11
junij

Kdo sem jaz - Lastna moč - Brezplačna ZOOM delavnica

Organizira: Avatar
Kdaj: 11. junija ob 9:00 do
11. junija 2023 ob 11:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

45 ogledov

SPreminjanja vzorcev zavesti in podzavesti se naučimo na desetdnevnem tečaju Avatar.  Prekrasno, nežno in globoko znanje dostopa do polja in zavestnega navigiranja po širšem polju zapisov.

Na uvodni delavnici se pod vodenjem nežno, a sistematično podamo na vpogled trenutnega psihološkega profila in poiščemo ključne vzorce in prepričanja, ki smo jih v tem trenutku že mogoče prerastli. Postavimo se na novo, lahkotneje pogledamo v prihodnjost/in na sedanji trenutek. Naučimo se kakšne vaje za umirjanje in fokusa /pozornosti, čuječnosti/, ki nam pride prav v prihodnje.

Mini delavnica je del celotnega tečaja, ki je pred tridesetimi leti nastal v ZDA in ga licenčni učitelji predajajo sedaj širom sveta. Udeleženci, ki so se naučili svojo usodo vzeti v svoje roke so vseh starosti /od osem let dalje/ in profilov. S tem, ko poskrbimo, da smo umirjeni in zadovoljni, pridonesemo veliko k miru na svetu.

 

MIni delavnica se odvija on line. Udeleženci bodo iz vse Evrope. Tokrat ne bo zagotovljen prevajalec, zato prosimo, da izberete jezik, v katerem bi želeli delati.(angleščina, nemščina, italjanščina, nizozemšlina itd...)

Na delavnici vas bo spremljal osebni učitelj skozi cel potek delavnice,(tudi na tečaju ima udleženec osebnega učitelja, ki spremlja dinamiko pridobivanja znanja). Znanje se torej vedno pridobiva individualno, tempo dela je prilagojen posamezniku.

 povezava na stran organizatorja

Veliko sreče pri pridobivanju novih spretnosi in znanj. Za več vprašanj sem vedno na voljo.

MIa MIše, Avatar Master

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...

Nalagam...