6
junij

Certificirana Access Bars delavnica s Sonjo

Kdaj: 6. junija ob 9:00 do
6. junija 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Cena: 240,00ÔéČ *Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udele┼żite brezpla─Źno v spremstvu svojih star┼íev ali skrbnikov. Mladostniki, stari 16 in 17 let, pla─Źate polovi─Źno ceno. Vsaki─Ź, ko delavnico ponavlja┼í je zate cena polovi─Źna (120, 00 ÔéČ).
Organizira:Magical Life - Sonja Turnšek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com, 041 922 328.

32 ogledov

Delavnica Access Bars┬« je prav posebna. Je prvi korak do ve─Ź zavedanja in svobodnej┼íega ┼żivljenja.

Kaj ─Źe ve─Źina tvojih prepri─Źanj in stali┼í─Ź sploh ni resni─Źnih? Pa se ┼íe vedno vrti┼í v krogu zaradi njih?

Access Bars┬« so orodja, ki nam omogo─Źajo druga─Źen na─Źin delovanja na tem pre─Źudovitem planetu. Access Bars┬« je tehnika, ki je nastala pred ve─Ź kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness┬«.

Ne┼żni dotiki 32 to─Źk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepri─Źanj, ki jih za─Źenjamo spreminjati. Vsaka od teh to─Źk je povezana z razli─Źnimi podro─Źji na┼íega ┼żivljenja.

Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj bri┼íemo ─Źustva, prepri─Źanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam prepre─Źujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.

Bars tretmaji so tiso─Źim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in ┼żivljenjem, od spanja, zdravja, telesne te┼że, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko ve─Ź.

Access Consciousness┬« je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogo─Źajo ve─Ź zavedanja in s tem ve─Ź mo┼żnosti za doseganje ┼żelenih sprememb na kateremkoli podro─Źju na┼íega ┼żivljenja. Prisoten je v 175-ih dr┼żavah po vsem svetu in je spremenil tiso─Źe ┼żivljenj.

Na delavnici se v osmih urah nau─Źi┼í preprostih orodij Access Consciousness┬« ter Access Bars┬« tehnike. Po kon─Źani delavnici dobi┼í certifikat in postane┼í Access Bars praktik.

Termin: 06.06.2020

Lokacija delavnice:  Maribor

Cena:┬á240,00ÔéČ

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udele┼żite brezpla─Źno v spremstvu svojih star┼íev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari┬á16 in 17 let, pla─Źate┬ápolovi─Źno ceno.

Vsaki─Ź, ko delavnico┬áponavlja┼í┬áje zate cena polovi─Źna (120,00┬áÔéČ).

V ceno delavnice so┬ávklju─Źeni┬áprigrizki in gradivo, na koncu prejme┼í tudi┬ácertifikat┬áo udele┼żbi.

Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

Delavnica bo potekala ob upo┼ítevanju trenutno predpisanih ukrepov vezanih na COVID19. Ve─Ź informacij prejmete ob prijavi.

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izvajanje Access Bars delavnic, Access Energijski Facelift delavnic in Access Consciousness tretmajev: Access Bars, MTVSS, DMMD, BBM, Celi─Źni spomin, Korekcija vida, Energijski Facelift ter ostalih telesnih procesov Access...

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...