Energijsko ravnovesje BODI TI
svetovanje za zdravo življenje

Energijsko ravnovesje, svetovanje za zdravo življenje, Tina Sabotič s.p.

Vzajemna 9
1000 Ljubljana

2 zahval     1144 ogledov

KAJ JE ENERGIJSKA KINEZIOLOGIJA IN KAKO DELUJE?


Naše telo ima posebno inteligenco in neverjetno sposobnost samozdravljenja. Z energijsko kineziologijo to sposobnost hitro aktiviramo.


Specializirana energijska kineziologija deluje na prepričanju, da telo shranjuje vse informacije o dogodkih, naših občutkih, mislih, procesih v telesu in deluje na podobnem principu kot računalnik. Vsaka celica ima spomin in ta vpliva na naše trenutne občutke, počutje, bolečine. Ker je več kot 90 odstotkov našega delovanja nezavednega in le 5 do 10 odstotkov zavednega, ne občutimo, kako različni sprožilci aktivirajo spomin v celicah in kako močno vpliva na naše počutje. S pomočjo t. i. mišičnega testa hitro in enostavno pridobimo informacije tudi globoko iz podzavesti in tako hitro prepoznamo, kje v telesu je prisoten globok stres in z uravnovešanjem učinkovito spremenimo njegov vpliv na telo. Na ta način z energijsko kineziologijo hitro in učinkovito izboljšate svoje zdravje.


Specializirana energijska kineziologija se raje kot na simptome osredotoča na telo kot celoto. Deluje tako, da medsebojno poveže fizično, čustveno, spiritualno, mentalno in biokemično telo.
Specializirana energijska kineziologija vam lahko pomaga:

 •  najti, kje telo zadržuje stres,
 •  prepoznati živila, ki vas spravijo iz ravnotežja,
 •  zmanjšati bolečino, hkrati pa povečati gibljivost in moč,
 •  odstraniti stres iz svojih ciljev, zato jih lažje dosežete,
 •  odkriti čustvene sprožilce pri delu in v vsakdanjem življenju,
 •  postati bolj mirna, učinkovitejša, srečnejša oseba. 

Prednost energijske kineziologije je, da se z mišičnim testom »pogovarjamo« s telesom, kar nam omogoča, da sledimo telesu in energiji in uravnavamo blokade po prednostnem vrstnem redu telesa, ne pa po našem, ki nam ga narekuje um.

 

Ukvarjam se z naslednjimi vrstami energijske kineziologije: 

 • Optimum Health Balance

Kineziologija, ki dela z Ikonami. Ko delamoi z Ikonam, popolnoma izklopimo našo zavest in sledimo telesu, ki nam pokaže kje so neravnovesja in kateri vzorci nas omejujejo. Telo ve, kje potrebuje podporo za boljše počutje.

 • Touch For Health 

Temelji na starodavnem znanju Tradicionalne Kitajske medicine in išče neravnovesja v meridianih. Ker so ti povezani z mišicami in našimi notranjimi organi, ta neravnovesja hitrko identificiramo s testom mišic. 

 • HeartSpeak 

Odkriva potlačena čustva v našem telesu. Vse kar ne smemo pravilno izrazit, vse kar ne smemo čutiti ostane v našem telesu in nam jemlje energijo, povzorča bolečine in celo trajne in kronične bolezni,

 • GEMS

Sistem za hitro odkrivanje blokad v telesu, ki temelji na Touch For Health kineziologiji. Lahko ni mu rekli tudi bližnjica. 

 • Kinergetics 

Sistem, ki uporablja mišično testiranje za ugotavljanje, kje v telesu se nahaja stres in kje so blokade, ki povzročajo bolečine in težje bolezni. 

 • Vibrational Healing

Za uravnovešanje uporablja zvok (kot naprimer tibetanske posode, zvončke in druge vibracije), barve, kristale, esence,....

Energijska kineziologija je preprost in varen sistem, ki omogoča, da  

·         razvijete osebnostno zavest in si razjasnite svoje osebne cilje in motivacijo

·         odpravite duševne / čustvene / fizične in energijske blokade

·         povečate energijo in vitalnost ter preprečite utrujenost

·         si olajšate bolečine in sprostite napetosti - glavobole, bolečine v želodcu, rokah, ramah, bolečine v nogah in kolenu

·         sprostite duševni in čustveni stres

·         izboljšate/zgradite svoje zdravje in dobro počutje ter preprečite bolezni in poškodbe

·         pospešite okrevanje po boleznih in poškodbah

·         izboljšate/povečate uspešnost pri delu, šoli in doma, v športu in v odnosih

·         identificirate/ugotovite katera hrana vam povečuje energijo in katera ne

·         uravnovesite svojo energijo, da izboljšate osebne dosežke, učinkovitost, dosežete svoje življenjske cilje in v polni meri uživate v življenju.

Vse vrste kineziologije se lahko uporablja zasebno in profesionalno, v wellnessu, športu ali terapiji, to je na vseh področjih življenja. Z mišičnim testiranjem dobimo sliko trenutnega stanja naših meridianov in s tem našega energetskega sistema. Testiranje mišic nam daje informacije o tem, kako uravnotežiti ta neravnovesja.

Energijska kineziologija ne diagnosticira, temveč uravnava energije v telesu in s tem omogoči, da telo začne s procesom samozdravljenja. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Energijsko ravnovesje, svetovanje za zdravo življenje, Tina Sabotič s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...