 

Zakaj je HeartSpeak drugačen?

Sprošča stres, tako da razrešuje naša potlačena čustva in nas napolni s pozitivnimi in koristnimi čustvi. Nam omogoča, da začnemo zaznavati in izkusiti, čutiti in izživeti svoje občutke in tako povečuje našo čuječnost.

Med tretmajem se ne pogovarjamo o težavah in ne pripovedujemo življenjskih zgodb, zato je primernen tudi za tiste, ki o sebi ne želijo govoriti. 

Je zelo hiter in učinkovit način spreminjanja naših negativnih in škodljivih občutkov.  

 

Dogodek poteka v živo in ne bo sneman!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S Touch for Health kineziologijo zlahka dosežete ravnovesje v svojem življenju. Z mišičnim testiranjem pridobim informacije o energijskih tokovih v telesu, zato lahko ciljno odpravljam neravnovesja na čustvenem,...


Dogodki organizatorja

Nalagam...