9
november

Ko Moraš Nekomu Pripadati - delavnica o denarju

Organizira: Delectus
Kdaj: 9. novembra ob 14:00 do
9. novembra 2019 ob 16:01
Kje:
Prispevek:33 eur
Organizira:Delectus
Kontakt:delectus.net@gmail.com

18 ogledov

Ko moraš nekomu pripadati..da pripadaš veri, narodnosti, po barvi oči, zaslužku…

Kako bi bilo, če bi stratifikacijo revščine in pomanjkanja spremenil s stratifikacijo denarja, obilja in bogastva?

Kaj je stratifikacija? To je razslojevanje, ki je povezano z oblikovanjem skupin ali slojev. Očitno razslojevanje se v družbi kaže tam, kjer so moč, denar in bogastvo. Stratifikacija je kako ustvariš prostor in iz njega deluješ, ker ti daje občutek PRIPADNOSTI.

Stratifikacija je lahko vidna pri kastnem sistemu v Indiji. Če je oseba rojena v najnižji kasti to pomeni, da v tem življenju ne more napredovati v višjo kasto, ne glede na to koliko je pridna, iznajdljiva, marljiva in podobno. Kastam so predpisana določena pravila, obnašanja in tudi poklici. Nekdo, ki je v najnižji kasti ne more opravljati nekega dela, ki je predpisan višjim kastam in obratno.

Stratifikacija je, ko pripadaš določeni skupini ljudi ali sloju, ki ima vedno neke skupne lastnosti; poklic, interesi, vrednote, obnašanje, socialni položaj, koliko zaslužiš, kje živiš,.. Tako deluješ po principu tistega sloja v katerem si in z vsemi njegovimi omejitvami.

Stratifikacija postane skupek vsega kar nočeš prejeti, kar nočeš biti, kar nočeš izbrati, v čemer nočeš uživati in kar nočeš ustvariti.

Kaj, če bi lahko izbral stratifikacije, ki bi delovale zate?

Na delavnici bomo spreminjali in dešifrirali stratifikacije, ki so povezane z denarjem in obiljem, ob uporabi Access orodij. Energijo delavnice ustvarjate z vašimi vprašanji, zato so vprašanja dobrodošla, da se ustvari še večji prostor.

Orodja, ki jih boste na delavnici prejeli, izhajajo iz zbirke Access Consciousness, ki spreminjajo katerokoli energijo, blokado ali situacijo na kateremkoli področju življenja. Kako je lahko še boljše kot to?

Access Consciousness

Delavnico vodi Sanja Selmani, Access Bars in Body process facilitatorka, CFMW, ESSE praktik in facilitatorka uvodnih delavnic Pogovarjajte se z entitetami.

Na delavnici bo poskrbljeno za sladke in slane prigrizke.

od 14.00 do 16.00 ure
sobota, 9. november, 2019
cena delavnice: 33 eur

Po delavnici sledijo še Access Consciousness bars Izmenjave & izmenjave ostalih telesnih procesov, od 16.15 do 19.15 ure.

Lokacija
Center 4me, Pot na Gorjanci 5, Novo mesto
https://www.4me.si/

Prijave: delectus.net@gmail.com, 040 669 737

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice, osebna srečanja, akaški zapisi, access barsi in telesni procesi, čiščenje entitet in demonov, meditacije, thetahealing,...

Nalagam...