24
oktober

Joga Duše 1-4

92 ogledov

Joga duše je zasnovana tako, da vam pomaga odkriti svoj notranji jaz s poravnavo in vključevanjem osebnosti z dušo. Uravnoteženje sutratme, sushumne, kundalini in antakharane premosti vrzel med človekom in njegovo dušo, izpopolni in očisti njegov značaj ter božji energiji omogoči popoln nadzor nad njegovo osebnostjo. Ko Osebnost odraža izkušnje Duše, začne izžarevati ljubezen, veselje, lepoto, modrost, sočutje, razumevanje in druge lastnosti, ki nam pomagajo duhovno rasti in zoreti. Ko je božja energija prizemljena v naš sistem, na koncu vidimo resnico in dosežemo združitev in enotnost z Božanskim.
Značilnosti delavnice:
1. stopnja: Sutratma. To je postopek, s katerim se Duša spusti in nadzira Osebnost. Vključuje odkrivanje, kako ste kot človek postali, pa tudi poznavanje svojega osebnega življenjskega načrta in načrta svoje duše. Vključuje tudi čiščenje osebnosti slabosti.
2. stopnja: Sushumna, Ida in Pingala Ta raven zagotavlja različne tehnike s pomočjo treh glavnih nevidnih poti v vašem energijskem telesu, s katerimi lahko osebnost pripravite na varen prehod spalne, a hkrati močne ognjene sile, potrebne za duhovno prebujanje.
3. stopnja: Kundalini. To vam bo pomagalo skozi pravilno prebujanje Kundalinija. Kundalini energija je kakovost ognjene energije, ki miruje v dnu hrbtenice. Ko se dvigne in kroži pravilno, se prebudijo duhovne sposobnosti, ki so potrebne na nekem duhovnem potovanju.
4. stopnja: Antahkarana. Medtem ko se boste na 1. nivoju učili in se spopadli z mostom Duše do Osebnosti, vas 4. nivo uči, kako zgraditi most med svojo Osebnostjo in Dušo. Tečaj je vrhunec programa za zavestno krepitev tega mostu, da se olajša duhovna evolucija.
Predpogoj: ScalarPrana kultivacija energij
Delavnico vodi On Line Fe Pacheco.

Posebni popusti pri prijavah na več On Line delavnic!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

ScalarPrana je mešanica dveh vrst kompatibilnih energij, ki se med seboj dopolnjujeta in sodelujeta in prav vsakdo se ju lahko nauči uporabljati. Večina ljudi se sicer tega na...


Nalagam...