13
februar

Kako trajno odpraviti TRAVME iz otroštva

Organizira: Theta.si
Kdaj: 13. februarja ob 18:30 do
13. februarja 2024 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša, 040 744 471, info@theta.si

594 ogledov

Travme, ki jih ljudje doživljamo, so zelo različne; od hudih zlorab vseh vrst do "samo" pomanjkanja ljubezni, obilja, iskrenosti, radosti, odsotnost enega ali obeh staršev. Travmatične so lahko tudi besede, izrečene v jezi ali nemoči, ki so se nam globoko zarezale v dušo in nas spremljajo celo življenje.

Včeraj, ko ste govorili o tem, ali se sploh zavedamo travm, sem se vprašala, če jih sploh znam nazorno pojasniti. Pa imam mogoče že pri tem težave. Tako, da mogoče najprej najti te travme, ki sedaj vplivajo name.

 Na kratko: ... ... ... Šele sedaj, ko sem začela pisati, vidim koliko travm še nosim s seboj, za katere sem sicer mislila, da jih ni.

 Zelo bom hvaležna vašega časa, ker si res želim živeti neobremenjeno, srečno življenje in to dati svojima hčerama. Želim jima, da bi bili trdni, srečni osebi.

Travme ozavestiti ne zadošča!

Tisto, kar je najtežje, kar je najbolj boleče, je, da kljub temu, da smo travmo ozavestili, da razumemo, da so naši bližnji ravnali tako, kot so v danem trenutku najbolje znali, da morda glede na njihove življenjske okoliščine ni moglo biti drugače, notranje uničenje in bolečina ostajata.

Včasih je ta bolečina prekrita s plastjo sarkazma, ignoriranja, površinskih odnosov. Včasih jasno čutimo, da nas te travmatične izkušnje omejujejo v življenju. Zavedamo svojih pomanjkljivosti, zavedamo se ponavljajočih izkušenj, zavedamo se, da je mogoče že čas, da se v naših življenjih nekaj spremeni.

Janja in njena najhujša travma - bratov samomor

"Ko sem bila stara 16 let, je moj osem let starejši brat storil samomor."

Grozno, kajne?

Toda ... Si lahko predstavljate, da to ni bil najhujši problem?!

Prisluhnite presenetljivemu Janjinemu pojasnilu. Poglejte si video!

Navdihujoča zgodba, kajne?

Toda kako iti na pot sprememb?

Če ne vem, kaj bo to pomenilo za moje življenje? Če ne vem, kaj me na tej poti čaka?

Vsakdo, ki je šel na to pot razreševanja travm, bolečih družinskih in partnerskih odnosov, pove, da je vredno. In iskreno - ni vedno lahko, saj vse, kar je resnično vredno, zahteva svoj trud.

Hey, Anita, moram ti povedati, kako drugače sprejemam pogovore z mamo. Ne morem verjeti!!! Ne pride mi več do živega. Suzana

Draga Anita Ana, danes pišem (službeno) analizo letošnjega leta. V eni uri imam narejeno 1/3 analize. Ponavadi sem se tri dni psihirala in potem končno nekaj spacala skupaj. Danes črke in prsti kar tečejo. Tudi cel ta teden je bil fantastičen. Stvari, ki sem jih samo odlašala, sem z lahkoto naredila. Tudi z ljudmi, ki mi niso ravno “simpatični”, se nisem ravno obremenjevala oziroma mi niso prišli do živega. Skratka, očitno sva odkopali in očistili precej stvari, ki jih ne potrebujem v svojem življenju, za kar sem ti neizmerno hvaležna ... ali kakor bi rekli: hvala, končano je, končano je, končano je – prav zares. Polona

Ta pot je za vsakogar drugačna, a hkrati zelo podobna.

In tisto, kar nas drži ujete v sedanjih situacijah, je največkrat strah.

Strah pred spremembo, strah pred tem, kaj bodo rekli drugi (vključno z partnerjem, otroci, starši) in strah pred tem, da bi si upali v življenju doseči tisto, kar smo v svojem srcu že zdavnaj pokopali.

In kje sva tukaj midva? Na svoji poti osebnega razvoja sva spoznala tehniko, ki nama je temeljito spremenila življenje. Omogoča, da bolečino razrešimo hitro, ne pa, da jo predelujemo leta ali desetletja. Hkrati odpravimo tudi omejujoče miselne vzorce, ki smo jih dobili kot posledico travme in s tem pričnemo spreminjati svoje življenje v vse tisto, kar smo si resnično vedno želeli.

Delavnica traja 90 minut, poteka online (zoom) in je podprta z dodatnim video gradivom.

Pripravite vprašanja ter svinčnik in papir, saj boste zagotovo dobili pomemben vpogled tako v svojo situacijo, kot tudi v čudovito življenje, ki jih spremembe omogočajo.

Prisrčno vabljeni!

Vaša gostitelja: Anita Ana Ratoša in Peter Kunc

Anita Ana in Peter imata vsak na svojem področju po več kot 30 let izkušenj.

Anita Ana je svojo poslovno pot začela v družinskem podjetju in je velik del svojega življenja delovala na področju vrhunskega gostoljubja, na področju malega podjetništva in dela z ljudmi.

Peter ima več kot 30 let delovnih izkušenj na različnih vodstvenih položajih v podjetjih in ustanovah v Sloveniji. Kot predavatelj in svetovalec je sodeloval tudi na različnih projektih v Sloveniji, Evropi, Aziji in Afriki. Je ustanovitelj in direktor Instituta SCIENTIS.

Življenje ju je postavilo pred mnoge preizkušnje in tako sta pričela (neodvisno drug od drugega) z raziskovanjem nezavednega in njegovega vpliva na življenje. Predajanje tega znanja in spoznanj ju je pripeljalo na novo skupno poslovno in osebno pot.

Na delavnici boste spoznali:

  • Zakaj običajno reševanje travm ne deluje dovolj dobro
  • V čem je skrivnost, da je JANJA tako hitro in učinkovito ozdravila res boleče otroštvo in mladost
  • Recept za to, da travme odstranimo z lahkoto in to trajno
  • Kako to vpliva na vsa področja našega življenja
  • Odgovorili pa bomo tudi na vaša vprašanja.

Ampak to še ni vse!

Za tiste, ki vas bodo zanimale še dodatne podrobnosti, bo na voljo dodatno video in zvočno gradivo.

Vsem prijavljenim bo na voljo zvočni posnetek.

Za člane fb skupine Ozdravi svoje življenje - od znotraj navzven! pa bo na voljo tudi video posnetek. Še niste član skupine? Pridružite se nam!

Dvomite, da je možno travme odstraniti trajno?

“Dokler sam ne doživiš, je težko verjeti in doumeti, da so take tektonske spremembe sploh možne. Pa še enostavno jih je narediti …”

“V eni uri sva naredila več, kot prej v pol leta.”

“ThetaHealing® je praktično prva zadeva, ki mi je zaenkrat zares pomagala.”

Še kolebate s prijavo?

Strah in tesnoba že pri prijavljanju na dogodek, sedaj pa še strah, tesnoba in negotovost pri odločitvi ali se prijaviti ali ne in "reskirati"?

Tistim, ki še niste odločeni: dovolite si vsaj poskusiti spoznati to tehniko. Vredno je! Anita in Peter delata, kot razlagata. Jana

Zahvaljujem se vam za čudovito delavnico, za uvid v mojo situacijo in kar nekaj aha momentov :)

Pridružite se nam!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...