26
september

Dan za imunski sistem - MTVSS in Kvadratni koren

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 26. septembra ob 9:30 do
26. septembra 2021 ob 18:30
Kje:
Prispevek:170 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

32 ogledov

Dan za imunski sistem je dan, kjer bomo v Žarku sreče izvedli kar dve delavnici telesnih procesov Access conscioussnessa.

MTVSS in Kvadratni koren od minus 1

Oba telesna procesa sta odlična izbira za ojačanje, izboljšanje in aktivacijo imunskega sistema, ki lahko našim telesom omogočijo popolnoma drugačno resničnost z boleznimi sodobnega časa.
Naše telo je v celoti sposobno pozdraviti vse bolezni, vendar smo od družbe in okolice prevzeli stališča in zaključke, da to ni mogoče.

MTVSS in Kvadratni koren od minus 1 omogočata to, da

 • se telo ob pojavu bolezni zelo hitro opomore in pozdravi
 • z večkratnim zaganjanjem telesnega procesa postane telo odporno na bolezni in ne zbolevamo več
 • dvignemo imunski sistem tako, da se hitro odzove, ko je pozvan
 • celice v telesu se obnovijo in v telesu se počutimo lahkotno, mladostno in radostno
   

Procesa sta izjemno močna in učinkovita tako na živalih kot na ljudeh.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali MTVSS telesni proces za celotno telo in enkrat prejeli in izvajali proces Kvadratni koren od minus 1.

V kolikor se odločite za udeležbo na samo eni izmed delavnic, lahko to izberete. Ob prijavi navedite na katero delavnico boste prišli.

OPIS MTVSS


MTVSS™ (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najstarejših in najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness-a.

Tako kot ostali Accessovi telesni procesi je tudi ta zelo nežen in zahteva samo nežen dotik vaše roke, brez pritiska.

Proces lahko izvaja vsak! Kakršnokoli predznanje ni potrebno.

MTVSS™ se lahko uporabi na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari različno možnost. Med izvajanjem procesa se sproža v telesu struktura MTVSS™, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij, in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način, kot je bilo ustvarjeno. Vse to aktiviramo v vašem telesu.

Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti oziroma se ne obnavlja, “zaklepajo” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili stališče ali prisilili naše telo, da nam predstavlja določeno omejitev. Pogosto je ''zbirno orodje'' za izničenje skoraj vsega, kar ne funkcionira v telesu.

Veliko praktikov uporablja MTVSS™ za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe in za izboljšanje imunsklega sistema, lajšanje bolečin …

 

Načeloma se našemu telesu struktura celic obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS™ na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa v tem obdobju spremeni.


MTVSSTM DOKAZANO POMAGA ODPRAVITI TEŽAVE

 • metabolizem in nivo celičnega metabolizma
 • centralno živčni sistem
 • respiratorni sistem
 • prebavni sistem
 • črevesje
 • dermalne težave
 • okostje
 • limfni sistem
 • hormonski sistem
 • reproduktivni sistem
 • limfni sistem
 • hormonski sistem
 • reproduktivni sistem
   

OPIS KVADRATNI KOREN OD MINUS 1


Kvadratni koren od minus enaTM je telesni proces od Access Consciousness®, ki omogoča telesu dinamično prebroditi vse tisto, kar se obravnava za normalne človeške bolezni. Ta tretman bo spremenil vaš imunski sistem tako, da ne boste več bolehali.

Vsaka mama bi za svojega otroka lahko imela ta proces kot domačo lekarno.

DOVOLJ JE ZDRAVIL! VIRUSE in BAKTERIJE POZRDAVITE TAKOJ!

PROCES LAHKO V NEKAJ URAH:

 • eliminira prehlad in vročico
 • ublaži virusna in bakterijska obolenja
 • spremeni vaš celotni imunski sistem in strukturo njegovega delovanja
 • deluje tudi na artritis, nespečnost ali pri živalih z epilepsijo


Delavnico vodi


MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Acces Energijski facelift® falicilator, ki ima opravljenih tudi veliko naprednih seminarjev  v okviru Access consciousness®.

Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani MTVSS™ praktik in certificirani praktik Kvadratni koren od minus 1 in lahko samostojno izvajate obe terapiji na sebi in drugih. Lahko tretma vključite tudi v svoj posel in tako obogatite svoje storitve in strankam omogočite nekaj več.

