2
april

Dan odprtih vrat v Izviru zlatega srca

Organizira: Amai
Kdaj: 2. aprila ob 14:00 do
2. aprila 2023 ob 20:00
Kje:
Prispevek:
Organizira:Amai
Kontakt:info@amai.si

234 ogledov

CELIČNO ZDRAVLJENJE Z MOLITVIJO

14:00 – 15:30 – prostovoljni prispevek za prostor

Srčno vabljeni na invokacijo celičnega zdravljenja. Vsaka celica v našem telesu nosi spomin, ki beleži vse, kar doživimo. V vsaki celici je vtisnjena matrica miselnih vzorcev, sistemov prepričanj, načinov dojemanja sveta, ki smo se jih od rojstva naprej učili in prevzemali od družbe, iz izkušenj naše družine, kulturne pogojenosti. Ko se energija invokacije, priklica svetih energij zliva v telo, začenja razkrivati, osvobajati in raztapljati vse, kar ne temelji na ljubezni in rasti zavesti. Stare zakrčenosti, oblike in odtisi bolezni in obolenj, stari načini razmišljanja, stari načini bivanja, ki smo jih prerasli, se hitro sprostijo in odstranijo.

 INDIVIDUALNA ZVOČNA MASAŽA

16:00 – 17:00 Termin za individualno zvočno masažo - 30%  

17:30 – 18.30 Termin za individualno zvočno masažo - 30%  

Je namenjena posamezniku, ki si želi sprememb v svojem življenju, predvsem na osebnostni ravni. Skozi uvodni pogovor se po želji dotaknemo problema in se preko namere prepustimo vibracijam zvoka, ki vam jih nudim. Individualna zvočna masaža se izvaja v varnem in zaupnem prostoru. Je intenzivno, saj vibracije vplivajo direktno na vaše celotno bitje. Telo se začne postopoma sproščati in posledično zavestno občutimo, kje so naše blokade. Te se lahko pojavijo na fizični, čustveni, mentalni ali duševni ravni. Odvisno od vsakega posameznika. Vsaka zvočna masaža je edinstvena izkušnja, kar pomeni, da večinoma dobite tisto, kar najbolj potrebujete v danem trenutku. Lahko prepoznamo in se soočimo z našimi travmami, se preprosto globoko sprostimo, dovolimo zadržanim čustvom, da nas preplavijo in jih izrazimo, lahko dobimo uvide za naše trenutne življenjske izzive. Zvok nam pomaga, da se spustimo iz misli v občutke. Zelo je pomembna namera, ki si jo zadamo pred začetkom. Pri rednih obiskih lahko osebnostno napredujemo. Hitreje prepoznavamo in spreminjamo naše čustvene vzorce. Na masaži se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, šamanski boben, oceanski boben, stresala, ropotulje. Glasbila se tudi polagajo na samo telo, da lahko vibracije še globlje prodrejo v mišice, kosti in celice.

ZVOČNO POTOVANJE Z GONGI V SKUPINI

19:00 – 20:00 – prostovoljni prispevek za prostor

Holistični zvoki so nam lahko veliko podporo, če se le zavestno odpremo in jih sprejmemo v naše vibracijsko polje. Skupaj zmoremo in verjamem, da z neustrašnostjo premagamo izkušnje, ki so pred nami. Pri skupinskem zvočnem potovanju udeleženci ležijo na tleh in se prepuščajo, predajajo zvočnim vibracijam iz različnih instrumentov. Ustvari se skupinska dinamika. V samo treh minutah poslušanja in umirjenega diha nas zven gonga umiri, možgani preklopijo v nižja valovanja, pojavijo se sinhronizacije med levo in desno možgansko polovico. S holističnimi zvoki dosežemo sproščenost telesa, ki je nujna, če želimo še z dodatno namero aktivirati samozdravljenje. Vibracije zvokov prodrejo globoko v naše fizično vse do celic. Umirijo naša čustva, misli. Pokažejo nam na katerem področju imamo blokade. Tako hitreje prepoznamo naše šibke točke in jih lažje odpravimo. V teh kaotičnih časih so nam holistični zvoki lahko v veliko pomoč pri dvigu vibracij. Po sami zvočnem potovanju se udeleženci počutijo sproščeni, umirjeni, polni energije. Lahko prepoznajo tudi svoje speče potenciale. Na masaži se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, šamanski boben, oceanski boben, stresala, ropotulje.

 Dobrodošli v polje svetlobe, celosti, miru in ljubezni!

Prijave in rezervacija termina so obvezne na: info@amai.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Nudim vam skupinska ali individualna zvočna potovanja, zvočne masaže, plesne delavnice, meditacije.


Nalagam...