16
junij

Korekcija vida - Access consciousness telesni proces obnove vida

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 16. junija ob 17:30 do
16. junija 2022 ob 20:30
Kje:
Prispevek:60 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

88 ogledov

Bi radi ponovno videli tako, kot ste nekoč?


Pridite na delavnico, ker boste popoln vid dosegli brez operacij, brez posegov v telo, brez bolečin in brez bolniške!

Korekcija vidaTM je fantastično orodje s pomočjo katerega lahko, po določenemu št. ponovitev, ponovno vidite tako, kot ste nekoč.

Telesni proces od Access Consciousness® je popolnoma sproščujoč in čisto naraven, brez kakršnih koli posegov v telo, rezov, bolečin, bolniške in podobno.

         


Poleg izboljšanja vida, stranke opažajo še

  • zmanjšanje gubic okoli oči
  • pozitivni in širok pogled na svet
  • izboljšanje splošnega počutja in še mnogo več
     

PREDZNANJE NI POTREBNO

 

Na delavnici se boste naučili, kako s polaganjem rok aktivirate v telesu obnovo celic, tkiv, molekul, odpravljanje težav, ki so vplivale na slabšanje ali izgubo vida.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat dali terapijo.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo korekcije vida na sebi in drugih.

Delavnico vodi MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Acces Energijski facelift® falicilator, ki ima opravljenih tudi veliko naprednih seminarjev  v okviru Access consciousness®.

Cena delavnice: 60 €

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok). Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 30 EUR

Trajanje: 3 ure

 

 

MNENJE STRANK
 

Pri Maši na delavnici Korekcija vida mi je bilo sproščujoče in energija iz Mašinih rok je polnila ter umirjala celo področje okoli mojih oči, za kar sem ji zelo hvaležna. Kot da bi imela enourno prijetno kopel z zdravilno energijo so uživale moje oči v razvajanju.

 

 

Mojca Stojkovič

 

 

Delavnico Korekcija vida sem obiskala, ker je moj mož dolga leta imel težave s sinusi. Namreč to orodje deluje tudi na to. Po 6 mesecih skoraj ne ve več kaj so glavoboli, zamašen nos, slabost.itd.... Jaz veliko delam z računalnikom in to orodje mi ogromno pomeni, saj preprosto oči me ne bolijo več, nimam več občutka težkih vek....in ko grem k okulistu nimam vsakič večje dioptrije.....

 

 

 

Klarisa Glavina Prebil

 

 

Pri prejemanju telesnega procesa Korekcije vida sem doživela prav poseben občutek. Bilo je božansko. Oseba, ki mi je proces delala, je čutila na ozadju enega očesa kot bi se nekaj premikalo. Tudi jaz sem imela prav poseben občutek.
Naslednji dan po procesu, sem imela kot nekakšno vnetje očesa, ki je kmalu izzvenelo. Od takrat nimam težav.
Vsem priporočam ta telesni proces.

Maša hvala ti za vse, res si čudovita!!!!

 

 

 

Metka

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...