18
februar

Intenziv samospoznanja- gnoze

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 18. februarja ob 10:00 do
18. februarja 2023 ob 20:00
Kje:
Prispevek:80ÔéČ
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051/783-072 , grega.gregorec@gmail.com

41 ogledov

Kak┼ína je v resnici na┼ía realnost, izven na┼íih prepri─Źanj, misli, uma, brez nau─Źenih percepcij? Kaj je ┼żivljenje? Kdo sem jaz?

Ste prebirali ali poslu┼íali zgodbe drugih ljudi o duhovni prebuditvi in bi radi sami to do┼żiveli? ─îe je temu tako vas vabimo na Intenziv samospoznanja.

Intenziv samospoznanja ni seminar ali te─Źaj, temve─Ź je proces, metoda, ki ─Źloveka pripelje do neposredne izku┼ínje do┼żivetja samega sebe, ki je edina prava izku┼ínja resnice.

Spoznanje sebe na najgloblji ravni, je spoznanje vseprisotnosti in ─Źiste zavesti.┬áTo je skrivnost Gnoze, in tudi kon─Źni cilj Intenziva samospoznanja.

Globoko ob─Źutena, empati─Źna interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, se tudi sami odpiramo do drugih in do sebe.┬á

Cilj, ki ga ima Intenziv je odgovor na vpra┼íanje: Kdo sem jaz? Kaj je ┼żivljenje? Kaj je drugo ─Źlove┼íko bitje?┬áNa┼íe┬á┬╗osebnosti┬ź nikoli ne moremo dovolj nahraniti ali jo izbolj┼íati, da bi na┼íli mir. ┼áele ko izgubimo to iluzijo sebe, se razkrije celota, ─Źista zavest, bog, praznina ali polnost ÔÇô kakor je komu ljub┼íi izraz. Postanemo dom, ki ga pravzaprav nikoli nismo zapustili, le zavedali se nismo tega. To zavedanje naredi bistveno razliko v dojemanju.

Izkušnja Intenziva nam daje:  

- samospoznanje in razumevanje┬ábistva ┼żivljenja
- pristnej┼íi ob─Źutek poslanstva in ┼żivljenjskega smisla
- ve─Źje zmo┼żnosti globlje povezave z drugimi ljudmi - dru┼żino, partnerjem, prijatelji...
- olaj┼ía┬ázmo┼żnost oprostiti sebi in drugim
- mo─Ź prese─Źi┬ástrahove in probleme
- brezpogojno ljubezen, popolno sprejemanje sebe in drugih
- mir in tišino uma 
- veselje, ob─Źutek sre─Źe brez razloga...

 

Posamezniki, ki so spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem ┼żivljenju na vseh podro─Źjih.

Intenziv samospoznanja je skraj┼íana verzija originalnega┬áIntenziva Razsvetljenja┬áavtorja Charlesa Bernerja. Najve─Źja sprememba je v temu, da so koani bolj prilagojeni energiji in zavesti samo skupine in se med Intenzivom spreminjajo.

Vsak Intenziv je po svoji naravi edinstven, enkraten in neponovljiv. Sama atmosfera in energija Intenziva posameznika vodi┬ádo sebe, ne glede na to, kaj┬ádo┼żivlja. Podpora vodje Intenziva in delo na sebi pomaga razstopiti lastno nevednost in ujetost v delovanje pogojenega uma. Ti┼íina, odsotnost misli in ob─Źutek globoke izpopolnjenosti in nepogojenosti, omogo─Źata uvid v lastno brez─Źasje svoje resni─Źne narave.

Intenziv omogo─Źa direktno izku┼ínjo resnice.┬áV nekem trenutku Intenziva Gnoze se mentalni in ─Źustveni elementi na┼íega uma spraznijo. In v tem stanju je mo┼żno dose─Źi direktno izku┼ínjo resnice in do┼żiveti svojo resni─Źno naravo, ki je edini resni─Źni in trajni vir sre─Źe.

Intenziv je ena od najhitrej┼íih metod s katero lahko v kratkem ─Źasu spoznamo svojo resni─Źno naravo, ki ni pogojena, ki ni opisljiva...ki samo je. ─îista zavest, brez objekta in subjekta.

Intenziv samospoznanja bo vodil Grega Gregorec, ki se je svojega prvega Intenziva Razsvetljenja udele┼żil leta 1991. Nekaj ─Źasa je tudi prebival v a┼íramu Ramane Maharshija, enega od najve─Źjih modrecev prej┼ínjega tiso─Źletja. Tam se je pobli┼że spoznal in prakticiral tehniko samospra┼íevanja, ki jo bomo prakticirali tudi na Intenzivu.

V okviru Intenziva se bo izvajala┬átudi Kvantna Transmisija - energijski prenos ─Źiste Zavesti, ki bo ┼íe dodatno aktivirala in poglobila proces samospoznavanja.
Intentiv je namenjen vsem┬áiskalcem resnice, ki ┼żelijo spoznati svojo┬álastno nepogojeno naravo in so pripravljeni na to potovanje. Namenjen je tudi posameznikom, ki so se ┼że udele┼żili┬áIntenziva in si ┼żelijo svojo izku┼ínjo ┼íe poglobiti.

Ve─Ź o konceptu,ciljih, na─Źinu dela in zgodovini┬áIntenziva┬áRazsvetljenja si lahko┬ápreberete na┬á

https://www.slohipnoterapija.org/intenziv-razsvetljenja

 

Kraj: Ljubljana

Datum: sobota 18.2.2023 od 10:00 do 20:00 

Cena Intenziva: 80 evrov 

Intenziv bo vodil Grega Gregorec.

Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

Prijave in informacije:  051/ 783- 072 ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.com

 

 

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

Nalagam...