 

Trajanje

9 ur (med enim in drugim telesnim procesom imamo 1 uro pavzo za kosilo)

MTVSS od 9:30 do 14:30

Kvadratni koren od minus 1 od 15:30 do 18:30

Prispevek za udeležbo

Cena za obe delavnici: 170 €

Cena za MTVSS delavnico: 120 €

Cena za Kvadratni koren od minus 1: 60 €

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)
Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena

V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

 

 

MNENJA STRANK - MTVSS
 

Na delavnico MTVSS smo se prijavili potem, ko sem prebrala Mašine novičke in moram povedat, da me je takoj pritegnilo.  Na delavnico tako nisem šla sama, saj sem bila v najboljši družbi mojega starejšega sina. Vzdušje v Žarku sreče je bilo kot vedno zelo sproščeno in polno pozitivne energije in dobre volje. Naučili smo se kako si lahko sami pomagamo odpraviti bolečino, različna stanja po poškodbah….

 

 

Danes doma redno uporabljamo tehniko MTVSS in tudi moj sin, ki je star 7 let z veseljem dela ostalim članom družine terapijo. Ko slišimo koga od domačih da jamra ali stoka, da ga kaj boli takoj rečemo da bomo naredili terapijo.

 

Vsem, ki še premišljujete ali se udeležiti delavnice svetujem in priporočam da takoj zdaj pošljete pijavnico. Zakaj bi odlašali s težavami?

 

 

Tina Kotrle

 

 

V zahvalo na predano znanje in čas, bi rada zapisala svoje izkušnje na delavnici MTVSS. Povsem po "naključju", čeprav verjamem, da je vse na ključ sem se spoznala s preprosto in enostavno tehniko, ki je del mojega vsakdana od prvega srečanja.

 

 

Zakaj sem se odločila za delavnico MTVSS?

 

Najbolj me je "privabilo" moje takratno stanje, ki sem se ga želela rešiti. Kar naprej sem imela prebavne težave in simptome povezane z metabolizmom. Na delavnico sem se prijavila brez oklevanja in z mislimi, da želim nekaj spremeniti in škoditi ne bo moglo. 

 

 

Priporočam iz lastnih izkušenj, če imate kakršnekoli težave povezane z hormonskim sistemom, da se prepričate in naučite to enostavno tehniko, ki je neboleča in hitro delujoča. Predhodno ni potrebno nobenega znanja, saj je tehnika preprosta. 

Na delavnici se povsem natančno naučiš znanja, ki ga potrebuješ za nadaljnjo izvedbo.  

 

Nikoli ne pozabite, da ste na prvem mestu in, ko boste vi dobro, boste lahko pomagali drugim!

Vse dobro, zadovoljna stranka 

 

 

Sonja Bedenik

 

Danes sem se udeležila delavnice MTVSS. Navdušena nad informacijami in energijo. Med delavnico mi je sicer postalo malce slabo in na moje presenečenje mi je po čistilnem izreku Maše Plaznik bilo v trenutku bolje (neverjeten občutek).

Kako je lahko se boljše kot tako? :)

 

 

Priporočam ♡

 

 

Sanja Ivic

 

TA JE MOJA NAJLJUBŠA, SAJ JO UPORABLJAM VSA DAN NA SEBI ALI DRUGIH. Preprosto deluje za vse - stess, utrujenost, poškodbe....  dovolj je že 15 minut!

 

 

Klarisa Glavina Prebil

 

MNENJA STRANK - KVADRATNI KOREN OD MINUS 1

S tem orodjem dobesedno pomagamo našemu imunskemu sistemu. Prehladi, vročine in slabosti so vedno redkejša stvar.

 

Na svojih otrocih to vsaj 1x tedensko izvajam in rezultati so neverjetni - najlepše je opazovat zdrave in vesele otroke kako rastejo.

 

 

Klarisa Glavina Prebil

 

Hčerka je imela že od prvega leta naprej, vsako pomlad in jesen suh dražeč kašelj, ki je trajal po mesec dni in kazal na laringitis. To je trajalo 5 let. Ko sem se naučila izvajati telesni proces Kvadratni koren od minus ena, sem to takoj preizkusila na hčerki.

 

 

Že po prvi 45 min terapiji, je hčerka doživela veliko olajšanje, kašelj se je zelo umiril in tako rekoč takoj postal produktiven.

 

V nekaj dneh smo rešili tisto, kar smo se v preteklosti mučili po mesec dni.

 

 

Maša

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...